Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By scout_finch
Ja sam na ovom forumu 10 godina, butch sam i u poslednjih 8 godina niko nije napisao butchice su bljak/smrde/muskarci a da 80% foruma nije skocilo da mu/joj kaze da to nije lepo/jebe kevu. Zavisno od senzibiliteta.lol
A to nadrk sam imam kratak fitilj, ko sme mene da provocira, a da pritom vidis provokaciju u svemu ili ponasanjem izazivas podjebavanje, jbg personifikacija negativnih butch stereotipa.
Korisnikov avatar
By *deni*
Bas smo danas nesto raspravljali o tim svim sexualnim nijansama i finesama kroz primere avangardnih bracnih parova sa estrade. Pa smo zakljucili da je Zoka Brunclik gej, a Kemis strejt.
Ko nema njuha da to provali taj veze nema sa polnim i seksualnim određenjima. Kemiš nije deo gay populacije, njega ne zanima Parada i slične stvari...Kemis je jedna obična i normalna žena s balkanskog podneblja. Zorica je više za tu gay i kemp estetiku.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ajde. Ja svakako planiram da se trandziram tamo u shpicu kod Djave i da uhvatim neku deviznu sljaku s nogu.
Ja sam na ovom forumu 10 godina, butch sam i u poslednjih 8 godina niko nije napisao butchice su bljak/smrde/muskarci a da 80% foruma nije skocilo da mu/joj kaze da to nije lepo/jebe kevu. Zavisno od senzibiliteta.lol
A to nadrk sam imam kratak fitilj, ko sme mene da provocira, a da pritom vidis provokaciju u svemu ili ponasanjem izazivas podjebavanje, jbg personifikacija negativnih butch stereotipa.
Nemaš pojma koliko mi je drago ako je uistinu tako. Za moje "negativne" butch stereotipe je kriva moja duša bećarska , nema drugog objašnjenja. Stvar je u mentalitetu i doživljaju šale, ja ne volim šalu na svoj račun i to toliko agresivnu, imam svoje razloge. Oko svega se možemo zajebavat, ali ovako ne.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2792910#p2792910]*deni* napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2792903#p2792903]Vel boy napisao:[/url]@deni, znam ja tebe deni više decenija. ti možeš glumiti koga god izabereš da glumiš, to znam, kao i da imaš bezbroj naloga.
Boze, Vela, ti si bas uvek spremna da me bacis u blato.Kod tebe sam uvek bila omrazena i vise nego sto sam to zasluzivala.
Pa ne bi valjda cuvena Izvorinka Milosevic, istaknuta umetnica, buduca nacionalna penzionerka i moja dobra prijateljica, lajkovala moje objave na Instagramu i ostavljala srdacne komentare, da sam ja neka vucibatina i lazni nalog. Persone takvog formata i ugleda, kao sto je Izzy, seriozno selektuju svoje prijatelje.
:sweet:
ajde jadan, što se ono kaže :smilegrin:
By Bgd Lezbacha
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2792912#p2792912]scout_finch napisao:[/url]Ja sam na ovom forumu 10 godina, butch sam i u poslednjih 8 godina niko nije napisao butchice su bljak/smrde/muskarci a da 80% foruma nije skocilo da mu/joj kaze da to nije lepo/jebe kevu. Zavisno od senzibiliteta.lol
Brate, onda imas srece.
P. S.: Posle toliko podjebavanja na racun nas, butch lezbejki, naravno da nam ,,dogori fitilj", i logicno je da popizdimo na tolike uvrede. Da su te podjebavali po forumu kao sto su podjebavali Heksagon123 i mene, i ti bi ostala bez ,,fitilja".
By Sixto
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2792957#p2792957]Bgd Lezbacha napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2792912#p2792912]scout_finch napisao:[/url]Ja sam na ovom forumu 10 godina, butch sam i u poslednjih 8 godina niko nije napisao butchice su bljak/smrde/muskarci a da 80% foruma nije skocilo da mu/joj kaze da to nije lepo/jebe kevu. Zavisno od senzibiliteta.lol
Brate, onda imas srece.
P. S.: Posle toliko podjebavanja na racun nas, butch lezbejki, naravno da nam ,,dogori fitilj", i logicno je da popizdimo na tolike uvrede. Da su te podjebavali po forumu kao sto su podjebavali Heksagon123 i mene, i ti bi ostala bez ,,fitilja".
Mis'im brt ovo ono... zakon, kidalica...da ga badzimo! Rtaci iz kicblona!
Korisnikov avatar
By Anhedonie
dosadna si

daj konkretne nickove i quote-ove gde si podjebavana sto si butch il prekini da kukas u prazno
Korisnikov avatar
By elizevin
brate...
Tebe, cico, niko nije prozivao sto si buch ili te je iz razloga zato sto si butch neko zvao muskarcem.
Forumasi su poceli da spekulisu da li je moguce da iz zene, lezbejke toliko diskriminatorno, iskljucivo i ograniceno ponasanje izbija, posto su ti postovi bili uvredljivi, agresivni i generalno iritantni. Jedna od ideja je bila da je mozda neka strvina od heteropatrijarhalnog saljivdzije dosla i napravila nalog za podjebavanje forumskog zivlja. Zapravo napravio dupli ili visestruki niz naloga, zbog sumnjivog medjusobnog tapsanja po ramenu "ti si super", "ne, ti si super" izmedju tebe i druge cice istog tipa.

Sta, ti mozes da pljujes i spekulises o kolektivnom karakteru femica i biseksualnih zena jer je to samo tvoje misljenje (a i naravno ne osudjujes ih :D ), ali smatras da spekulacija u vezi tebe, jedine prave lezbe nije koser? Jebeno odrasti i obrazuj se prvo, a onda dodji da diskutujes.
By Bgd Lezbacha
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2792968#p2792968]elizevin napisao:[/url]brate...
Tebe, cico, niko nije prozivao sto si buch ili te je iz razloga zato sto si butch neko zvao muskarcem.
Forumasi su poceli da spekulisu da li je moguce da iz zene, lezbejke toliko diskriminatorno, iskljucivo i ograniceno ponasanje izbija, posto su ti postovi bili uvredljivi, agresivni i generalno iritantni. Jedna od ideja je bila da je mozda neka strvina od heteropatrijarhalnog saljivdzije dosla i napravila nalog za podjebavanje forumskog zivlja. Zapravo napravio dupli ili visestruki niz naloga, zbog sumnjivog medjusobnog tapsanja po ramenu "ti si super", "ne, ti si super" izmedju tebe i druge cice istog tipa.

Sta, ti mozes da pljujes i spekulises o kolektivnom karakteru femica i biseksualnih zena jer je to samo tvoje misljenje (a i naravno ne osudjujes ih :D ), ali smatras da spekulacija u vezi tebe, jedine prave lezbe nije koser? Jebeno odrasti i obrazuj se prvo, a onda dodji da diskutujes.
Ja svojim postovima nikoga nisam vredjala, niti su isti bili i malo agresivni, pritom, nikoga nisam diskriminisala. Samo sam MIRNO izrazavala svoje stavove i misljenja, povodom razlicitih tema foruma. Na to imam jednako pravo, kao i svi na forumu, zato sto forum upravo tu svrhu i ima, a, ako su za tebe moji postovi iritantni, zasto ih citas? Niko te na to ne primorava. Pritom, nikoga nisam ni pljuvala u svojim postovima. Sta vise, Heksagon123 i ja smo ovde vise puta, bile agresivno vredjane i pljuvane, od strane pojedinih forumasa, i to potpuno neargumentovano. Osim toga, jesmo vredjane i na osnovu toga sto smo butch; nazivane smo ,,muskarcima prikrivenim iza zenskih profila", ,,jednom osobom koja deluje sa vise naloga", itd., a takvi apsurdni komentari, koji su, bas zbog svog apsurda, veoma uvredljivi, i od tebe stizu, CICO. I, nego, sta su to, nego NEOSNOVANE UVREDE?!? Naravno, na uvredu cu uvek odgovarati istom merom, samo, za razliku od tebe, i forumasa slicnih tebi, uvek cu odgovarati ARGUMENTOVANO.
Odrasti, jer ces tada (nadam se) nauciti sta oznacava pojam ,,argument". Posto tvoj post ni u jednoj tvojoj recenici ne sadrzi ni ,,A" od argumenta, CICO.
Korisnikov avatar
By elizevin
Ne, cico, tvoji postovi su mi bili uglavnom beskrajno smesni, a irirtantni samo kad predju u potpunu nebulozu, kao recimo stereotipizacija lezbejki i biseks zena. S druge strane, ti CICO i tvoj aleter-ego, ili druga cica, stagod, ne zanima me, ste vise puta napadale druge forumase zbog njihovih misljenja i stavova, i cinjenice da njihovi stavovi zato sto postoje vs vredjaju. Well guess what, vasi stavovi vredjaju mene i verovatno jos forumasa, pa nisam krenula da kmecim o tome posle svakog tvog posta. I ne kapiras ponovo poentu - nisi diskriminisana jer si buch, vec jer usled tvog ruznog ponasanja postoje sumnje da nisi ona za koju se izdajes.
Argument...ti cico ne bi znala sta je argument ni da te ujede za dupe :D
Nema vajde da se pozalis "svi me diskriminisu" i kada te moderator pita ko i kada te je diskriminisao, posto forum ima pravila ophodjenja i clanovi koji predju meru bivaju banovani, ti odgovaras vrlo nejasno da ih je mnogo i da ne mozes da ih sve pobrojis (sto je upravo tvoj modus operandi kada nemas nista da napises, sto sam videla i iz tvog lupetanja o naucnim referencama koje sam ti trazila kada si pocela da se frljas pojmovima o kojima blage veze nemas i lupetas floskule, naravno tvoj odgovor je bio "previse su brojne da bih ih ovde pisala" :lol: ). Sto znaci da ti u stvari nemas nikakvu zelju da popravljas stanje, vec samo da kukas. Sto nije osobina zrele, odrasle zene, vec razmazenog i bezobraznog deteta.
Aj zdravo, cico, suplja si koliko i tvoji "argumenti".
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2792958#p2792958]Bgd Lezbacha napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2792920#p2792920]Urbana_Seljanka napisao:[/url]Ko ti je rekao, da si musko :milkacanic:

PS opet te ignoriraju :krezavi:
Prva ti si lupila tu ordinarnu glupost. Ne pravi se blesava. Ali, nisi jedini pacijent ovde, ne brini, ima vas jos. :bigsmile:
Zanimljivo i dovodi me do zakljucka da si imas neku vrstu protekcije. Ja osobno nikad nisan dilila zene, na andro, fem ili to sto ti tvrdis da jesi. Samo san dosla do zakljucka da uopce nisi zena i zrela osoba u glavi. Interesantno da ste nikove otvorili isti dan, no posto san glupa, praviti cu se da nista ne kuzim, mada u biti to svatko vidi.
To za pacijente i dodjeljivanje dijagnoza ti ocito ide od ruke. Cest gost?
By Bgd Lezbacha
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2792973#p2792973]elizevin napisao:[/url]Ne, cico, tvoji postovi su mi bili uglavnom beskrajno smesni, a irirtantni samo kad predju u potpunu nebulozu, kao recimo stereotipizacija lezbejki i biseks zena. S druge strane, ti CICO i tvoj aleter-ego, ili druga cica, stagod, ne zanima me, ste vise puta napadale druge forumase zbog njihovih misljenja i stavova, i cinjenice da njihovi stavovi zato sto postoje vs vredjaju. Well guess what, vasi stavovi vredjaju mene i verovatno jos forumasa, pa nisam krenula da kmecim o tome posle svakog tvog posta. I ne kapiras ponovo poentu - nisi diskriminisana jer si buch, vec jer usled tvog ruznog ponasanja postoje sumnje da nisi ona za koju se izdajes.
Argument...ti cico ne bi znala sta je argument ni da te ujede za dupe :D
Nema vajde da se pozalis "svi me diskriminisu" i kada te moderator pita ko i kada te je diskriminisao, posto forum ima pravila ophodjenja i clanovi koji predju meru bivaju banovani, ti odgovaras vrlo nejasno da ih je mnogo i da ne mozes da ih sve pobrojis (sto je upravo tvoj modus operandi kada nemas nista da napises, sto sam videla i iz tvog lupetanja o naucnim referencama koje sam ti trazila kada si pocela da se frljas pojmovima o kojima blage veze nemas i lupetas floskule, naravno tvoj odgovor je bio "previse su brojne da bih ih ovde pisala" :lol: ). Sto znaci da ti u stvari nemas nikakvu zelju da popravljas stanje, vec samo da kukas. Sto nije osobina zrele, odrasle zene, vec razmazenog i bezobraznog deteta.
Aj zdravo, cico, suplja si koliko i tvoji "argumenti".
Sta si ti ovde sve nalupetala, pas s' maslom ne bi pojeo, sto bi se reklo, pocevsi od istih nebuloza u vezi ,,laznih profila", i ,,duplih naloga jedne osobe", pa na dalje. Malo se sinhronizuj, izleci svoje komplekse (ako je to uopste moguce), pa se javi. Ovim postom, samo si dokazala da sam ja u pravu, ali, pokazala si i to da ti tvoja nezrelost ne dozvoljava da shvatis da, normalno izrazavanje svojih stavova i misljenja, i realno sagledavanje cinjenica, nisu isto sto i diskriminacija, i vredjanje ljudi, niti je odbrana od vredjanja od strane individua kao sto si ti, i tebi slicnih, isto sto i kukanje. A sto se tice referenci, ne pisem ja doktorat na forumu, pa da sam duzna da navodim reference, znas. Ako te nesto interesuje, imas na internetu sve o cemu govorim, ali, posto si svesna da nisi u pravu, kao i svako dete, ti bezis od suocavanja sa posledicama, koje su samo rezultat tvog ponasanja. Odrasti, i svima na ovom forumu ce biti bolje. :bigsmile:
P. S.: Rekoh vec, lista pacijenata, koji vredjaju bez argumenata na forumu, na celu sa tobom, bila bi poduza. Moderator je slep kod ociju, sto bi se reklo, ako ne primecuje sve uvrede na racun Heksagon123 i mene. Ili se samo pravi slep? :smirk: Pozdrav, CICO.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Jok, nego je tebi čitanje sa razumevanjem dva minus, pa onda dođe do nesporazuma.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Okej, da se vratimo na temu,

Vi, butch Bgd Lezbačo NISTE muškarac, pobogu! Vi ste plavuša.

:awesome:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2792975#p2792975]Urbana_Seljanka napisao:[/url]
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2792958#p2792958]Bgd Lezbacha napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2792920#p2792920]Urbana_Seljanka napisao:[/url]Ko ti je rekao, da si musko :milkacanic:

PS opet te ignoriraju :krezavi:
Prva ti si lupila tu ordinarnu glupost. Ne pravi se blesava. Ali, nisi jedini pacijent ovde, ne brini, ima vas jos. :bigsmile:
Zanimljivo i dovodi me do zakljucka da si imas neku vrstu protekcije. Ja osobno nikad nisan dilila zene, na andro, fem ili to sto ti tvrdis da jesi. Samo san dosla do zakljucka da uopce nisi zena i zrela osoba u glavi. Interesantno da ste nikove otvorili isti dan, no posto san glupa, praviti cu se da nista ne kuzim, mada u biti to svatko vidi.
To za pacijente i dodjeljivanje dijagnoza ti ocito ide od ruke. Cest gost?
Zenskog pola sam, i Heksagon123 i ja NISMO ista osoba sa dva razlicita naloga, sto smo i ona i ja vec milion puta objasnjavale na forumu, ali, ne vredi budalama govoriti.
A, ako protekciju predstavlja slobodno izrazavanje misljenja i stavova, onda, O. K., nisam znala da se to sada tako zove?
P. S. 1: Ni ja nisam za neku direktnu kategorizaciju butch/femme/andro, itd., mada je i vise nego ocigledno da razlike izmedju pomenutih grupa postoje, nezavisno od naziva koji su, eto, nastali, da bi koliko- toliko objasnili neke realne, postojece razlike u lezbejskoj zajednici.
P. S. 2: Bavim se poslom koji podrazumeva izuzetno mnogo komunikacije sa ljudima, pa imam priliku da se svakodnevno srecem sa razlicitim sklopovima licnosti, otud moja sposobnost brze procene ljudi. Je l' sada malo jasnije? :bigsmile:
Korisnikov avatar
By elizevin
Wow, koja oluja gluposti, dugo nisam videla ovako nesto :lol:
Blago tebi kada ti je svako neslaganje sa tvojim (neargumentovanim) stavovima A) licna uvreda i B) dokaz da si u pravu, i dodatno dokaz da je osoba koja se sa tobom ne slaze nezrelo dete, tvoj glavni neprijatelj itd.

Tuzno si ti stvorenje, cico, neces lepo proci u zivotu ako ne naucis da se socijalizujes. Letis ko muva bez glave i ne slusas sagovornika. Omasila si svaku poentu koju sam napravila, kao da pricamo o dve razlicite stvari. Stvarno, kao da pricam sa pokvarenom plocom.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 15
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!