Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
šalim se za onaj gif. sve se ovo lako može rešiti ako dovedeš i njega na forum :)

:giggle:
By Kragi
Ja tek sad kontam pricu sa pocetka - sto mu keva place kad ostane sama sa sobom :smeh:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2552832#p2552832]MarkoU napisao:[/url]
Jedno vreme sam mislio da su gej ljudi pametniji od ovih koji su strejt, da više vremena provode razmišljajući.. Zapravo NE! Glupi su kao ku*ac! Zato su tako i jadni da ne mogu da nađu sebi partnera, već samo kres kombinaciju, svi to žele zato što jebeno kod vas ljubav ne postoji... e zato ne možete da razumete ovu situacijju..
Sva sreća pa čovek nije gej.
By MarkoU
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2552861#p2552861]KorvinOdAmbera napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2552832#p2552832]MarkoU napisao:[/url]
Jedno vreme sam mislio da su gej ljudi pametniji od ovih koji su strejt, da više vremena provode razmišljajući.. Zapravo NE! Glupi su kao ku*ac! Zato su tako i jadni da ne mogu da nađu sebi partnera, već samo kres kombinaciju, svi to žele zato što jebeno kod vas ljubav ne postoji... e zato ne možete da razumete ovu situacijju..
Sva sreća pa čovek nije gej.

O da! Gej je! Ali inteligentan i obrazovan! A ne kao mudonje ove ovde što mi se kur*e ja sam ovo, ja sam ono.. Ma daj bre izađi napolje pa popričaj sa mnom 2-3 reči da vidim šta znaš uživo da mi kažeš.. Najlakše je iskucati, al' aj reci ti meni u facu to što imaš..

Glavni problem na forumu sad sam ja napravio, i sad me svi prozivaju... zašto, zato što sam ga prevarioo? Ahahahahaha, daj bre ne zajebavajte, kao da sam u obdanište ušetao, misleci da su ovde dobra deca, a onda sam shvatio da sam ušao u pogrešnu instituciju i da je ovo ona koja je puna, a zbog toga ste na slobodi.. Čuvena bolnica mentalnih bolesti, Laza Lazarević..
Duše moje, prevario je i on mene... ali na žalost, ja tad nisam raskinuo s njim, inače bi sad i tek kako znao da poštuje sve ono što radim za njega, i znao bi drugačije da se ophodi prema meni, jer očigledno ne zna kako je po drugim vezama...
Vama hvala lepi moji ljudi, a sad mi lepo kažite, kako da obrišem ovu temu.. i kako da izbrišem nalog sa foruma.. biću veoma zahvalan ko mi kaže kako..
By MarkoU
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2550921#p2550921]Srklet napisao:[/url]well, meni se cini da u svemu tome fale neke kljucne informacije.
primjerice, sto je s roditeljima otvaraca topica? znaju li oni za vezu njihova sina, te u kakvoj se situaciji nalazi decko njihova sina? nije mi jasno ni dogadja li se sve to u beogradu ili pirotu, sto je takodjer vazno za razmatranje opcija djelovanja. pitanje je i socijalna situacija svih ukljucenih, kao i njihov klasni polozaj u drustvu i sl.
S mojim roditeljima.. pa ćaleta kao da nemam, a keva je totalno okej prema njemu, sprema nam da jedemo, gledam film s njom, pričamo, pušimo cigare i tako... Mada, onda sedne i isplače se sama sa sobom, posavetuje me da imam devojku, ja joj kažem da ću jednog dana imati ženu, kao što planiram,i njoj onda bude lakše, mada svakako je to bolje prihvatila od njegovih. Ćaleta koji preti da će dođi kod mene kući, brat koji meni preti, ''ako hoću život, da se sklonim od njega, u suprotnom ću biti mrtav'' keva koja zivka moju kevu i ispituje je, jel se drogira, jel pije lalala i tako dalje. Događa se u Beogradu da..
Treće pitanje ne razumem.
By MarkoU
Da, zbog čega ne? Ako je moj san da vozim decu u obdanište, da ih vodim u park, da ih gledam kako trče i odrastaju, da, zašto da ne?
Ako se stvari promene, možda zauvek i ostanem sa njim.. Možda se venčamo u Holandiji, hahhaha :D
Ali sigurno se neću venčati dok on ne od od svojih, šta da budem s njim u braku a vamo kevi da visi o suknju... ma begaj.. xD
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2552843#p2552843]Kragi napisao:[/url]Ja tek sad kontam pricu sa pocetka - sto mu keva place kad ostane sama sa sobom :smeh:
Taj detalj je i meni odmah upao u oko, računam da je plasiran radi veće dramatike. :roll:
Verovatno motiv iz naše narodne baštine - Plačem da me niko ne vidi, jer sam jaka i ponosna žena.
A razlog za suze u ovom slučaju je bol što joj je sin pederastičan, verovatno.
Korisnikov avatar
By *deni*
A i jebeš ti tu materinsku ljubav i pažnju kad ona prvo peče palačinke sinu i njegovom dečku, bleji sa njima, a posle se povlači u tamu svoje sobe da u osami lije gorke suze. Bolje onda i da ne peče palačinke, jbg i da bez tih palačinaka i krofni prihvati, ili ne prihvati pederastiju, a ne da se znoji nad ringlom pekući krofne, a posle da plače. To nikuda ne vodi.
By MarkoU
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2552885#p2552885]*deni* napisao:[/url]A i jebeš ti tu materinsku ljubav i pažnju kad ona prvo peče palačinke sinu i njegovom dečku, bleji sa njima, a posle se povlači u tamu svoje sobe da u osami lije gorke suze. Bolje onda i da ne peče palačinke, jbg i da bez tih palačinaka i krofni prihvati, ili ne prihvati pederastiju, a ne da se znoji nad ringlom pekući krofne, a posle da plače. To nikuda ne vodi.
E jel si razmislio/la da možda ona ne želi da pokaže svoje emocije meni, da se ja ne bih osećao loše, već hoće da mi pruži pažnju, i pored svega, kolika god da je njena tuga, ona to ne želi da pokazuje.. hoće da se prvenstveno ja osećam srećno, zato ćuti i trpi... Za razliku od keve mog dečka, koja prvo stavlja SEBE u plan, guta lekove pravi sranja, ni jednog trenutka nije razmislila o tome kako se njen sin oseća zbog toga, dal' on to može da podnese.. a da ne pričam što kada sam došao kod njega u grad tamo, i kada mi je pobegao autobus ja u majici kratkih rukava, temperatura pala na 5 C, on otišao kući, ostavio me da čekam sam 4 i po sata u gradu koji tad još nisam poznavao, a njegova keva umesto da me pozove kod njega, ili da mu bar kaže da ostane sa mnom ili da mi donese neku jaknu, ona se dere na njega da dođe kući, a on 10 minuta od kuće.. i on odee.. a ja čekao sam, ko neki bedni jadnik..
Isto tako me je izmamljivao svaki dan, da mi prođe taj poslednji u 10:40, i onda ode kući u 12.. pola 1.. i ostavi me, a navodno bi ostao celu noć..
Korisnikov avatar
By No_Stress
Ona hoce da te zastiti a ti znas da place kad je sama...:)
Korisnikov avatar
By *deni*
Ok, ovo je neozbiljna diskusija, to je već jasno k'o dan.
...posavetuje me da imam devojku, ja joj kažem da ću jednog dana imati ženu, kao što planiram,i njoj onda bude lakše...
Pa onda idi i traži ženu, umjesto što ovde zajebavaš ljude. Čemu sva ova drama :puzzle:
Korisnikov avatar
By Vespertine
Dete, upao si ovde, napisao si sve i svasta, ljudi su ti odgovorili i savetovali te. Onda ti je godio spotlight pa si produbio pricu i dobio reakcije koje ti se nisu dopale. Poceo si da vredjas i kad su se svi okomili na tebe, svi mi smo ispali glupi a ti pametan.
Niko te ovde ne mrzi, ali kad si vec resio da krenes tim i takvim smerom, onda stisni zube i otrpi. Moram da ponovim da si stvarno nalupao neverovatne gluposti, nisi mogao da ocekujes da niko nece reagovati. Premlad si i totalno nemas pojma o zivotu, stvari koje radis i ocekujes su zaista nezrele i u neku ruku sebicne tako da ti preporucujem da se malo vise posvetis samokontroli i autocenzuri i premeris 6 puta pre nego preseces jednom.
Imao sam veze duze nego tvoje celo skolovanje, a dok si ti mislio da ti pisa sluzi samo za pisanje, ja sam moju koristio na mnoooooogo drugacijih nacina, tako da mislim da mogu da mnogo bolje kapiram neke stvari od tebe i mogu da te posavetujem valjano, cak i ako ti se saveti ne dopadaju. Ne ljuti se, kad poodrastes i pogledas nazad na sve ovo imaces totalno drugaciji utisak.
By MarkoU
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2552902#p2552902]Vespertine napisao:[/url]Dete, upao si ovde, napisao si sve i svasta, ljudi su ti odgovorili i savetovali te. Onda ti je godio spotlight pa si produbio pricu i dobio reakcije koje ti se nisu dopale. Poceo si da vredjas i kad su se svi okomili na tebe, svi mi smo ispali glupi a ti pametan.
Niko te ovde ne mrzi, ali kad si vec resio da krenes tim i takvim smerom, onda stisni zube i otrpi. Moram da ponovim da si stvarno nalupao neverovatne gluposti, nisi mogao da ocekujes da niko nece reagovati. Premlad si i totalno nemas pojma o zivotu, stvari koje radis i ocekujes su zaista nezrele i u neku ruku sebicne tako da ti preporucujem da se malo vise posvetis samokontroli i autocenzuri i premeris 6 puta pre nego preseces jednom.
Imao sam veze duze nego tvoje celo skolovanje, a dok si ti mislio da ti pisa sluzi samo za pisanje, ja sam moju koristio na mnoooooogo drugacijih nacina, tako da mislim da mogu da mnogo bolje kapiram neke stvari od tebe i mogu da te posavetujem valjano, cak i ako ti se saveti ne dopadaju. Ne ljuti se, kad poodrastes i pogledas nazad na sve ovo imaces totalno drugaciji utisak.

Pa ti si jedna stvarno najjača osoba ovde! Svega mi! Samo da mi je neko drugi pre tebe došao i rekao ovako nešto, sve bi bilo drugačije, svaka ti čast majke mi! U pravu si totalno da, i slažem se sa tobom! Samo je problem bio nepravilan pristup prema meni, dok si ti potpuno pravilno pristupio! jedno <3 za tebe!
Veruj mi ovo nije moje pravo lice i pravo ponašanje.. ako imaš vremena dopisivaćemo se na PP, možda ti možeš da rešiš moj problem! Hvala ti! <3
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2552876#p2552876]MarkoU napisao:[/url]
O da! Gej je! Ali inteligentan i obrazovan! A ne kao mudonje ove ovde što mi se kur*e ja sam ovo, ja sam ono.. Ma daj bre izađi napolje pa popričaj sa mnom 2-3 reči da vidim šta znaš uživo da mi kažeš.. Najlakše je iskucati, al' aj reci ti meni u facu to što imaš..
Hajde sad ODMAH da izađemo iz kluba i rešimo ovo lice u lice!
Korisnikov avatar
By Anhedonie
16ogodisnje razmazeno bahato derle koje je prepuno sebe a pojma nema ni o cemu i misli da je bolji od svih. boring. NEXT!
Korisnikov avatar
By No_Stress
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2552902#p2552902]Vespertine napisao:[/url]Dete, upao si ovde, napisao si sve i svasta, ljudi su ti odgovorili i savetovali te. Onda ti je godio spotlight pa si produbio pricu i dobio reakcije koje ti se nisu dopale. Poceo si da vredjas i kad su se svi okomili na tebe, svi mi smo ispali glupi a ti pametan.

A to je bila svrha, da se nabacis klincu hahahaha :calista:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!