- 14 Jun 2009, 22:54
Mislim da preterujes KiWi. Da su psi hteli nesto da ti urade uradili bi to... i ne bi se zadrzali na rezanju ako je i toga bilo. Ja sam jednom setao Beti i neka zena je iskocila iza coska i moj pas je pojurio ka njaj (bila je na povodcu). Nije ni stigla do nje, a ona je vristala kako ju je pas napao i da hoce da rastrga. Beti je tad imala mozda nekih 8 meseci. Mislim budalastina. Ljudi preteraju. Posle me je srela njena sestra i pitala za dogadjaj i rekla kako je ova popizdela i htela da me tuzi i sta god ne, a ova kad je skontala koji je pas u pitanju je rekla da ne bude luda jer je Beti mica- ali sta da se radi kad se njena sestra stravicno plasi pasa.
Cesto uzimaju i da histerisu sto Beti nema korpu preko njuske i ne shvataju da po zakonu ona ne sme da je nosi jer je u pitanju brahicefilakticni pas (ugusila bi se da ima korpu)
Cesto uzimaju i da histerisu sto Beti nema korpu preko njuske i ne shvataju da po zakonu ona ne sme da je nosi jer je u pitanju brahicefilakticni pas (ugusila bi se da ima korpu)