Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by weatherman
Pa...hm...
"Slusaj mali,postoje decki za setanje i postoje decki za jebanje..."
Recenica koja se zasniva na tome,sto se decko za setanje izvede u grad,proseta se,zeza se ali se vrati kuci u dogledno vreme,poljubi se za laku noc,sedne se u kola kaze se "Idem i ja kuci..." i ode se kod decka za jebanje...
Sta jos reci?
Originally posted by NjuskaloOriginally posted by sparkMacak, imas ti muda za sve i svasta, hajde ne izvodi besne gliste!
nemam muda za ovu temu...
Originally posted by waterlilyOriginally posted by sparkNi ja...
nemam muda za ovu temu...
Originally posted by m..
...hvala bogu, pa mi reci, u sustini, ne znace mnogo.
Zooey napisao: ↑17 Nov 2005, 23:55 Mene je najvise boljelo, kada je osoba za koju sam znala da me ne voli, rekla da me voli.Istina.Meni se desilo isto,jer u tom trenutku shvatiš koliko često ljudi kažu nešto samo zato što misle da to želiš čuti,ali je jednako što to osvjesti kako postoji mogučnost da su lagali i oni čije si osjećaje uzimao zdravo za gotovo samo zato što su ih izgovarali.Dio odrastanja je upravo to,prihvačanje činjenice da su riječi jeftinei da su samo djela ono po čemu možeš čovjeka suditi.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!