Originally posted by Super Mario
Hehe, autova?u se tek kada se zaposlim i uselim u stan prepisan na svoje ime
Pojšnjavam pitanje i temu
Da li postoje tehnike da ih pripremite, a da oni ne shvate vašu seksualnost?
Ja se nešto razmišljam da kada me pitaju "Šta ima novo na faksu" odgovorim : Ma ništa, jednog kolegu sa smera su izvreðali zato što je gej, ?ak su ga i fizi?ki maltretirali, pa smo potpisivali peticiju da mu se obezbedi prisustvovanje predavanjima. Ako je gej, nije bolestan, ima prava na studije ko i svi drugi studenti"
Bi?e zanimljivo. Šta mislite o tome?
Ja sam od malena imao zanimljive rasprave o svemu sa mojojm mamom, od politike do gay prava ... (mama mi je inace iz radikalne stranke), a ja sam uvek bio jakooo liberalan, pa je sve te diskusije bile zanimljive ... Oboje svo jako tvrdoglavi, pa nije bilo sanse da ja nju ubedim da je GAY OK
... i znajuci njeno stajaliste prema tome, nikad nisam planirao da se outujem ... ja sam se outovao, mozemo reci slucajno, jer mi mama kopala po mobilnom telefonu ...
Mislim da dobro postupas SM, treba rotitelje, ako vec planiras da se outujes, polako pripremiti za to ... da makar u nekoj raspravi sa tobom u nekoj temi da razmisljaju o tome.....
Samo moras paziti da se ne uneses puno u diskusiju, kao sto sam ja jednom uradio ... kad me je mama pitala, a ja oko 15/16god, kroz neku pricu o gay populaciji... da li sam gay? , srecom ja sam to nekako izbegao da odgovorim..
zato Mario, po?ni polako da opipavaš taj puls
..još probaj da malo sestru aktiviras na tu temu sa roditeljima, da ne posumljaju da se zalutao u "normalne vode"
...