Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Markiza
Postoji li ista sto vas i dalje pokrece, nesto sto iole rasplamsa tu tinjajucu vatricu, sto vas cini zivim, gde ste svoj na svome?
Ako da, sta je to? Novac? Seks? Ples? Vajarstvo? Bastovanstvo? Kratko i jasno

Promene. Promene me pokreću - i pozitivne i negativne. Rastresu iz temelja i onda počnem da delam. Inace, mogu da upadnem u neku vrstu hibernacije, da se ukopam i tako citavu godinu, dve, i vise, dok se nesto ne desi i ja se pokrenem, što se ranije i dešavalo.
Danas, pokrece me žena (koja je nedavno konstatovala da ćemo , ukoliko se ne poubijamo, zaista i ostariti zajedno, dok jedna ne umre, naravno :D ), bratanci, i posao.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2752517#p2752517]Madonna napisao:[/url]Postoji li ista sto vas i dalje pokrece, nesto sto iole rasplamsa tu tinjajucu vatricu, sto vas cini zivim, gde ste svoj na svome?
Ako da, sta je to? Novac? Seks? Ples? Vajarstvo? Bastovanstvo? Kratko i jasno

*Pretpostavimo da ste pokojni duhom, da ste kao penzioner, da nemate vatru koja gori u vama vec je vas whole existence jedno veliko meh
Pitanje nije za one energicne osobe pune zivota koje su stalno u pokretu i stalno u nekim akcijama vec za one koji jedva da nalaze ista da ih pokrene
Dobro si pretpostavio. :lol:

Beše seks. Sad ništa. Čekam neko čudo.
Korisnikov avatar
By haemoglobin
zavisi od dana

Nekada je to sedenje na terasi i zalivanje biljaka = sreca sto su lepe i zdrave
Maca - lepo je videti srecnu i zadovoljnu zivotinju
Prijatelji
Momak
Nauka
...
zapravo bilo sta sto me ucini srecnim, no energican sam pa nije ni bitan moj odgovor na temu
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
duracell

edit: aw pa vec sam odgovorio na temu
Korisnikov avatar
By Kiborg
Trenutno automatizam. Ono kao navikao sam da se krećem, pa nastavljam tako, inače nemam nekih posebnih motiva, ipak je leto, vreme da se odmara i uživa u životu :D
Korisnikov avatar
By Torry
Ples, da, cak i da gledas, ne mozes a da ne mrdas, makar ramenima, kukovima...

Fotografija-toliko lepih stvari na ovom svetu moze da se ovekoveci.

Zivotinje - Ne mozes im odoleti.

Zaljubljenost - Tad kada su ti i ruzne stvari lepe.

Putovanja

No, teorija je jedno, ono sto radim drugo..Sad sam u fazi, sto bi rekao Anhe, da me sve zivo mrzi, a ocigledno mi treba da mi se smuci bezvoljnost i da mi se desi nesto da me pokrene...mrzim ovakva stanja.
Korisnikov avatar
By 2kune
Kad se um potpuno smiri, kad misli utihnu u svojim virovima kao more od kojeg odlaziš na kraju godišnjeg, kad osjećaji izgube svoju formu, teksturu i boju ispod praga svjesnosti, kad tijelo postane samo rakurs postojanja... javlja se bijela tišina, goli potencijal postojanja, čista energija koja ispunja sve svojom prazninom... sve ostalo samo je zamračenje, udaljavanje i nevješto korištenjete bijele svijetlosti da se rastjera mrak...
Korisnikov avatar
By Dark Walker
- Pederi nose takve hlače! Oni guzicama upozoravaju jedan drugoga na sebe!
- Ti me sada nazivaš pederom?
- Kažem samo da sam JA poznavala pedere, a neki od njih nisu sami sebe poznavali!

Marilyn Monroe :sixto:

Slika
Korisnikov avatar
By Pauceti
vise stvari:
- znatizelja da shvatim i razumem mehanizme iza svakodnevnih pojava
- zelja da se prepustim i predam muzici kao i umetnosti uopste
- znanje da nikad nije kasno da budem ono sto sam zeleo biti
- prkos prema zivotu, u smislu osvete za sve sto mislim da mi je uradjeno
- potraga za lepim stvarima, ljudima, desavanjima
- e da i vecita misterija: kako sve ovo?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!