Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by DaliborkaUpućena sam, draga Daco... Nije bila slučajnost ondašnje sedenje baš u vašem krilu...Originally posted by ...Sitnicava...Ja sam ovde zvanicno najstarija korisnica.
Što starije, to bolje...
Originally posted by WinterKoliko je ovo nije tacno....ili bar ne uvek.Originally posted by HtonPrijateljstvo i veza su dva potpuno različita pojma i ne mogu se porediti....nemam ništa ni protv mlađih,ni protiv starijih,ali realno gledano kad se dvoje ljudi starosne razlike recimo 10ak godina, odluči da stupi u emotivnu romanitčnu vezu, u prvom planu je uvek nešto drugo,a ne stvarne iskrene emocije (traženje nekog starijeg uzora,traženje nekog mlađeg kao inspiracije,faktor ekonomske stabilnosti,fizička privlačnost, sex.......i milion sličnih motiva, pa tek onda dolaze emocije,ako onih pravih uopšte i ima)
Ja sa mnogim dobrim prijatljima nemam nista zajednicko, pa opet divno funkcionisemo zajedno
Originally posted by WinterPrijateljstvo i veza su dva potpuno različita pojma i ne mogu se porediti....nemam ništa ni protv mlađih,ni protiv starijih,ali realno gledano kad se dvoje ljudi starosne razlike recimo 10ak godina, odluči da stupi u emotivnu romanitčnu vezu, u prvom planu je uvek nešto drugo,a ne stvarne iskrene emocije (traženje nekog starijeg uzora,traženje nekog mlađeg kao inspiracije,faktor ekonomske stabilnosti,fizička privlačnost, sex.......i milion sličnih motiva, pa tek onda dolaze emocije,ako onih pravih uopšte i ima)
Originally posted by leobgNe mora da bude problem.
Bas sam veceras upoznao lika koji ima 18 godina, a ja sam usao u 30-tu. Lik je skroz ok i trazi vezu. Sta mislite da li razlika u godinama moze da utice na eventualnu vezu. Meni se dopada ali bruka, a i ja njemu.
Swanheart
da li bi mi neko objasnio samo jedno
neko vam se svidi i vi necete biti sa tom osobom samo zbog razlike u godinama
zasto?
Originally posted by makazna se cije si cedo
Ljubav ne zna za godine.
Originally posted by jovanabeogradDete, u poslednje vreme jako lepo pishesh..
Ne volim znatno starije zene, odnosno ne nalazim ih privlacnim, sto bi bilo i jedino "pravilo" sto se tice godina i veza. Premda ja ne znam sta donosi dan, a sta noc, zato se protivim takvom ogranicavanju. Jer, dokle god mozemo imati zrelu komunikaciju i pribliznu intelektualnu moc, uz propratnu privlacnost, podrazumeva se, ne smeta mi pa i da je sesnaestogodisnjakinja.
Ali su meni, barem do sada, najprivlacnije bile devojke do 2 godine mladje od mene i mojih godina. A cesto nepoklapanje u drugim aspektima bitnim za funkcionisanje veze i komunikacije uopste, sa doticnim su vec nesto drugo.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!