Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By No_Stress
pa zato je ovde :)

@Vespertine
pravila su uvedena da bi se rusila. a i ovaj je stvarno unikat i vredan izuzetka :)
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Onda mi je žao. Ne možeš ni primirisati ovoliko inteligentnom stvoru za koga smo imali sreće da nas poseti na ovom odvratnom forumu.
Korisnikov avatar
By Katengl
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2552876#p2552876]MarkoU napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2552861#p2552861]KorvinOdAmbera napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2552832#p2552832]MarkoU napisao:[/url]
Jedno vreme sam mislio da su gej ljudi pametniji od ovih koji su strejt, da više vremena provode razmišljajući.. Zapravo NE! Glupi su kao ku*ac! Zato su tako i jadni da ne mogu da nađu sebi partnera, već samo kres kombinaciju, svi to žele zato što jebeno kod vas ljubav ne postoji... e zato ne možete da razumete ovu situacijju..
Sva sreća pa čovek nije gej.

O da! Gej je! Ali inteligentan i obrazovan! A ne kao mudonje ove ovde što mi se kur*e ja sam ovo, ja sam ono.. Ma daj bre izađi napolje pa popričaj sa mnom 2-3 reči da vidim šta znaš uživo da mi kažeš.. Najlakše je iskucati, al' aj reci ti meni u facu to što imaš..

Glavni problem na forumu sad sam ja napravio, i sad me svi prozivaju... zašto, zato što sam ga prevarioo? Ahahahahaha, daj bre ne zajebavajte, kao da sam u obdanište ušetao, misleci da su ovde dobra deca, a onda sam shvatio da sam ušao u pogrešnu instituciju i da je ovo ona koja je puna, a zbog toga ste na slobodi.. Čuvena bolnica mentalnih bolesti, Laza Lazarević..
Duše moje, prevario je i on mene... ali na žalost, ja tad nisam raskinuo s njim, inače bi sad i tek kako znao da poštuje sve ono što radim za njega, i znao bi drugačije da se ophodi prema meni, jer očigledno ne zna kako je po drugim vezama...
Vama hvala lepi moji ljudi, a sad mi lepo kažite, kako da obrišem ovu temu.. i kako da izbrišem nalog sa foruma.. biću veoma zahvalan ko mi kaže kako..
Nisi napravio glavni problem na forumu, ne budi egocentrican. Ali jesi glavna atrakcija trenutno, koliko vidim. Kao u cirkusu.
Trazio si savet, dobio si savet. Nisi ocekivao da ce taj savet da bude konstatacija da ti nisi u pravu i da ne razumes neke osnovne stvari o tome sta znaci biti u zdravoj vezi (sto je normalno za nekog od 16 godina), nego si ocekivao horsku placevnicu nad hudom sudbinom. Sve sto ti je receno, a sto ti se nije svidelo jer ti nije godilo sujeti, shvatio si kao uvredu i poceo da bacas drvlje i kamenje, i sad se jos vredjas sto su ti ljudi na to odgovorili.
I idi bre, covece, vec jednom, ne moras ni temu ni nalog da brises. Mislis da ces time nekog da kaznis i da ce neko mnogo da se potrese zbog toga?
By MarkoU
Ja sam samo nevažna glumica ovde. <3
Korisnikov avatar
By No_Stress
realno, Vespertine, MDNA je too much queen for you :)
Korisnikov avatar
By No_Stress
Ja bih se ponudio ali Kragi me vec zaprosio hahahahahahhahahaha :umirem:
Korisnikov avatar
By Vespertine
E blago meni, ja pojma nemam za vecinu vas kako vi ljudi izgledate, a vi znate i da sam neciji tip. Jel to ostala neka moja stara fotka u temi Moja Fotka?

MDNA ima i ja da istetoviram lavica na rame pa ima da budes addicted

long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!