Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Anhedonie
Nije problem domen, nece to mnogo doneti. Ovo je pravi problem:

Slika

Ovo je spisak domena koji su podelili link ka sajtu. Ni jedna jedina nasa organizacija nije niti lajkovala na fejsu, niti sherovala, NISTA. Logicno, zasto bi oni promovisali nesto sto nije njihovo, zaboga. Srpski aktivizam.
Korisnikov avatar
By mirth
A kako i da se ne zgrozi covek :sigh:
By space_oddity
Super :up:

Jesi li pokušao da linkuješ na neku od stranica domaćih organizacija?
Ili da pišeš nekome od njih? :)
Korisnikov avatar
By Anhedonie
na fejsu sam ih izlajkovao sve, i lajkovao po neki status. znaju da postojim. al nisam im nista konkretno pisao. to mi je najtezi deo, nisam ja za komunikaciju sa ljudima :drama:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
jaoooo hvaaalaaaa sve krenem da smisljam tekst i onda zablokiram :cut: to mi je antitalentat :cut:

hvala ^^
By space_oddity
Šerovala link na svom profilu. Jedna osoba već lajkovala stranicu. :)
Mislim da bi pomoglo da svako od nas takođe šeruje :)
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Da li je ovaj sajt namenjen konkretno za osobe koje pisu na srpskom/hrvatskom jeziku ili moze i neki drugi jezik?

Trenutno pisem ovoj stranici - http://www.facebook.com/#!/MyGayDay" target="_blank ako je u mogucnosti da podeli link ka sajtu mojeoutovanje.hourb.com jer sam videla da postoje tamo i neki ljudi sa Balkana.
Pa me zanima cisto koji sve jezici dolaze u obzir?
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2464921#p2464921]Over_the_rainbow napisao:[/url]Da li je ovaj sajt namenjen konkretno za osobe koje pisu na srpskom/hrvatskom jeziku ili moze i neki drugi jezik?

Trenutno pisem ovoj stranici - http://www.facebook.com/#!/MyGayDay" target="_blank ako je u mogucnosti da podeli link ka sajtu mojeoutovanje.hourb.com jer sam videla da postoje tamo i neki ljudi sa Balkana.
Pa me zanima cisto koji sve jezici dolaze u obzir?
mojeautovanje.com
I kontam što da ne, pretpostavljam da administratori mogu očas posla da prevedu sa engleskog na srpsko-hrvatski.
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
^
Ok, videh za sajt (i ako mene prosledjuje na mojeoutovanje.hourb.com kada pokusam da otvorim mojeautovanje.com).
Hvala na ispravci. :)
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
šerovala na svoj fejsu, for what it's worth

:up:

p.s. i, da, Anhedonie je moj poznanik :D
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
:iskolacen:

:pucaodsmeha:

ja sam bila u nekom debelom tripu da sam ja to otkrio

elem

anhe, zahvali nasem drugu kokiju :lol:
By space_oddity
Anhe, ne znam jesi li slao nekome ono što sam ti prosledila na PP, ali se čini da je popularnost naglo porasla. Javilo se baš dosta ljudi prethodnih dana, uključujući jednog gej aktivistu :)
Korisnikov avatar
By Hys.
joj ona prica jedna....pretposlednja. Cela sam se najezila. Ne mogu tamo da pisem, ali verovatno je neko sa foruma - pa ako procita ovo da zna da moze da ide kod pedagoga/psihologa u skoli i da automatski zovu socijalni rad sada u takvim situacijama - pretnje ubistvu, psiholosko zlostavljanje, i da su onda roditelji obavezni da se sa detetom pojave kod psihologa i socijalnog radnika.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!