Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Over the rainbow
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2464921#p2464921]Over the rainbow napisao:[/url]Da li je ovaj sajt namenjen konkretno za osobe koje pisu na srpskom/hrvatskom jeziku ili moze i neki drugi jezik?

Trenutno pisem ovoj stranici - http://www.facebook.com/#!/MyGayDay" target="_blank ako je u mogucnosti da podeli link ka sajtu mojeoutovanje.hourb.com jer sam videla da postoje tamo i neki ljudi sa Balkana.
Pa me zanima cisto koji sve jezici dolaze u obzir?
Pa konacno sam skontala odakle mi je bila poznata devojka jedna sa Belog dvora.
Trebalo mi je skoro godinu dana. :radosnice:

Ont:

Podrska za Anhea da ponovo napravi ovaj sajt :protest:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Najmanji problem je ponovo napraviti sajt. Problem je što su svi besplatni hostinzi isti. Koristiš ih neko vreme i onda ti odjednom suspenduju nalog zbog neke nebuloze.

Ovde bi trebao plaćeni hosting, ali malo je nefer očekivati da Anhe to sam iskešira. U principu ovde bi mogao da prođe i najjeftiniji paket, tako da to nije nešto skupo, al svakako sam za to da se pare sakupe. Živele donacije.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
radi se na novom sajtu, i redizajn, bice normalan hosting, tebra se ponudio da bude donator, nego, hosting je samo naprasno prestao da radi, i placeni i neplaceni deo, a stare price sam imao na lokalu na mom lapu al za fax sam se jebao za bazama i u tom jebanju sam izgleda obrisao bazu prica, tako da nema starih prica :( tako da bice nov sajt za nove price.
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2749830#p2749830]Anhedonie napisao:[/url]radi se na novom sajtu, i redizajn, bice normalan hosting, tebra se ponudio da bude donator, nego, hosting je samo naprasno prestao da radi, i placeni i neplaceni deo, a stare price sam imao na lokalu na mom lapu al za fax sam se jebao za bazama i u tom jebanju sam izgleda obrisao bazu prica, tako da nema starih prica :( tako da bice nov sajt za nove price.
Najmanji je problem skupiti para. :)
I bice i novih prica, cim krene da radi sajt.

*podrska za Anhea* :protest:
Korisnikov avatar
By Hys.
Super, tek sad vidim ovaj thread bump :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!