Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By voodoo
za mene je smisao zivota,jednostavno ziveti i ne odustajati,ma kakve prepreke se nadju na putu...u dosta slucajeva je vazila u mom zivotu ona-'jutro ce promijeniti sve' i tako cesto i biva,kad naidju neke crne misli,sacekajte da prenoci,i trebalo bi da prodju.
onda,biti okruzen sa pozitivnim ljudima,i jako vazno je znati reci 'ne' u pojedinim situacijama
nije meni sam smisao, koliko mi se stalno nameću kao smisao one euripidove reči s kraja medeje

olimpljanin div svud je gospodar
kad silno se nadaš izda te nada
gde nade i nema, tu pomaže bog
tako i sad se zbi
Korisnikov avatar
By voodoo
zadnjih par meseci o tome razmisljam,o smislu,mada moguce ne treba o tome ni misliti,stvari se same nametnu nekako.i tako ,idem na neku terapiju,tacnije grupne terapije,tamo sam sve vec pitao za smisao,odem do lekara ,imao s nogom probleme,i tamo pitao za smisao...dopisujem se i preko neta i tu tragam za smislom,mada,verovatno nema recepta,svako treba da 'provali' za sebe,sta je za njega/nju smisao,kao sto smo svi razliciti,tako su nam i smisli razliciti,ili se kaze smislovi?haha)))
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
Nemam pojma. Kako kad.

Znam sta velika vecina radi u zivotu. Stalno nesto juri, moze biti znanje moc, stagod. Izlazi se iz jednih ovkira/okova dodje se u druge i opet mu dodje na isto. No one has it easy, some have it rough. Jedino sto mi za sad deluje fino u ovom zivotu, jeste sto uglavnom imas priliku da rastes i da se razvijas. Svako na svoj nacin, sto kazu svako ima svoj put. :ozbiljan:

Kad bi mi sad rekli da cu da umrem za pet minuta, ziv ne bih bio sta da porucim celom univerzumu:
(1) ma picka ti materina nikad nisam ni hteo da budem ovde. fuck u .!.
ili
(2) pa dobro, oki, tenk ju for heving mi

U suprotnom smeru poruke ne bi ni bilo, ako je ne umislim.
Korisnikov avatar
By voodoo
ej,Svemirskimajmun!pa ti imas svoje cose za postove,cini mi se ?haha...salim se...hvala sto ste podrzali moju temu,ziveli ziveli!))))
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Vecina ne bi razumela, te ne bih da pisem na ovu temu.
Korisnikov avatar
By voodoo
Hitsugaya,pisi da svako moze razumeti)
Korisnikov avatar
By voodoo
ah,jutro zaboravih.ja sam poklonik jutra...bio period kad me nista,nista nije interesovalo ,bio uglavno,i vise od toga ,u kuci,u sobi,ali jutra nisam preskakao...gledao izlazak Sunca svakog jutra,to je cudesno.a o kavi,vec knjige mogu da se pisu haha)))i ja volim reci kava,povukao od bake ona Slavonka)znam da nije rubrika za film ,mozda si gledala mozda ne,al strashan film je coffee and cigarette od Jarmuscha...
Korisnikov avatar
By voodoo
znas kako,ako se uzme da je umetnost praviti narukvice od sitnih perlica onda sam umetnik haha)mada,salu na stranu,volim videti lepu sliku,skulpturu,cuti muziku,videti film,al ko nije takav?ta,svi smo umetnici na ovaj il onaj nacin.moguce da me ocesalo malo maminih gena,ona isla na likovnu akademiju 2 godine,pa onda mene rodila haha,ja joj i tada kvario planove :saksofon:
Smisao zivota - probati pivo iz svake drzave sveta.

:lol:

Salu na stranu - da se ispunim u nekim poljima koja su mi od velike vaznosti, da ispunim odredjene zelje koje imam i da jednog dana (kada budem posmatrala sve ucinjeno do tada) budem zadovoljna onim sto sam uradila. Sto je gotovo ravno nemogucem s obzirom na to koliki sam perfekcionista za neke stvari :ozbiljan:

Off:
Dobrodosao na forum, voodoo! :)
Korisnikov avatar
By Anhedonie
nemam ga

a ako ga pronadjem nadam se da cu biti mudar da znam da nije ni to
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Pisao sam već nedavno na ovu temu, ček
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2804362#p2804362]ZlatnaPtica napisao:[/url]"Život ima smisla" je iracionalno uverenje. Ali to iracionalno uverenje je osnovni pokretač za (racionalno) delovanje.
Da.

A moj smisao života trenutno... naći neku ravnotežu između racionalnog (koje zastrašuje) i iracionalnog (koje teši, ali vodi u zablude), negovati svoj mozak i dostići duševni mir, uspeti funkcionisati samostalno. Eto, to za početak, ništa luksuzno, ništa fenomenalno. Posle ću da vidim.
Korisnikov avatar
By voodoo
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2805100#p2805100]Over the rainbow napisao:[/url]Smisao zivota - probati pivo iz svake drzave sveta.

:lol:

Salu na stranu - da se ispunim u nekim poljima koja su mi od velike vaznosti, da ispunim odredjene zelje koje imam i da jednog dana (kada budem posmatrala sve ucinjeno do tada) budem zadovoljna onim sto sam uradila. Sto je gotovo ravno nemogucem s obzirom na to koliki sam perfekcionista za neke stvari :ozbiljan:

Off:
Dobrodosao na forum, voodoo! :)
eh sad,nije fer!!!-mislim to za degustaticiju piva,ja sam AA,vec petu godinu ne pijem,al zato duvanim ih hi hi ,ja bih eto bio rad probati sve cigarete ovog sveta hahhahaha))))
hvala na dobrodoslici)trudi cu se da se ponasam primereno :deda:
Korisnikov avatar
By voodoo
...eh ,da,i kafu,i kafu,tj.kavu!!!))))
Korisnikov avatar
By gossip
ne trazim ga,zivim i uzivam u njemu
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!