Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Taki
studentski dani... msm okej obožavam svoj posao, ali nedostaju mi predavanja, euforija pred ispite, bivsi profesori, čak i nadrndana Helga na šalteru.
Korisnikov avatar
By gossip
slobodna subota

a ne slobodan petak radna subota pa opet slobodna nedelja :facepalm:
By Deni5
Daj mi jednog da mi valja, ne treba mi njih 100 kada mi se ne dopadaju. Niko mi nikada nije rekao da izgledam loše već naprotiv, problem je verovatno što nisam iz BG.
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2741294#p2741294]Anhedonie napisao:[/url]I neki party sa dosta alkohola i trave
moze i samo trave

a to se da ugoditi

ot

realno, fali mi vise posla

ovako - vise motivacije za stvari koje nisu posao a mogle bi da budu.

edit to add

i hronicno mi fali da mi partnerka radi u istom gradu. Skoro 4 meseca vec je vidjam samo vikendima, i to ne svakim. A kad dodje je umorna kao ker i neispavana. Mnogo mi nedostaje, bas mnogo...
Korisnikov avatar
By Macan86
nemam pojma...znam da mi nešto fali ali ne znam šta...
By Aven
Planinarenje u dobrom društvu.

Prije neki dan je bio intenzivno prisutan osjećaj koji sam imala kad sam na jednom proplanku rasprostrla dekicu i uživala u tom miru s prijateljicom. Slika
Korisnikov avatar
By Blady
Fali mi da se ne uzrujavam.
Korisnikov avatar
By milidecilitar
Mozak ocigledno.... juce sam gledao film a tutorijal koji treba da posaljem do podne nisam zavrsio...
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
Neka plaza, onako topla i pusta, eventualno sto dalje iz ovog pakla.
Korisnikov avatar
By Hellas
Fali mi stara ja i nekadasnja muda koja sam imala
^
Dopusti mi da imitiram one silne online motivacijske govornike, please, please, please.

Sve je to i dalje u tebi, samo si zanemarila taj aspekt svoje licnosti. Povezi se sa sobom, iznova. :awesome:

---

Madmazelini postovi.
Korisnikov avatar
By Markiza
Moja baba Mirjana - vazda nekud skitara ili gleda serije kad se cujem sa familijom telefonom.
Ceka da se porodim pa da umre. Njena najbolja drugarica,90 god (i valjda jedina ziva preostala) postala nedavno cukunbaba(ili praprababa, ne znam, sta ide posle prababe-to je).
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
pošto sam uzela da slušam cohena - sangrija. ili 300 din. za sangriju. pošto smo u lazi zadnje učili boje i brojanje do 4ipo a čula sam da dana ima više i to da su neki neradni a ja ih još ne znam sve pa se onda zbunim koji je i koliko još ima i ne stignem na vreme da dignem pare.
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Mislim da mi treba još važnih i proverenih informacija.
Znam sve. :lol:
Neka mi neko u privatnoj poruci napiše da li gospodin planira (tj. da li je u mogućnosti) uskoro da dođe. :love:
Podvlačim: sve znam i nije moglo bolje da mi bude! :love:
  • 1
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 80
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!