Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Delete
Ne bih se slozila da je to bas tako. Ako ti je stalo do neceg, nije bitno gde se nalazi.
Korisnikov avatar
By *deni*
Da, slazem se !

"Daleko od ociju
daleko od srca "

To je bozija istina !

:yes:
Korisnikov avatar
By Adenim
jednom u srcu, zauvek u njemu....
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Adenim
To zvuci knjiski i romanticno i voleo bih da je tako, ali kako vreme prolazi, nada da je tako sve je manja.

Mnogo ljudi je doslo, proslo i na kraju zauvek nestalo iz mog srca.
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by *deni*
Originally posted by Adenim
To zvuci knjiski i romanticno i voleo bih da je tako, ali kako vreme prolazi, nada da je tako sve je manja.

Mnogo ljudi je doslo, proslo i na kraju zauvek nestalo iz mog srca.
ne vezujem sebe za knjige i romantiku, vec cistu emociju. Mnogi ljudi jesu dosli i prosli, nekima pijem pice kad im je rodjendan za zdravlje iako se ne vidjamo i necemo, nekih se samo secam a neke jos uvek mnogo volim iako nismo u kontaktu.
By Bombina
daleko od ociju na javnosti
sta je vezano nad njih ili na nju
ko zivi taj dan
zivite li na taj dan
Korisnikov avatar
By tramp
meni je jako puno ljudi daleko od ociju a nisu mi daleko od srca mada mogu biti daleko od misli ... moja long distance veza je bila u neku ruku uspesnija od ovih sto su blizu i mada se raspala nakon nekih godinu i po trajala je duze od lokalnih ... tako da se meni cini po nekad da sto mi je blize ocima to mi je dalje od srca :D
Korisnikov avatar
By m..
Ne. Nije istina. Bar u mom slucaju. Ni sto se ljubavi, ni sto se prijateljstva tice. Za zaljubljenost ne garantujem. Mada i ja kad nekog pustim u svoje srce, nije mi posle lako da ih izbacim.
Anyway imam prijateljstva koja su prezivela po 5-6 godna razdvojenosti najopushtenije.
Korisnikov avatar
By unic0rn
u sluchaju povrshnih emocija - 100% tachno
Korisnikov avatar
By radoznala
zavisi sta i na cemu se zasniva. bas zbog udaljenosti moze da ti se uvuce jos vise u srce. zavisi u kom trenutku nastupi udaljenost, ako nesto ima predispozicije da ti prekurci, lakse ces se otarasiti razmisljanja
Korisnikov avatar
By Laika
Kada su prijatelji u pitanju, slažem se sa m.., nema šanse da udaljenost bilo šta promeni. Imam puno prijatelja od kojih sam sticajem okolnosti fizi?ki odvojena i retko se viðamo, ali smo duhovno jako bliski i i dalje kad se sretnemo imamo isti odnos kao pre. Tu bliskost na mentalnom nivou ne može kilometarska udaljenost da naruši.
Naravno bilo je i puno ''prijatelja'' za koje skontaš da ?im se ne vidite pola godine više nemate o ?emu da pri?ate, prosto, ono što vas spaja je zajedni?ko blejanje.

Kad je ljubav u pitanju, ako je prava, mislim, p.r.a.v.a. kao ono što te ?ukne npr. jednom u desetak godina i postoji jaka duhovna veza i dosta toga iza vas, udaljenost je totalno nevažna.
Meðutim, one druge, malo manje ljubavi, koje su ?eš?e a koje opet mogu da budu dosta jake, koje neki zovu zaljubljenost ali koje svakako ne treba omalovažavati, uglavnom ne mogu da izdrže teret duže dislociranosti i puknu, nekako sama od sebe po?ne da ti popušta skoncentrisanost na tu osobu kad ti se dešavaju druge stvari s drugim ljudima.
Korisnikov avatar
By jukie
Sa par ljudi namerno izbegavam kontakte jer se plašim da se ne zaljubim u njih... ne želim da patim :meda:
Korisnikov avatar
By KiWi
Ljubav je ve?na, samo dok traje.

A nastavak na naslov topica:

... daleko od so?iva.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Obicno mi emocije nisu toliko plitke da bi isparile zbog neke fizicke razdvojenosti. Mislim, nije ovde rec o emocijama koje imam prema kasirki iz Maxi diskonta ili vozacu 56-ice, i sta ja znam...

Ili su intenzivne, ili ih nema. Otprilike. Sto ce reci, ne iscile tek tako.
Korisnikov avatar
By iJazz
Nope. Not true :) . Nekome bilo jako dosadno i bupnuo par re?i od kojih je ispala ta re?enica.
By Simor
Ne, za mene ne važi data krilatica.

Ako postoji duhovna bliskost, vremenska i prostorna udaljenost ništa ne zna?e. Ako te duhovne povezanosti nema, ni svakodnevni fizi?ki kontakt nije ništa.
Korisnikov avatar
By Nemiroff
Kad je ljubav u pitanju, ako je prava, mislim, p.r.a.v.a. kao ono što te ?ukne npr. jednom u desetak godina i postoji jaka duhovna veza i dosta toga iza vas, udaljenost je totalno nevažna.
Meðutim, one druge, malo manje ljubavi, koje su ?eš?e a koje opet mogu da budu dosta jake, koje neki zovu zaljubljenost ali koje svakako ne treba omalovažavati, uglavnom ne mogu da izdrže teret duže dislociranosti i puknu, nekako sama od sebe po?ne da ti popušta skoncentrisanost na tu osobu kad ti se dešavaju druge stvari s drugim ljudima.

totalno se slazem sa tobom...
Ako je to ona p.r.a.v.a ljubav izdrzace sve nove ljude koji budu u tom "medju periodu"...tako da to "daleko od ochiju-daleko od srca" ne mora uopshte da bude tako. Shta vishe (ako je prava ljubav) postatje josh jacha...
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by unic0rn
u sluchaju povrshnih emocija - 100% tachno
:up:

Ako nekoga zavoliš (i voliš) nema te razdaljine koja može da uništi tu ljubav.

Uostalom, kako se ono kaže... Ne ruši vezu udaljenost ve? ljudi.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by amnesia
...daleko od srca.

šta mislite?
O tome i ne razmishljam jer je toliko bez temelja!

Ako je veza zdrava (bilo prijateljska ili ljubavna) moze da se odrzava i na 5 000 000 000 km. Mada je mnogima ta otrcana izjava savrshen razlog i izgovor kako bi prekinuli neshto shto u startu ne zele.
Dakle, nishta u ovom nashem kratkom zivotu nije do udaljenosti nego do emocija koje gajimo.
Korisnikov avatar
By Sutekh
Ako nekoga zavolim, onda mi razdaljina nije bitna, jer tu osobu osecjam UVEK pored sebe.
Korisnikov avatar
By Dina
Kod mene generalno ne deluje, ali nekog uticaja ipak ima... Meni retko ko odgovara i kada tog "retkog" nadjem onda mi ostaje u srcu bez obzira na daljinu. Isto tako ne spadam uopste u one ljude koji mogu da se zaljube u nekog samo zato sto je dobar i vremenom. Kod mene je to crno ili belo. Ali ako neko ostaje u daljini duze onda u jednom trenutku pocnem da se pitam zasto, a odgovor je obicno da mu ne znacim (bar ne dovoljno) jer da je to slucaj tezio bi da budemo blize i da se vidjamo cesce... I onda obicno izracionalizujem tj. polako prebacim onog ko je daleko od ociju i na daljinu od srca, bar na onu koja me nece uznemiravati i povredjivati. Sto se prijateljstva tice, nema uticaja... Mada isto volim da su mi prijatelji blize i radujem se sto ce moj najbolji prijatelj Seaman mozda uskoro preci za stalno u Beograd :molise: Forumasi ce se onda odmoriti od nas, posto je i ovo jedna od nasih veza, sem ako i kad se nadjemo uzivo ne resimo da odmah dodjemo na forum :lol:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
bullshit, naravno da je tačno! a ovi koji pišu o zilionima kilometara zapravo nemaju pojma šta je to veza na daljinu. dva-tri meseca se svakako da izdržati (neko reče da zaljubljenost traje čak do godinu dana!), ali šta posle? zamisli se sa nekim koga viđaš dva puta godišnje u narednih pet godina? zaista neko to sebi želi? ma daj...

slažem se da neka prijateljstva i ljubavi ostavljaju veći trag, ali zaglupljivati se njihovim kategorizovanjem u ona koja su prava, p.r.a.v.a. i (pretpostavljam) neprava (?!) -- ima i pametnijih stvari na koje bih trošio svoje vreme.
Korisnikov avatar
By d` Winter
Sve je tako individualno,pa i to!!! :pegla:
By Çâðê_DUP
ako bi situacija bila takva, vidjala bih se s njom i dva puta u 5 godina, i bilo bi mi dovoljno da znam da me neko (ne bilo ko) voli i da je deo mog zivota i sam taj osecaj da imam ljubav, pa makar kako, drzao bi me zivom i ispunjavao me. uvek bih se trudila da te okolnosti promenim, popravim, ali ja sam takva. zaljubim se, i to brzo preraste u ljubav koja se kod mene vrlo sporo i tesko gasi, zapravo nikada. daleko od ociju, daleko od srca? za mene definitivno ne.
Korisnikov avatar
By ns.happy
razdvojenost = filter za emocije. dobro dodje da se diferencira stvarna ljubav od zaljubljenosti i od zelje da nekog volimo.

maa koliko ja bio romantican i verovao u ljubav, sve na zalost ima rok trajanja. na nama je da uradimo sta mozemo da to odrzimo sto duze, pa i ceo zivot ako treba, ali sve se to u najboljem slucaju pretvori u divno prijateljstvo (sto nije ni malo lose) ili u divne uspomene.

na kraju krajeva, postoji :avion:
By just!N
Originally posted by Sutekh
Ako nekoga zavolim, onda mi razdaljina nije bitna, jer tu osobu osecjam UVEK pored sebe.
:up:

Vidim te kad.... ZATVORIM OCI ....
Vidim te kad .... PODJEM NA SPAVANJE ...
Treba mi NEKO sa TVOJIM licem...
:love: :love:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!