Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By blenta
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2763191#p2763191]alexandermagic napisao:[/url]Ya, ma nema govora. Samo me iritira neodlucnost i zelja da se hebe, a da mu ne udje. Vrijeme koje je stracio na definiranje tog tipa je moglo bit bolje iskoristeno, znas ? :ozbiljan:

tipa na jedno fino samoubistvo :)

" Taman sam bio jako sretan sto sam otkrio da delimo iste seksualne preference koje su ljudima u mojoj okolini odvratne i gadne i bio sam na sedmom nebu. Onda sam otkrio da ima jos jednu preferencu koja je meni odvratna i sad je sve propalo. Mogli smo da budemo sretni ali on sve upropasti. Dobro je ipak sto sam otkrio na vreme da me ne odvede bozemesacuvajisakloni negde na neko mesto. Eto, a izgledao je kao da se tuca samo sa ljudima na grinderu.

"Inace fino izgledajuc momak - izgleda kao da je do malopre bio u salonu ili terteani a ne javnom toaletu"

Ova cela tema je kao oni kurirovi tekstovi sa pederima pedofilijom i zofilijom
Korisnikov avatar
By Zvonki
AHAHHAHAHAHHAHAH
Mogli su da budu sretni ali on sve upropasti ahahahahahahahaa
Mislio sam da se samo krese sa ljudima na grinderu(a na grinderu niko nema std ili hiv) ahahahahaha Moga je da me odvede na neko bozemesacuvajnekomesto (jer sam ja naivna Hajdi koja ne misli svojom glavom,cesto gubim ovce) AHAHHAHAHAAA
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
Cinjenica je da ti znas mnogo vise o toj osobi nego mi ovde, a i ne samo sto znas, vec i imas odredjenja osecanja.
I onda je malo cudno da baziras svoju odluku na cinjenici da je i drugim ljudima to sto on radi odvratno.

Ukoliko je tebi to odvratno, u toj meri da to ponistava/nadmasuje sve drugo onda dobro: nemoj da budes sa njim.
S druge strane, mislim da treba i da se zapitas zasto ti zaista njegov odlazak u javne toalete predstavlja problem.

Npr, meni licno (skoro) nista nije odvratno,
i da se meni neko svidja ne bi mi bio problem da odlazi u javni toalet.

Sto se bezbednosti tice..
Vec su ljudi rekli da treba paziti sa svima. Imas i ljude koji su zdravi, pa budu u vezi sa nekim ko to nije.
Ali ljudi paze i bude sve okej. Amor omnia vincit, je l' :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By blenta
da me ne razumete pogresno
niti propagiram sex po javnim toaletima niti me zanimaju tudje preference

i okej je ako je nekom gadno ovo ili ono samo iz razloga jer eto gadno mu/joj
ali je malo opasna ta zamena teza da odatle vrebaju bolestine jer eto smrdi

ponasajte se kao da std vrebaju od svuda. i momak s kojim ste se upoznali u teretani i nema appove jer je diskretan muskarcina sportista samo za ortacko drkanje i u bi fazonu je isto toliko opasan kao i lik iz javnog toaleta. stavise dobro izgledajuci tip na grinderu koji ide u gym svaki dan i izgled mu je pola licnosti i verifikuje se kroz to da dobro izgleda i pozeljan je mnogo opasniji glede std nego lik koji posle posla svrati do javnog toaleta ceteris paribus

malo sam skrenuo... bottom line je - jadno mi je da odrasla osoba ima takav sled razmisljanja
a ako se bojite polnih bolesti ( a treba ) budite oprezni uvek i sa svima

ljudi imaju svakakve seksualne porive a i faze. jedno vreme sam ziveo sa tri vrlo fine devojke i odgovorno vam tvrdim da price koje sam od njih cuo su odvratnije od svih pederskih prica koje znam kombinovano. ako ti se neko jako svidja - go for it. ako se to razvije u nesto i ti imas sta da ponudis mimo tog ogranicenog mentalnog frejma nece imati potrebu da ide nigde drugde.
:blenta:
Korisnikov avatar
By Madonna
A mi smo odmah ustanovili tu tako bolno obvious i svakom normalnom jasnu cinjenicu da polno prenosive bolesti ima i cist i smrdljiv.
Ali ne, objasni nam to jos malo u par povecih postova :novinar:
:retard:
Korisnikov avatar
By Madonna
Ajmo jedan hitan sastanak za okruglim pisoarom da utvrdite dalje tokove mansplaininga
Korisnikov avatar
By blenta
posto je ovo mesto, a i tema i sama okrugli sto za ljude koji lako upijaju svakom normalnom obvious cinjenice :giggle:
By Thunders55
Vidim da je tema preko noci dobila potpuno drugaciji tok, i to nakon sto sam se zahvalio svima na komentarima?! Taman ste se u prvih 15 postova svi do jednog zgrozili i bili u fazonu fuj odvratno bljak ne bih mu orah iz ruke uzeo, i odjednom ma sta ti je sine, ako ti se svidja, go for it!!!

Nisam formirao misljenje nakon par vasih sudova, vec i pre zapocinjanja teme, samo sam zeleo da cujem objektivno misljenje nekoga sa strane, ocekujuci da je mozda neko od vas i posecivao takva mesta, posto kako kazete, boze moj sve je za ljude, svi imamo fetise, a ovde ih bar mozete otkriti anonimno i bez posledica. Nisam Hajdi, ali kapiram da bi mi lik koji je od 3x kad sam ga video u gradu sva 3x otisao u toalet, predlozio pre ili kasnije da malo eksperimentisemo...

Vreme uvek moze bolje da se iskoristi, ali eto ja sam odlucio da ga utrosim na lika na koga sam se nalozio najstrasnije, od koga kad prodje hodnikom srce krene da mi lupa, tako da jbg, pardon me sto sam oduzeo vreme i sebi i vama...

Hvala Blenti sto je banalizovao temu, ne znam u kakvom si se drustvu ti kretao, ali svi momci sa kojima sam ja bio su bili ''fino izgledajuci'', naravno da su upoznavali momke preko neta pre toga, ali niko nije obilazio javne toalete on a daily basis. I evo nijedan mi nije preneo neku estidi.

Mozda sam celu temu postavio pogresno, moja dilema tj pitanje je bilo zasto bi lik od 30 i nesto godina uopste radio to svaki dan, u danasnje vreme, kad imas zilion drugih kanala za upoznavanje i kad ne moras vise toliko ni da se krijes. Msm ok, nece vezu, hoce neobavezno drkanje s nogu, ali brt postoje cistiji i komforniji nacini cak i za to...
Korisnikov avatar
By blenta
Slika

ni par povecih postova nije pomoglo :sigh:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2763349#p2763349]Thunders55 napisao:[/url]Vidim da je tema preko noci dobila potpuno drugaciji tok, i to nakon sto sam se zahvalio svima na komentarima?! Taman ste se u prvih 15 postova svi do jednog zgrozili i bili u fazonu fuj odvratno bljak ne bih mu orah iz ruke uzeo, i odjednom ma sta ti je sine, ako ti se svidja, go for it!!!
zaista ne moramo svi da pricamo isto :ozbiljan:

ako je TEBI fuj ti nemoj da budes sa njim
to da li je nama fuj ili nije, nije ni narocito bitno

mozemo cisto onako da pricamo o tome, koliko da svako kaze
e meni smeta
ili
e meni ne smeta
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2763349#p2763349]Thunders55 napisao:[/url]

Hvala Blenti sto je banalizovao temu, ne znam u kakvom si se drustvu ti kretao, ali svi momci sa kojima sam ja bio su bili ''fino izgledajuci'', naravno da su upoznavali momke preko neta pre toga, ali niko nije obilazio javne toalete on a daily basis. I evo nijedan mi nije preneo neku estidi.
ali avaj. to sto ti niko nije preneo ne znaci da to ne moze da se desi.

ako dobro razumem ti kazes sledece:
1) ''fino izgledajuci'' koji ne obilaze toalete --> no std
2) ovi sto obilaze javne toalete --> std

to je jednostavno netacno. mozes da dobijes std i od 1) i od 2) , kao sto moze da se desi da ni od 1) ni od 2) ne dobijes.
i nekoliko forumasa je to vec objasnilo, ne znam kako jasnije.
Korisnikov avatar
By *deni*
Vi''te, u Beogradu ima, dole od Dečanske, dakle u epicentru varoši, u podzemnom prolazu delux javni klozet u kojem se najmanje piša i sere u korist raznih homo bludnih radnji, koje se u svako doba upražnjavaju ispred pišoara i u samim kabinama.
Kad kažem delux javni klozet, zaista tako mislim. Po čistoći i organizaciji, taj klozet je u samom vrhu javnih okupljališta te vrste. Barem za naše standarde. Postoje uvek i dežurne higijeničarke, ljubazne i ažurne, pa je uvek sve cakum - pakum i spremno da na svetskom nivou dočeka posetioce. Higijeničarke su i vrlo diskretne i delikatne, ne ometaju korisnike ispred pišoara. A upotreba se NE PLAĆA.
O ovome što pišem ne pišem napamet, ili iz priča, već na osnovu ličnog iskustva. Gonjena znatiželjom, zašla sam nekoliko puta u taj klozet ( izmedju 2 i 5 puta, ne više ) i uvek u tim prilikama zaticala muškarce sa isukanim penisima ispred pišoara. I to ne isukanim na način uobičajen za rutinsko obavljanje male nužde, već na nedvosmisleno sugestivan način. I tako, nekoliko muškaraca...Stoje jedni kraj drugih...Drkaju, zagledaju se, pa drkaju jedni drugima i tako...Medjutim, nisam se zadržavala, imala sam taj maler da mi se u tih par poseta niti jedan od prisutnih bludnika nije svideo, inače bih se i sama parkirala ispred pišoara. :piski: :wcsolja:
^
Zaista krajnje fenomenalan post, upravo sjajan primjer istrazivackog novinarstva protkanog sa tananim emocijama renomiranog novinara. :fancyklap:

---

Ti... Skinut ces ti nama Balenciaga shoes, navuc ribarske cizme za catwalk po wc-ima, stavit litar apotekarskog alkohola u ranac te kirurske rukavice i krenut za tim. On je wubaw tvog zivota bolan. :setnja:

---

A Vi, vjeverice, i dalje se trudite gdje i kad ne treba.
Korisnikov avatar
By Andre87
Cemu toliki strah?Mozda ima problem sa uvecanom prostatom..Ukoliko nije to,mozda ima nervozna creva IBS( irritable bowel syndrome) i dijareju...Mozda je netolerantan na gluten(u psenici) a ni ne zna(brojni su nedijagnostifikovani slucajevi),pojede sendvic pa posle juri u toalet...U tom slucaju rice cakes(pirincane galete) pomazu i mora da izbaci psenicu iz ishrane.Mozda je netolerantan na laktozu?
Njega si stavio u fokus..ali otkud ti znas navike i zdravstvene probleme ljudi koje sreces na Internetu?Mislis li da je fakultetski WC mnogo cistiji?To nije sprecavalo studentske gej ljubavi(ne mislim na sex u toaletu vec cinjenicu da je svaki student koristio javni WC)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!