Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By LeBolle
WTF!!!
Istina im je u dupe, a taj urin od lava mogu slobodno tamo da nabiju sto se mene tice jer ova reklama je toliko iritirajuca i steriotipicna!!! HOMOFOBIČNA JE I TE KAKO...
Jedino mi je drago sto im se dopada to pivo koje smo im napravili kako kazu. :mirth:
Slika
Korisnikov avatar
By Anhedonie
homofobno je, ali je mnogo vise debilno. debilno je da je sve sto je "fem" mora da je gej, debilan je stav "biti gej je moderno" (i zapravo IMA ljudi koji tako zaista razmisljaju) a homofobna je njegova reakcija na sve to. sve u svemu blagi ocaj.
Korisnikov avatar
By LeBolle
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2757403#p2757403]Anhedonie napisao:[/url]debilno je da je sve sto je "fem" mora da je gej, debilan je stav "biti gej je moderno" (i zapravo IMA ljudi koji tako zaista razmisljaju) a homofobna je njegova reakcija na sve to. sve u svemu blagi ocaj.
Slazem se sa ovim u potpunosti.
Mediji su mocna stvar i kroz njih smo prezentovani i oblikovani svetu.
Pravi problem je taj sto zbog ovakvih debilnih gluposti sve nas generalizuju u jednu steriotipicnu kategoriju. Iskreno nema tu bog zna sta da se uradi povodom ovoga, jedino mozes da ih prosvetis edukovanjem (sto je tesko uraditi to nad nekim ko je 40 godina ziveo sa istim misljenjem).
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Na trenutak pomislih da si ti u reklami, imate sličan glas :lol:

Elem, štajaznam, ne doživljavam je kao preterano homofobičnu. Tupava je samo.
Korisnikov avatar
By bothways
Meni deluje homofobno. Pogotovo Jezdićevo imitiranje "mlaćenja ruku".
By Sixto
Zakon trzista. Ne obracaju se pederima koje bi reklama cak uvredila, vec populaciji bez zuba koja cevci to pivo kad sidje sa skele. Ne bi me cudilo da je osoba iz marketinske agencije koja je radila reklamu gay.

Sve u svemu imbecilno na vise lejera price.
Korisnikov avatar
By 2kune
uopće ne kužim što se događa u tih 40 sekundi... jel snimaju novog Kuma; jel rade neko vjenčanje; jel loču na kakvoj splavi.... božesačuvaj...
elem, ovo je toliko glupo da je pitanje jel homofobno ili nije potpuno izlišno... vjerujem da nakana uopće nije bila homofobna i vrlo je moguće da je neka domaća tetkica to radila... to je jednostavno 40 sekundi nizanja stereotipa koje mali Jovica usred šumadije ima o ajmeričkoj industriji snova a da pri tom nikada nije ni ušao ni vidio kino kao građevinski objekt a nekmoli film... eh, sad... jel prosječni mali Jovica homofoban? sigurno jest... još gore, mislim da je autohomofoban...
uglavnom, zanemariti... ima jačih, prečih i važnijih stvari koje su nesumnjivo homofobne pa se na njih niti reagira niti propituje...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!