Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By waterlily
Originally posted by spark
nemam muda za ovu temu...

:rida: :mazi: :meda:
Ni ja...
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by weatherman
Pa...hm...
"Slusaj mali,postoje decki za setanje i postoje decki za jebanje..."
Recenica koja se zasniva na tome,sto se decko za setanje izvede u grad,proseta se,zeza se ali se vrati kuci u dogledno vreme,poljubi se za laku noc,sedne se u kola kaze se "Idem i ja kuci..." i ode se kod decka za jebanje...
Sta jos reci?
:jbg:

Morao da prekinem citanje teme da kazem sta mislim o ovome:...

U stvari umesto toga jedno pitanje: je l' si ga ubio?

"Rekordnu cenu je dostigla jedna stolica na kojoj je bilo Marsovo dupe, prodata anonimnom kolekcionaru iz Japana."
http://search.sothebys.com/
Korisnikov avatar
By Mars

Koliko ja mogu da se setim... Konkurencija nije nesto jaka, ali znam da su me najvise zabolele reci:To je tvoja stvar.... U trenutku kada sam ja vapio za bilo kojim oblikom mnozine u recenici...

ALi dobro je sto ... kako se ono kaze - Kad slepac progleda-daleko vidi. E, to se desilo, i na dalje je bio samo rasplet...
Smrt iluzije je ogromno olaksanje.

"Rekordnu cenu je dostigla jedna stolica na kojoj je bilo Marsovo dupe, prodata anonimnom kolekcionaru iz Japana."
http://search.sothebys.com/
Korisnikov avatar
By spark
Originally posted by Njuskalo
Macak, imas ti muda za sve i svasta, hajde ne izvodi besne gliste! :kiss:
Originally posted by waterlily

Ni ja...

jebo te, pa vi me volite :D :smeh:

sto rece amnezija -

fuck me, i'm famous

:kiss: :kiss: :kiss:

:beba:
By жњ
uf najbolnije reci su mi bile kad mi je jos davno jedna devojka `ladnokrvo rekla "furaj svoj fazon i uzivaj!" mislim da sam krv proplakala...

hehe, sad mi je to toliko smesno da mi je to postala izreka :D
Korisnikov avatar
By hush
`` mrzelo me je!``
da se dovuche do mog grada.....

``ipak sam ja iz Beograda, svashta!``

lenjost......
By SUNNY B
1. kucko jedna, kako si to mogla da mi uradis?!?!?! grkljan cu ti prerezati!!!!

ali ovo je rekord:

2. nisi bila ni za go qrac.

:grom:

:duh:

:sarana:
Korisnikov avatar
By Neodoljiva
kada naljutite vaseg partnera.......sta vam je gore.....kada vam *ebe sve po spisku......ili kad cuti.........

meni je gore kada cuti.......ja bi se tad tukla :spank:
Korisnikov avatar
By tramp
taman kad pomislim da sam cula najgore cujem jos nesto
Korisnikov avatar
By m..
Nisu rekle, uradile su. Nikad nisu rekle zasto. Hebiga, ako nista, boli te kad neko misli da si toliko svilen da ce te par reci ubiti, pa precuti.
Mada, cula sam i ja razne gadarije, hvala bogu, pa mi reci, u sustini, ne znace mnogo.
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
...
Gde ces gore od tri tackice...?
By Ulix
Tisina me uzasava. Sa mnom je najbolje biti iskren, i reci: ne volim te vise; idi; imam nekog drugog. Bilo sta je bolje od tisine. Tisinu ne bih mogao da oprostim; sve ostalo da.
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Originally posted by m..
...hvala bogu, pa mi reci, u sustini, ne znace mnogo.
:yes: :up:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
"nisi valjda mislio da smo u vezi?!"
mis'im stvarno....

oci su mi ispale od suza, ali sam se u dogledno vrijeme osvetio :)
:njanjanja:
Korisnikov avatar
By HARP
1.Gadim se toga što si peder

2.Ne umes da voliš

3.Tebe nikada niko ne?e voleti...

Jbg. kada neko tvrdi da je str8,a ustvari je biskvit,a ja bio mnogo mlad...ali sada je sve to smešno...lol
Korisnikov avatar
By Frizerka
Nisam ih cula.....otisla sam na vreme :shtap:
Korisnikov avatar
By Kupper
'Hej, ja nasla drugog, jebi ga'.
Korisnikov avatar
By MaXayde!!
" Pa pazi, ja sam takav i volim da menjam partnere u sexu. Ali ako ja tebe prevarim ti to svakako nikada neces saznati,tako da ne vidim razlog da se nerviras oko toga "

Koshtalo me je par meseci ocaja,depresije i cira na zelucu , ali na kraju sam jako zahvalan na tim recima jer sam shvatio neke stvari i promenio stavove oko nekih drugih. Iz svakog zla se moze izvuci i nesto ...ako ne lepo onda makar pouchno. :napitak:
Korisnikov avatar
By deadlikeme
"volio sam te" nkon tih rije?i puno razmišljam
Korisnikov avatar
By Neodoljiva
zasto uopste dozvoljavamo recima.....da nas dizu ili spustaju........kada ce ljudi reci sta god da bi postigli svoj cilj.....to se najcesce primecuje kada nekom kazes nesto sto mu neprija....kako istog trenutka mu naum pada nesto sto satobom nije u redu........to mi je uvek tako smesno.....covece pa nemoras toliko biti upadan pricekaj bwe 10 minuta...pa mi ga dobro spusti
By littlejohn
Joj, uglavnom sam ja izgovarao takve bljuvotine da mi je to sad strasnije od onog sto su meni govorili... :jezik:
Slazem se sa vecinom, da je tisina najbolnija.
Korisnikov avatar
By Delete
Ma reci me nisu nesto preterano pogadjale, uglavnom ono od cega se verovatno nikada necu oporaviti je to sto sam osobi koju volim najvise na svetu jednom prilikom priznala da je volim (detinjast potez)...a na moju izjavu ljubavi mi se osoba nasmejala u lice, okrenula se i otisla...od tada nismo razmenili ni jednu jedinu rec!
Korisnikov avatar
By zboO
....volim te, ali mi ne trebash....

(ovo je bilo davnooooo,ali josh uvek mi odzvanja u glavi)
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
su one koje sam sam izgovorio.... neusudjujem se da ih ovde napishem
Korisnikov avatar
By elCydonia
Zooey napisao: 17 Nov 2005, 23:55 Mene je najvise boljelo, kada je osoba za koju sam znala da me ne voli, rekla da me voli.
Istina.Meni se desilo isto,jer u tom trenutku shvatiš koliko često ljudi kažu nešto samo zato što misle da to želiš čuti,ali je jednako što to osvjesti kako postoji mogučnost da su lagali i oni čije si osjećaje uzimao zdravo za gotovo samo zato što su ih izgovarali.Dio odrastanja je upravo to,prihvačanje činjenice da su riječi jeftinei da su samo djela ono po čemu možeš čovjeka suditi.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!