Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Super Mario
Dan za autovanje roditeljima ce doci kad tad (a priblizhava se). Da li ih testirate i ispipavate puls na temu homoseksualnosti. Da li ih (i kako?) pripremate za "strašnu" istinu?
Korisnikov avatar
By Stripi
Maco, ako ne moraš-nemoj.
To ti je moj savjet.
Nikada nih ne?eš mo?i dovoljno pripremiti.
Ja sam svoje pripremao dvije godine pa smo se posvaðali u tri lepe kada sa se outao (na njihovo inzistiranje!! :mad: :mad: )
I ondam jesec dana neprekidne svaðe...:boring:
No, da je život lakši nakon svih tih oluja, šta jes-jes= :yes:
P.S. Najbolji dan za outanje je onaj kada imaš završen faks iza sebe i upravo si primio svoju pla?u :yes:
Well, pri?ekaj ipak do druge da vidiš ho?eš li se mo?i sam sna?i sa toliko novaca. Za nedaj Bože :D
Korisnikov avatar
By HappyHours
Za devojke se uvek polaze nada vise od momaka, sto mi bas i nije jasno zasto...
Cak i kada se outujemo nekome, 'to je prolazna faza' dobijem odgovor...
Moji su jos u pripremi, iako imam platu i skolu pri kraju.
Korisnikov avatar
By KiWi
Ja ne verujem da ?u mojima ikada re?i .. jednostavno nemam potrebu jer sam bisex i muvam ribe .. oni se ne zapitkivaju, ja se pravim mutav. Meni je dobro, njima još bolje.. šta ?u kada sam dete homofobi?nih roditelja. Dakle, ne pripremam ih.
Korisnikov avatar
By Super Mario
Hehe, autova?u se tek kada se zaposlim i uselim u stan prepisan na svoje ime :lol:

Pojšnjavam pitanje i temu
Da li postoje tehnike da ih pripremite, a da oni ne shvate vašu seksualnost?

Ja se nešto razmišljam da kada me pitaju "Šta ima novo na faksu" odgovorim : Ma ništa, jednog kolegu sa smera su izvreðali zato što je gej, ?ak su ga i fizi?ki maltretirali, pa smo potpisivali peticiju da mu se obezbedi prisustvovanje predavanjima. Ako je gej, nije bolestan, ima prava na studije ko i svi drugi studenti"

Bi?e zanimljivo. Šta mislite o tome?
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Pa dopada mi se kako razmisljas. :)

Ja naravno nemam petlju ni toliko da kazem. Ali tvoja ideja mi se dopada...
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Super Mario
Hehe, autova?u se tek kada se zaposlim i uselim u stan prepisan na svoje ime :lol:

Ja se nešto razmišljam da kada me pitaju "Šta ima novo na faksu" odgovorim : Ma ništa, jednog kolegu sa smera su izvreðali zato što je gej, ?ak su ga i fizi?ki maltretirali, pa smo potpisivali peticiju da mu se obezbedi prisustvovanje predavanjima. Ako je gej, nije bolestan, ima prava na studije ko i svi drugi studenti"

Dobar predlog, mozda pomalo naivan ali mislim da bi u vecini slucajeva upalio....
Sem ako ti kao meni keva nije psihijatar, pa sve vestica provali.....:lol:
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by ZvezdasBG

Dobar predlog, mozda pomalo naivan ali mislim da bi u vecini slucajeva upalio....
Sem ako ti kao meni keva nije psihijatar, pa sve vestica provali..... :lol:
A zato si ti takav :smeh:
Korisnikov avatar
By Stripi

U teoriji dora ideja, no...može ti se dogoditi da zamucaš, da ti zadrhti glas, da ne budeš preve? uvjerljiv. Bolje se mani te ideje.
Ja sam svojoj donosio prospekte gay udruga pa je dugo mislila da njezin mali sin?i? bolestan.
Hvala bogu, izlije?io sam je od te ideje :yes:
Korisnikov avatar
By Goran Smith

Ja sam od malena imao zanimljive rasprave o svemu sa mojojm mamom, od politike do gay prava ... (mama mi je inace iz radikalne stranke), a ja sam uvek bio jakooo liberalan, pa je sve te diskusije bile zanimljive ... Oboje svo jako tvrdoglavi, pa nije bilo sanse da ja nju ubedim da je GAY OK :peace: ... i znajuci njeno stajaliste prema tome, nikad nisam planirao da se outujem ... ja sam se outovao, mozemo reci slucajno, jer mi mama kopala po mobilnom telefonu ...

Mislim da dobro postupas SM, treba rotitelje, ako vec planiras da se outujes, polako pripremiti za to ... da makar u nekoj raspravi sa tobom u nekoj temi da razmisljaju o tome.....

Samo moras paziti da se ne uneses puno u diskusiju, kao sto sam ja jednom uradio ... kad me je mama pitala, a ja oko 15/16god, kroz neku pricu o gay populaciji... da li sam gay? , srecom ja sam to nekako izbegao da odgovorim..

zato Mario, po?ni polako da opipavaš taj puls :skorpija: ;) ..još probaj da malo sestru aktiviras na tu temu sa roditeljima, da ne posumljaju da se zalutao u "normalne vode" :lol: :D ...

:zastava:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Da, mario,imas dobru strategiju.
Ja, doduse, puls nisam opipavala: od dana prvog u mojoj kuci se znalo da su pederi i lezbejke bolesni ljudi i ,razumljivo, marginalizovana grupa (tako im treba!).
Presekla sam, i dobila, sto se svega ovoga tice, vremenom mozda i najbolji ishod (budi sta hoces, necemo da znamo za to).samo sam pozelela,po prvi put u zivotu, da zakucam majku pesnicom kada mi je rekla "nismo ti mi krivi (kao sto nisu) sto ti je veza pukla. prave stvari prezivljavaju sve."
ONI to MENI, koja sam se cimala zbog njih, i sjebala, i sta vec sve ne!!!!

ili to meni gospodja mama daje ljubavne savete? :lood: :lol:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by avalon
Originally posted by ZvezdasBG

Sem ako ti kao meni keva nije psihijatar, pa sve vestica provali..... :lol:
A zato si ti takav :smeh:
Pojma nemam....Ko izrod neki....:lol:
By Thomas

Pa ideja ti je jako dobra. :eureka:

Ni ja jos nisam outovan kod roditelja, al me brat ladno naziva pederom i to slusha cela kuca, a svi se prave blesave, shto mi ni nesmeta, jer ce ih manje boleti, kad budu shvatili, da im je mladji sin stvarno peder, pardon gay.

:lol:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by Stripi
U teoriji dora ideja, no...može ti se dogoditi da zamucaš, da ti zadrhti glas, da ne budeš preve? uvjerljiv. Bolje se mani te ideje.
Ja sam svojoj donosio prospekte gay udruga pa je dugo mislila da njezin mali sin?i? bolestan.
Hvala bogu, izlije?io sam je od te ideje :yes:
daj, ?ove?e, ako si ti natripovan, nemoj tripovati druge! coming out roditeljima je super stvar, i svaka ?ast, Super Mario, na inicijativi! nadam se da ?e pro?i sve OK. :)

:roll:
Korisnikov avatar
By Stripi
Ne, nisma ja natripovan.
Da sam bio natripovan ne bih se autao roditeljima.
Ako si uop?e pro?itao moj post mogao si vidjeti da je na kraju dobro ispalo, no u zalog tome su ošli malo moji živci i pokoja godina života.
Nije sve bajno i krasno i nsiu svi roditelji odreda divni, open minded i very friendly.
Ho?eš li ti nekoga pomagati ako mu danas savjetuješ da se outa a on sutra završi na cesti? Don't think so.
Razmisli o onome što nekome govoriš i savjetuješ.
Da, meni je bilo ok što sam se outao jer sam mogao, nakon silnih prepirki, svaða i prolivene žu?i živjeti životom slobodna ?ovjeka...
No pitanje je šta bi bilo da nisam imao svoje izvore financiranja i da moji roditelji, na neki na?in nisu ovisli o meni. Možda i ne bi bilo sve tako bajno.
Još jendom ponavljam, kod ovakvih stvari se takvi savjeti ne bi trebali davati olako.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
pa koliko ja vidim ti si dao savet, ja nisam... zbog toga sam i napisao svoj post. :roll:
Korisnikov avatar
By jukie
Sa mojom mamom nema šanse... ona svoj stav bazira na onome što vidi na TV.

Primer 1: neki kubanski film. Gej tip koji je jako bolestan kaže svom de?ku?/drugu? "Znam da ?eš se brinuti o meni..." Malo posle ovaj zaspe a ovaj ga udavi jastukom.
Mama: "Ma ja bih te pedere sve iseckala na sitne par?i?e kad su takvi"

Primer 2: mislim da je OZ ili nešto takvo. Namamili su finog povu?enog tipa da se zaljubi u nekoga pa ga prevarili tako da uništi sebi život.
Mama: "Ma ja bih te pedere sve iseckala na sitne par?i?e kad su takvi"

Primer 3: latinoameri?ka serija. Glavna negativka ima jednog jedinog prijatelja koji je gej i ima ?ivavu.
Mama: "vidi onog ludaka kako vrcka i maše rukama. I drži ono ku?e u ruci pa njim maše okolo".

Primer 4: Vil i Grejs. Na ekranu se pojavljuje Džek Mek Farland koji se benavi kao dete iz mlaðe grupe u vrti?u.
Mama: "Da ja imam ovakvog sina odmah bih ga ubila".

Dakle, dokle god ona ne bude gledala emisije u kojima su gej likovi dobri, njen stav se ne?e menjati...
Korisnikov avatar
By Super Mario
Originally posted by jukie
Primer 4: Vil i Grejs. Na ekranu se pojavljuje Džek Mek Farland koji se benavi kao dete iz mlaðe grupe u vrti?u.
Mama: "Da ja imam ovakvog sina odmah bih ga ubila".
:smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By HARP
Pa ja sam za razliku od druge dece uvek radio nešto ?udno,pa su se moji navikli na to.Kada su svi igrali fudbal na ulici ja sam se penjao na krov,pojedinu hranu koju su oni jeli kašikama ja jeo viljuškom(Ne pri?am o supi,svašta),kada bi zapo?eli neku temu ja bih dao potpuno ?udno ali razumljivo objašnjenje koje su oni gutali razmišljaju?i o tome na potvrdan na?in.Ja sam njima stvorio sliku o sebi nekog specifi?nog deteta koje ne treba dirati,koje ima svoj princip delovanja u koje niko ne?e mo?i i umeti da se meša.
Evo skoro sam im rekao Znate šta ja se selim,ho?u da živim sam i da okrenem list,idem iz grada.Prihvatili su to kao dobar dan.Tako sam ih istrenirao da ih više ništa ne može iznenaditi.?ak su mi ponudili pomo? kad god mi treba i ako odlazim.
Vi ste ti koji ?e ih oblikovati i imati uticaj na njih,a ne oni na vas.Ne zaboravite da roditelj uvek voli svoje dete najviše.Ali ne zaboravite da njih i najviše boli neko saznanje o detetu.
Mislim da se svima treba re?i sem roditeljima,to je za njih najteže,pa ?ak i da su istrenirani kao moji.
Korisnikov avatar
By * NajS *
Ne bih se ja outovao!

Bolje nek zive u lazi, ako ce im tako biti lakse!

Nazalost moj zivot je sasvim dvostruk i navikao sam na to! Iako imam gomilu gay drugara....svoj privatni zivot koji se tice uze porodice drzim podalje od cele gay price!

Lazov sam samo takav! Zivot me naterao!
:die: :die: :die: :die:
Korisnikov avatar
By Stripi
Ja bih prije rekao da si ti licemjer prije nego da te je život natjerao na takvo što :D
No, ako mi skuhaš dobru kavu i još k tome pridodaš kakav dobar kola?i?, spreman sam zaboraviti sve :yes:
Korisnikov avatar
By Marvin
Pa mogao bi i nešto suptilnije da smisliš, ako ve? ho?eš samo da ispipavaš. Ali ne moraš tako izokola.
Ja sam recimo, skakao i bljuvao vatru (ne samo u ku?i) kad su pretukli one ljude na gay paradi. Prosto nisam mogao da izdržim. Od tada je svima jasno da sam "militantno gay friendly". I svi znaju kako smeju da stave gay ljude u re?enicu kad sam ja tu.

A ovo što pri?a Stripi, prosto je neverovatno koliko ljudi je bilo ubeðeno da ?e sve pro?i OK, pa nije.
Zato ja još ?ekam... do kada, to ve? ne znam.
Korisnikov avatar
By Zibro
militantno gay friendly .... cool !!!!!!
Korisnikov avatar
By Super Mario
Originally posted by Kwww
. Prosto nisam mogao da izdržim. Od tada je svima jasno da sam "militantno gay friendly". I svi znaju kako smeju da stave gay ljude u re?enicu kad sam ja tu.
I moji znaju da sam frendli i protiv bilo kakve diskriminacije pedera/albanaca/hrvata bla bla.
Tako da ne bih ispipavao puls (ve? ga znam), ve? ih malo edukovao i uvodio u prichu (koja ?e se isprichati za par godina) :snob:
Korisnikov avatar
By * NajS *
Originally posted by Stripi
Ja bih prije rekao da si ti licemjer prije nego da te je život natjerao na takvo što :D
No, ako mi skuhaš dobru kavu i još k tome pridodaš kakav dobar kola?i?, spreman sam zaboraviti sve :yes:
khm khm.....nadam se da to znaci da smo popravili recnik!
U tom slucaju, dobrodosao si na kafi....:vegi:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!