Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Za koga ste glasali na izborima danas?

Nisam izasao/la na biraliste niti cu
8
18%
Ponistio/la sam listic
2
4%
SNS
2
4%
DS koaliciju -
4
9%
Socijaliste - Miljacka
Nema glasova
0%
Radikale - Seselj
1
2%
Dveri
2
4%
Savez Vojvodjanskih Madjara
1
2%
Ceda+Boris+Canak
2
4%
Muamer Zukorlic
1
2%
SDA- Sulejman Ugljanin
Nema glasova
0%
Zavetnici - Milica Djurdjevic
Nema glasova
0%
Za preporod Srbije - grupa gradjana
Nema glasova
0%
Ruska stranka
Nema glasova
0%
Republikanska stranka - Nikola "krimi rad" Sandulovic
Nema glasova
0%
Srpsko ruski pokret
Nema glasova
0%
Levica - Borko Stefanovic
2
4%
Dosta je bilo - Sasa Radulovic
19
42%
Partija za demokratsko delovanje
Nema glasova
0%
Zelena stranka
1
2%
U inat slozno za Srbiju - Narodni savez ( :lol: )
Nema glasova
0%
By Sixto
Tema cisto radi ankete da vidimo kako dise forumski plebs. Ne morate se izjasnjavati javno za koga ste glasali i obrazlagati zasto, a i mozete... od volje vam.
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
svi su basxh extra, nisam se mogao odluciti hihi

Slika
By Sixto
Pa glasaj u anketi, jebi se :lol:
Korisnikov avatar
By Blady
Izasla, glasala za Radulovica.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Glasao, i ovde a i na izborima:D
By Kragi
Niti glasah, niti me zanima, niti sam pratio kampanju i najblaze receno jebe mi se za izbore 2016.
Dobro, malo mi je bzv zbog Dveri i Seselja i generalno vracanja desnice u parlament (vise licno, nego sto mislim da ce nesto bitnije uraditi) ali sta je tu je.
By Sixto
Za Radulovica glasah. I moram priznati da je izbor dosta ljudi s kojima sam pricao poslednjih par dana.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
jbg, kada niko ne može da se takmiči sa potkupljivačem. pola Srbije živi u nemaštini, i prodali su se za 5 kg brašna. žao mi je ove naše Srbije, žao mi je svih nas.
By Sixto
DS prebacio cenzus za stidnu dlaku... usrali su se do ledja.
Korisnikov avatar
By bothways
Nisam bio u zemlji, pa nisam glasao, ali bih verovatno glasao za Radulka.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ja sam ipak razočaran i donekle zaprepašćen rezultatima ovih izbora.
Jesam ja očekivao ubedljivu pobedu SNSa, ali praktično da sami imaju natpolovičnu većinu u parlamentu nisam video ni u najpesimističkijim razmišljanjima.
A onda ulazak Šešelja i Dveri u parlament je dodatni haos.
I kad sve saberemo (glasače SNSa, SPSa, Šešelja i Dveri), ispada da je negde oko 80% Srbije bedna masa bez imalo mozga. Masa koja voli da jede govna i njima se maže. Masa koja u državi u kojoj ništa ne funkcioniše i sve propada i sve je gore i gore glasa opet za one na vlasti.
Radim ja sa tim ljudima i vidim da su Srbi uglavnom glup narod, skromnih intelektualnih sposobnosti, ali baš ovoliko je stvarno žalosno.
By Sixto
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2753684#p2753684]Kiborg napisao:[/url]Ja sam ipak razočaran i donekle zaprepašćen rezultatima ovih izbora.
Jesam ja očekivao ubedljivu pobedu SNSa, ali praktično da sami imaju natpolovičnu većinu u parlamentu nisam video ni u najpesimističkijim razmišljanjima.
A onda ulazak Šešelja i Dveri u parlament je dodatni haos.
I kad sve saberemo (glasače SNSa, SPSa, Šešelja i Dveri), ispada da je negde oko 80% Srbije bedna masa bez imalo mozga. Masa koja voli da jede govna i njima se maže. Masa koja u državi u kojoj ništa ne funkcioniše i sve propada i sve je gore i gore glasa opet za one na vlasti.
Radim ja sa tim ljudima i vidim da su Srbi uglavnom glup narod, skromnih intelektualnih sposobnosti, ali baš ovoliko je stvarno žalosno.
Koliko pogresno boze sacuvaj...

Biraci o kojima pricas nikad nisu bili problem. Oni makar cuskije padale, gotovo religiozno izlaze na izbore i zaokruzuju isti izbor vec dvadeset godina. Oni su konstanta politicke kombinatorike. Broj π politicke matematike.

Kljuc problema jesu glasaci koje je izneverila ona druga strana, danasnja opozicija, svojom fasadom. Svojom nezainteresovanostu, bavljenju samim sobom, negovanjem korupcije, iz temelja losom privatizacijom, aferama.

Beli listic ili kita na listicu nije SNSova, vec DSova.
Moze im se desiti da im Radulovic na sledecim izborima izmakne cenzus ispod nogu pa ostanu na dupetu...

;)
By maksi94
Glasao za DS, ali mi do sada nikada nije palo na pamet da procitam plan Sase Radulovica. I onda mi se svideo njegov plan, sto se tice unutrasnjosti Srbije, ali nema bas neki plan za spoljnu politiku... Mozda poboljsa tu slabu tacku do sledecih izbora.
P.S. uveliko sam razocaran rezultatima (prvenstveno mislim na SNS).
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ne bih se ja Sixto složio sa tobom. Previše je to ljudi da bi se ovo opravdalo prostom nezainteresovanošću i razočarenjem u opoziciju. Mislim da je to ipak kult ličnosti i urođeni mazohizam većine Srbalja.
Da je manje ljudi glasalo pa možda i da ti poverujem da su umorni od nesposobne opozicije. Ima i toga, ali mislim da nije to presudilo.
By Sixto
Nezainteresovanosti doskorasnje politicke elite iz redova demokrata za svoj posao na koji su izabrani, koji su nam potrosili deset godina i omogucili da nam narednih deset on potrosi.

Pogledaj koliko ljudi ima pravo glasa u Srbiji, koliko je izaslo, pogledaj strukturu socijalnu, obrazovnu izaslih biraca, sve ce ti biti jasno.
DS koji na celu stranke ima coveka koji je mahao taksi kartama iz Bodruma u koverti a nije hteo da pokaze, onda vlasnika pasnjaka pored hrama Sv.Save... onda je tu Zivkovic, covek sa jedva napabircenom visom poslovnom koji sve cega se dohvatio je sjebao pa i vinariju na Fr.Gori, u sustini je gradski djilkos i prostak koji se prstom potpisuje... Tadic koji je imao identican kult licnosti kao ovaj danas, sa mitovima o namerama da ga ima nameru ubiti sluzbenik americke ambasade i slicno... Cedomir koji nikad nista uradio nije, nikad objasnio imovinu svoje zene, nikad objasnio svoj stil zivota i imovinsku kartu... Canak koji je vojvodjanski "jebo vas voz koji vas je don'o" Seselj, kenjao o privatizaciji cementare Beocin pa se ucutao, zivi u luksuznom stanu u Lipov Gaj naselju (od plate narodnog poslanika? ajde molim te...), vozio motorne sanke u pesackoj zoni u Novom Sadu jer mu se moze, na volseban nacin oslobodjen optuzbi za prebijanje coveka sa svojim pajtosima... Borko, covek koji je za mandata DS konfrontirao se sa celim svetom i siljio kurac na Kosovu jer Kosovo je srce Srbije...

Da li ti mislis da je jucerasnjim glasacima ovo ekipa koju uopste dolazi u obzir i da li mislis da je ovakva ekipa iole primamljiva razocaranim apstinentima kojih je skoro polovina birackog tela?

I don't think so...
By maksi94
Ti sto ne glasaju su najgori. To je nasa duznost, kao gradjana RS. Ako bas nema za koga, onda se bira manje zlo... Ako ti neko da izbor: da ti odsece nogu ili da te ubije, ti biras nogu, a neces sigurno da pustis njega da bira... :P
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!