Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Diskusija o HIV-u, podrska, iskustva...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Deity Marduk
Cetiri puta ....i hvala bogu nemam HIV :)

Naravno jednom godisnje,sto je po meni sasvim normalno. :D

Sto je sigurno ,sigurno....:nokti:
Korisnikov avatar
By mikros
aman...citam...tj procitao sam svaki post...samo me prolaze zmarci...
uh....
ali eto koliko god da nam pricaju o tome u skoli i van nje i ta glupa predavanja ja opet nemam pojma kako se prenosi sem eto tako nekim uobicajenim putem!!
klinac sam i interesuje me kako se oralno prenosi, sta je to u stvari hepatitis i oblike njegove!
i jeste da sam imao sve samo zasticene odnose...ali uh...sama pomisao...ili nekim slucajnim....uh....
zanima me to kako moze da se to desi kada su u pitanju krvarenja desnih..posto meni cesto krvare...i hocu bas lepo neko da mi lepo to objasni a ne one tetke kad dodju tamo da predaju o tome ili ne smes da pitas ili se bojis da ne ispadnes glup!
ja sam za to da se uvede sexualno obrazovanje i do pod obavezno jedan cas nedeljno!!
nista strasno...jel dzaba im svi ti casovi silni iz likovnog,fizickog (bez uvrede) ako kasnije zivot ode za 2 godine ili ranije!
i svidja mi se onaj decko koji kaze uvek ima nade! p.s(ja bi doziveo nervni slom cekajuci rezultat)!!
:jankovicka:
i smajli su vam zakon...
ljubim vas sve odreda!
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
za početak pročitaj postojeće teme. odgovoreno ti je na sva pitanja.
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by mikros
aman...citam...tj procitao sam svaki post...samo me prolaze zmarci...
uh....
ali eto koliko god da nam pricaju o tome u skoli i van nje i ta glupa predavanja ja opet nemam pojma kako se prenosi sem eto tako nekim uobicajenim putem!!
klinac sam i interesuje me kako se oralno prenosi, sta je to u stvari hepatitis i oblike njegove!
i jeste da sam imao sve samo zasticene odnose...ali uh...sama pomisao...ili nekim slucajnim....uh....
zanima me to kako moze da se to desi kada su u pitanju krvarenja desnih..posto meni cesto krvare...i hocu bas lepo neko da mi lepo to objasni a ne one tetke kad dodju tamo da predaju o tome ili ne smes da pitas ili se bojis da ne ispadnes glup!
ja sam za to da se uvede sexualno obrazovanje i do pod obavezno jedan cas nedeljno!!
nista strasno...jel dzaba im svi ti casovi silni iz likovnog,fizickog (bez uvrede) ako kasnije zivot ode za 2 godine ili ranije!
i svidja mi se onaj decko koji kaze uvek ima nade! p.s(ja bi doziveo nervni slom cekajuci rezultat)!!
:jankovicka:
i smajli su vam zakon...
ljubim vas sve odreda!

Poslala sam ti u2u
Korisnikov avatar
By Dirrty
Juce prvi put...
Da mi je neko pricao uzas koji me ceka dan posle, dok cekam rezultate... :drama:

Hvala Bogu, negativan sam.
I definitivno je tacno kada ljudi kazu da covek krene drugacije da razmislja o nekim stvarima posto prvi put dozivi tu agoniju cekanja rezultata...

Nisam imao sex, ima 4 meseca... i mislim da ce najmanje jos toliko proci da se oporavim od shoka...
Kada mi je urucivala zena rezultate i nasmejano rekla da su rezultati dobri, samo sam prebledeo... morala je da me natera da sednem u fotelju, da se ne bih srusio.

Nije naivno, nikako.
Korisnikov avatar
By Zoe
Naravno da nije. Kondom i samo kondom!
Korisnikov avatar
By queeria
Apstinencija i samo apstinencija :P

Danas se testirao... Čekanje ubija... Živela paranoja :)

Negativan...
Korisnikov avatar
By VANGEL
Da,vushe puta...
Hiv negativan
By Kragi
Testirao sam se negde krajem marta, pocetkom aprila .... NaraFno HIV - :cool2:
Korisnikov avatar
By Delete
Da li je moguće testirati se bez savetovanja, pred i post testova?

Koliko je to besmisleo u nekim situacijama, nemam reči...
Korisnikov avatar
By mitrandir
1. decembra prosle godine-testiranje organizovao JAZAS (čekao rezultate sedam dana, umal' se nisam samoubio šestog dana),
2.u maju ove godine, u privatnoj laboratoriji. Rezultat stigao za 24h.
Negativan.
Korisnikov avatar
By Combo
Originally posted by Delete
Da li je moguće testirati se bez savetovanja, pred i post testova?

Koliko je to besmisleo u nekim situacijama, nemam reči...
Ne znam da li mislimo na isto...

1. decembra smo masovno išli nekoliko puta...i tamo su nas pitali zašto smo došli, da li upražnjavamo seks bez zaštite, da li smo introvenozni narkomani itd. Jel to? Čekalo se na rezultate nekoliko dana.

A bio sam i kod privatnika kad mi je trebalo za neku dokumentaciju i tu nema nikakvih pitanja. Ali mislim da i tu nije bilo za 24 h nego isto 2-3 dana...
Korisnikov avatar
By HPLC
Testirao se pre 7 dana - negativan :beba:
By Hans
10. maja se testirao na HIV i hepatitis C. Negativus.

Btw, jako je glupo pisanje statusa nakon testiranja.
Besplatno i anonimno testiranje na HIV

U drop-in centru "BGD Checkpoint" otvoreno je savetovalište za anonimno i besplatno testiranje na HIV za gej i biseks muškarce.

Za savetovanje i testiranje nije potrebno posedovati zdravstveno osiguranje, a takođe niti bilo koji drugi lični dokument. Ceo proces, od savetovanja do testiranja je u potpunosti anoniman i poverljiv. Rezultati testiranja su poznati 20 minuta nakon urađenog testa.

Savetovanje vrše licencirani savetnici koju su obuku za podršku klijentima tokom testiranja prošli kod relevantnih zdravstvenih službi, dok testiranje vrši laborantski tehničar iz zdravstvene ustanove.

Kontakt telefoni na koje nas možete dobiti su:

011.26.35.304 i 061.720.77.77.

Kontakt mejl: bcpoint@spy.org.rs" target="_blank" target="_blank

Stranica na Facebook-u: BGD.checkpoint

Stranica na Tweeter-u: bgdcheckpoint

Radno vreme centra je od utorka do subote od 15 do 20 sati. Centar ne radi u vreme državnih praznika.

http://www.spy.org.rs" target="_blank
Korisnikov avatar
By after11
Testirao se nedavno u Braće Nedića, negativan. Hteo sam da se raspišem kako je sve to izgledalo jer je prvo seksualno iskustvo, nažalost praćena i nesigurnošću da nije baš sve u redu, pa i prvim testiranjem posle 8 nedelja (sada je dovoljno 6, kombo testovi su precizniji i ne zahtevaju ponovno testiranje)... ali istrolovao me sajt i nestao je tekst, sad me mrzi da ponovo formulišem sve to. Možda kasnije.

Elem, bili su zaista ljubazni, čak mi je i atmosfera bila opuštajuća koliko sam mogao da se opustim prvi put kad sam ušao, bio sam na ivici suza ali sam znao da je ispravna stvar testirati se i na taj način - ne brzi test iz apoteke, ne da pokušam da doniram krv pa da me zovu ako nešto nije u redu. Ovako ne znam, a tu su ljudi obučeni da reaguju na licu mesta i ako je rezultat pozitivan.

Nije bilo stroge bukvice da pazim šta radim, opušteno smo razgovarali o mogućim rizicima i kako postupati, rekli su mi da mogu da dodjem svaki mesec da uzmem "Optimist" pošto sam tada uzeo 2 komada, možda i hoću jer su stvarno prijatni. Ne znam kakvi su druga savetovališta, ja sam izabrao ovo jer ako odete oko 9-pola 10, rezultate dobijate u 14h, što znači jer stres od testiranja i rezultata može da izazove anksioznost, nesanicu i košmare.
Korisnikov avatar
By after11
Sad jedan drug ima frku, jako je zatvoren i boji se svega, testirao bi se u privatnoj klinici i platio to 1300 dinara jer se oseća sigurno. Ja nemam reč pošto važim za neodgovornog jer se autujem.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
pa dobro, nek plati ako se tako oseca sigurno, sta je tu lose?
By Deni5
Ja zbog toga ne smem da budem ni sa kim, kako uopšte izgleda neko ko je zaražen?
Korisnikov avatar
By bern
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2744749#p2744749]Deni5 napisao:[/url]Ja zbog toga ne smem da budem ni sa kim, kako uopšte izgleda neko ko je zaražen?
:cupakosu:

sigurno si na nekim od gej sajtova. ono malo momaka koji su stavili da su hiv pozitivni izgleda kako da mogu biku rep iščupati.

ne možeš znati. pristupaš svakom novom partneru kao da ima hiv. to je jedini način da ga ne dobiješ.
By Deni5
Ja odnose imao nisam i ne znam šta kako može da se prenese.
Korisnikov avatar
By Hys.
deni imas brdo resursa na netu o tome. I na srpskom i na engleskom. Informacije su stvarno dostupne.
ukucas seksualno prenosive bolesti i hiv i izacice ti.
Hiv,hepatitis,klamidija,kondilomi....itdO svemu imas info!
koliko godina imas?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!