Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

By LeDeNa_
Da znate kako cete umreti za nedelju dana, kako bi izgledao poslednji dan?

Kome bi rekli da ga volite?
Gde bi docekali posljednji zalazak sunca?
Jel bi bili tuzni sto Vas vise na ovom Svetu nece biti?
Verujete li u reinkarnaciju samo zato da Vam bude lakse prihvatiti umiranje...?

Ko ce otvoriti dusu i prvi dati odgovor?

Hvala...

Ja cu kasnije...

Evo jos nesto...

Preuzeto sa vecercnjeg lista...

Candy Chang,umetnica, pretvara javne prostore u interaktivne instalacije. Odgovor na pitanje mozete napisati na zidu kuce u New Orleansu...

Slika

Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By Hys.
verujem da bih se usrala od straha

onda se nadam da bih prosla na vreme sve stejdzez ov grif

rekla bi svima koje volim da ih volim (ponovo)

verujem u reinkarnaciju il nesto slicno njoj svakako

ako imam teleport docekala bih zalazak sunca na nekoj plazi sa svima koje volim. Mnogo bi se pilo i jelo.I jebalo, bogumi.

Al kapiram sve je to BS, jer kada bih znala da umirem za par dana da ne bih mogla da se mrdnem od straha.

A inace se ne plasim smrti. Al drugo je bre kada znas da ce se desi tad i tad.
Korisnikov avatar
By Dina
Bila je neka tema sta biste radili da vam je poslednji dan zivota... mislim da sam i tamo rekla isto sto i sad mislim, i za dan i za nedelju, nista posebno radila ne bih, nista posebno govorila. Kako ono ide da sve ima svoje vreme, vreme za radjanje, za ovo, ono i za umiranje. Ja sam se trudila da u svako vreme zivim kako sam tada mislila da je najbolje, sve izrekla a sto nisam izrekla ne bih izricala ni u tih sedam ili jedan dan. Ne plasim se sopstvene smrti. Verujem u reinkarnaciju (ako se tako moze reci) ali ne iz nekog straha, nego mi neki uvidi govore da ono posle i pre tako nekako funkcionise...
Korisnikov avatar
By unic0rn
ima jos jedna tema, znam da sam napisao neku bljuzgu, al mrzi me sad da trazim, drmni pretragu.
By alexandermagic
Tema za plačipičkarenje. :hyper:

Ne plašim se smrti, jer fizička smrt svakako nije jedina. Gore je živjeti, a iznutra se osjećati mrtvim.
VolEo bih da posljednji dan provedem sam, u zatamnjenoj prostoriji, slušajući omiljene muz. numere i mazeći se sa svojim psom.
Osobe koje uistinu volim, najbolji prijatelj i sestra to znaju, tako da nema potrebe da im to verbalno naglašavam, pored tolikih djela. A jednom muškarcu koji to ne zna, ni u tim okolnostima to ne bih rekao. Tako da... :D
Korisnikov avatar
By acid drop
:astral2:

Originally posted by LeDeNa_

volela bih da umrem na nekom drugom mestu, tako da, mislim da bih otputovala. daleko na istok.

onima koje volim. prećutala bih to da ću umreti, naravno.

radije bih dočekala poslednji izlazak sunca i to tamo gde se zadesim, jbg. :D

na ovom, naravno da ne. :D

eh, nećemo sad o veri...
Korisnikov avatar
By Wilhelmina

Inace ne razmisljam o ovome. Nekako se nadam da ce me smrt zadesiti svesnu i pokretnu, negde van institucija...
- te u tom smislu, nadam se nekom sasvim obicnom danu, da nisam nakrkana sedativima i lekovima protiv bolova, u polusvesnom stanju, ili komi, ili razapeta na hirurskom stolu ili vezana za aparate.
- Mislim da za tim nema potrebe, niti vajde. Ako ljubav nisu osetili ranije, sta znaci da idem da im saopstavam nedelju dana pred smrt?
- Ne. Bila bih mozda tuzna sto necu biti licno prisutna u nekim dogadjajima koji slede, ali ne mislim da ce svet biti uskracen za moje prisustvo.
- ne verujem u reinkarnaciju.
By LeDeNa_
Hvala svima na odgovorima.Ako zelite dalje nastavite, ako ne oki...Pricala sam sa drugom o tome pre par nedelja i evo o cemu...
Jos kao klinka, nekih 10-tak godina, grozila sam se trenutka kada cu napustiti ovaj svet.

Zasto svako zivi samo jednom? Hocu li biti dovoljno dobra da odem u raj ili cu zavrsiti ravno u paklu?
Cistiliste, sta je to? Koliko cu dugo morati biti tamo?
Ako Bog prasta sve, kako se neko moze naci u cistilistu?
Zasto neki ljudi ipak odu u pakao? Da li ubuce idu u pakao ako su se pokajali?
itd..................

Cinilo mi se toliko neposteno od Boga zasto dopusta ziveti nam samo jednom. Zasto bi se moj zivot ugasio sa 35 godina? Zasto bih morala umreti sa npr 78 godina? Volela bih ziveti vecno, kao Tom Cruise u onom filmu sa vampirima he.

Zasto neki ljudi zive krace, a neki duze? Ako je Bog tako dobar, zasto ljudi umiru od raka? Zasto hriscani placu kada neko umre, umesto da slave njegov odlazak u drugi svet, ako je tamo tako lepo?======hm__?????

I ta pitanja su me mucila... dugoooo.... Ali onda sam odrastala u razmisljanjima i shvatila kako postoje i druge religije. Budisti veruju da dusa prolazi kroz niz reinkarancija, a tek kada prozivi zivotni vek - sa mirom odlazi u nirvanu.

....sva ta razmisljanja su me pocela toliko zaokupljivati da sam pocela istrazivati literaturu vezanu uz zivot nakon zivota, iskustva umirucih i onih koji su se uspeli vratiti na ovaj svet. Znate one price "svetlo na kraju tunela"? E to je obicno sranje. Isti efekat dobijes kada se napijes kao kreten i padnes mrtav od alkohola nasred ulice, oci se pocnu zatvarati i sve manje i manje svetla prolazi kroz kapke i na kraju samo mala tackica kroz trepavice, pa jos mala sitna.. tackica - i totalni mrak. E to je svetlo na kraju tunela. Sada znate. ;)

Postoje slucajevi gde se ljudi jasno secaju proslog zivota...Gledala sam to i citala....
To nije jedii slucaj... ima ih verovatno na milione, samo sto ljudi o tome cute... ljudi ne razvijaju svoju podsvest...

I umesto da nastavim razvijati svest o onostranom (jer su mi se pocele dogadjati cudne stvari), kako verujem u moc autosugestije - rekla sam sebi kako je to samo u mojoj - glavi. Verovatno jedna od najvecih gresaka koje sam mogla napraviti. Nakon godina i godina istrazivanja, ja se preplasim i kazem "to je samo u mojoj glavi". I imala sam pravo: oduvek je bilo, jeste i bice.

Da bih izgovorila ove reci, moram biti sigurna da cu izabrati pravu, jer ona ce biti prva, poslednja i jedina...

joj toliko mogu o ovome...i mnogo sam napisala...Kome bude jasno ok, kome ne ja se izvinjavam...

Na kraju sam rekla...
Da mi je samo jos jedna minuta, jedna sekunda, samo jos jedan dodir, jos jedan pogled.... :protest:

itd.
Korisnikov avatar
By gossip
astrolog mi je rekao da cu umreti u 70 i nekoj od pozhara ili mozdanog udara :lol:

ont: ne razmisljam o tome...kada se desi...desilo se :)
a poslednji dan bi vrv bio hardcore party xD

i ne verujem u reinkarnaciju :)
Korisnikov avatar
By Dina
Gossipboy,
izbegavaj tog astrologa. Nije ni malo eticki da ti tako nesto kaze. Horoskop nastavlja da zivi i posle nase smrti. Npr kad postoji neko jako interesovanje za nekog ko je davno umro, u horoskopu ce se to videti. Postoje naravno aspekti, polozaji planeta koji sa velikom verovatnocom govore o nacinu i trenutku smrti. Ali velika verovatnoca ne znaci i znanje, pogotovo sto kako rekoh smrt nije kraj "zivota" natalne karte. Neka iole moralna osoba o takvim stvarima ne bi govorila, eventualno je mogao da ti kaze cega da se cuvas, na sta da obratis paznju ali nista vise od toga...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!