Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By Dark Walker
Treba skrenuti pažnju i na ovaj video zbog solidarnosti i humanosti! :elvis:

Korisnikov avatar
By Dark Walker
I ovaj video je edukativan i kreativan/inspirativan! :zoran đinđić:

:lija: + :rock: + :psiholog:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
jao bože samo da mi ne stave depresiju kao dijagnozu sad kroz terapiju zbog toga što kroz reči gledam da potisnem želju za istrebljenjem ljudske rase da me ne zatvore još u one kaveze
na sve drugo pristajem
ma i na kavez
samo da mi ne ocrne status tako :molise:
Korisnikov avatar
By Dark Walker
http://www.telegraf.rs/zanimljivosti/10 ... -ratu-foto" target="_blank

Ovaj tekst može biti interesantan psiholozima.
Ipak mislim da je previše blag. Previđa se da je nemačka uloga u WW2 nakon 1943. bila antistaljinistička. Ruska je bila antifašistička/antinacistička tako što je Rusija sve snage usmerila na sam vrh nacizma i fašizma i pobedila ga. SAD i Velika Britanija su se borile protiv Hitlerovih i Staljinovih zajedničkih satelita, a njih dvojica su do kraja rata bili saveznici. Nemačka i Rusija su od 1943. godine imale prećutni dogovor koji sam već opisao.
Korisnikov avatar
By Dark Walker
INTELIGENCIJA------------------------- :jevrej: ------------------------------ISKUSTVO
--------------------------------------godine starosti------------------------------------
--------------------OKOLNOSTI----------------------VASPITANJE---------------------
-----------------------OBRAZOVANJE-----------SOC. STATUS------------------------
---------------------------------UNUTRAŠNJI GLAS------------------------------------
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Depresija mi dolazi i odlazi, rešava se lekovima, rešava se kontaktom sa ljudima - rešava se.

Fobija od buba... Gospode. Ludim od ovih smrdibuba. LUDIM. I počinjem da doživljavam to kao svoj glavni psihijatrijski problem, zapravo. Hendikepira me. Dok se izborim sa nekom bubom, pogotovo ako je fucking smrdibuba koju ne možeš da ubiješ jer će da zasmrdi ceo stan, nego moraš da je uloviš i izbaciš - istraumiram se, iskukam se, preznojim se, umorim se psihički.

A nakon toga opet ne mogu da budem miran barem dva sata. Proveravam svaki ćošak, tripujem od svake tačke na zidu/nameštaju da je buba, zveram oko sebe, prepadnem se kad god me npr. dokači kosa po vratu ili kabl od slušalica ili slično - instant misao mi je da je zapravo neka buba sletela na mene... Prosto ne mogu da obuzdam taj fight-or-flight mehanizam.

I onda tako meni bliski susret sa dve smrdibube u razmaku od npr. 3 sata zapravo može da uništi celo jedno veče.

Pritom sam ja otišao toliko u ludilo da evo danima nisam uopšte otvarao prozor u sobi. Samo na po 5 minuta kad baš zadimim. Trebalo je da napravim komarnik, al sam ostao kratak sa parama, pa ću to sad ove sedmice. Ali i pored toga - one se nekako pojavljuju. Ne znam odakle, i to me užasno nervira.

A za ovo nema ni psihoterapije, ni lekića, jedino rešenje je - izlaganje strahu. Što je time-consuming i dodatni stres koji mi sad stvarno ne treba. FML

Fun fact edit: Pre 3 sata mi je smrdibuba sletela u pikslu. Poklopio sam je šoljom, sa sve opušcima i pepelom. I pošto ne mogu tako da je istresem napolje, jer ću isprosipati pepeo po automobilima ispod prozora, celu tu pikslu sa sve šoljom sam stavio na lim od prozora i tako stoji evo sve vreme. :lol:
Korisnikov avatar
By Macan86
nemožete ni da zamislite koliko sam izbegavao ovu temu od kako sam ovde...
Nisam želeo da zvučim kao još jedna jadna i nesrećna trans osoba...pokušavao sam da se pravim jak...
Ali u zadnje vreme što više razmišljam o tome to mi je jasnije da ne znači da sam slabić ako priznam da imam probleme i sa raspoloženjem i da ponekad umem da se uzpaničim.
Da...imam jaku disforiju...i umem da budem anksiaozan oko pms-a.Tad se osećam odvratno i bezpomoćno i čak se uzpaničim što nemogu to da zaustavim i sprećim.Umem da se uspaničim i kada razmišljam o tome da bi dokrorka mogla da me odbije i da mi ne odobri konkretnu traziciju,to me toliko uspaniči da ne mogu da zaspim.
Znam da budem napet i kad razgovaram sa nepoznatim ljudima od kojih ne znam koju reakciju da očekujem...
Umem da budem ponekad i depresivan i da nemam volju ni za šta i onda se po svaku cenu trudim da sebe motivišem na bilo šta.
Zadnji put sad kada sam bio na razgovor sa doktorkom kod koje idem,prepisala mi je nešto za tu anksioznost i pa sam malo opušteniji...ali kolikomi stvarno deluje videću tek kad mi bude počeo pms...

Samo da naznačim da nisam jadan...
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Inače, psihička stabilnost mi je u osnovi jača strana! #libido #lust
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!