Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Kragi
Daj bre neki sex, nesto. Ovo je dosadno.
Korisnikov avatar
By gossip
ali zaista
sta je sa hejtovanjem
ja bas msm da je super cela zamisao
dopada mi se to sam do sada procitao :) uspelo je da mi odrzi paznju :)
samo nastavi
Korisnikov avatar
By antibiotic
Da stvarno, kako ko nov dodje s nekom pricom odma' bacate hejt i lakrdijate. Kako se to zove u modernoj psihologiji?

Znamo kako nije lako biti gej srednjoskolac, svako ko u Srbiji u tim godinama i okruzenju tako prirodno prihvata sebe i jos pise o tome u blogu je po malo heroj.
Korisnikov avatar
By Srklet
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2733416#p2733416]Srklet napisao:[/url]uzmimo primjer pisanja dnevnika.
prije pojave društvenih mreža i interneta tinejdžer dnevnik piše u tekicu i smatra ga mjestom privatnosti. dnevnik se nikome ne da na čitanje, tj. ako se da to je onda izraz najvećeg povjerenja. u njega se pišu misli i osjećaji koji se ne dijele sa svima, uključujući i sumnje u sebe itd.
današnja verzija toga je snimanje videa na youtubeu, u kojima se i dalje izražavaju najintimniji osjećaji i misli itd., ali sad s eksplicitnim ciljem da to vide i drugi ljudi, što više njih po mogućnosti. to je potpuna suprotnost prijašnjem konceptu i fundamentalno redefinira ideju privatnosti itd. introspekcija je zamijenjena hrpom (često anonimnih) komentara drugih ljudi kojima se prezentira vlastita intima.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Ko kaze da pored bloga neko ne pise svoj intimni dnevnik koji nije za svakoga?
Ne vidim da je to neko nazadovanje u odnosu na stara dobro vremena kada je sve bilo bolje.
Kamo srece da sam i ja u to vreme imao svoj blog ili vlog na internetu, nego sam morao da pisem sugavi dnevnik.
Korisnikov avatar
By Mars
Sve je dobro DOK se čovek ne naprima previše. Ma šta da je u pitanju, proizvodnja ili konzumacija.
Korisnikov avatar
By Srklet
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2735608#p2735608]antibiotic napisao:[/url]
Kamo srece da sam i ja u to vreme imao svoj blog ili vlog na internetu, nego sam morao da pisem sugavi dnevnik.
a jadan :mazi: koja trauma! ^^

well, neovisno o tome, pitanje je i što ovaj piše na svom blogu. meni je sve to neopisivo banalno i neartikulirano. nije to stvar hejtanja nego prilično lako uočljive činjenice ako si pročitao dvoznamenkast broj knjiga da je sve što piše na blogu nepodnošljivo bezveze.

i sad se vraćamo na promjenu koncepta dnevnika u blog čiji link samoinicijativno šeraš po netu. dakle, pišeš taj blog baš da bi ga dugi čitali. šeranjem pokazuješ da želiš reakciju. ali, ta reakcija smije biti samo pozitivna? :lol: uostalom, i sam naziv cijelog "projekta" pokazuje koliko je generički - dnevnik gej tinejdžera. well, na svijetu imaju milijuni gej tinejdžera, po čemu ovaj jedan blog vrijedi čitati? što je u njemu zanimljivo? nisu valjda sve te 'jesu li ljudi dobri ili zli' pizdarije i 'ah, zašto nas ne vole' dosade?

u konačnici, ovaj blog pada na tome da je na njemu objavljeno skroz nezanimljivo. da je tu napisano nešto zanimljivo, da se opisuje nešto zanimljivo i da je stil pisanja drugačiji od ispodprosječne zadaćnice, onda bi to bila druga priča. ovako je hejtanje neizbježno, osim ako nećeš lagati ili nemaš nikakvih kriterija za tekst koji čitaš.

ps
i da, mislim da je dotičnom gej tinejdžeru od pomoći da mu netko kaže kako je blog bezveze. možda onda postane bolji, možda se više potrudi. jer ako ćemo ga svi slaviti jer eto kucka neka slova pa ih objavi na blogu, a sve to je bezveze, kako će se on uopće nositi s raznim drugim izazovima života u kojima će biti ispodprosječan ali s vlastitim uvjerenjem da je to što je napravio fantastično?
Korisnikov avatar
By Mars
Milennials ne prihvataju kritiku. A sve što rade je u startu savršeno i genijalno.
Korisnikov avatar
By 2kune
nisam čitao, niti ću čitati... nije stvar hejtanja, nije antibalavizam, nije ništa od onog što traži formiranje stava ili mišljenja... samo se radi o potrošačkom društvu... iliti marketingu ako Vam je tako lakše... jednostavno je preveć b.b. (balavih blogova)...
dakleM, metni štogod golog na ovu besprizornu samoreklamu ako se već sam baviš (samo)promocijom... :nokti:
Korisnikov avatar
By antibiotic
Ako je millenialsima odlika da ne prihvataju kritiku, onda je odlika ovih matorijih da kritikuju "za njihovo dobro" :lol: i podsecaju na neke "prave vrednosti", u biti je to uglavnom cisto izdrkavanje, jer ti se moze, ti mladi nisu glupi da to ne znaju.
Mozda ta oguglanost na tudju kritiku ima veze sa tim sto svako moze anonimno da kritikuju/hejtuje/ridikuluje tvoj rad kako mu je cef. Zapravo, jos gore od 'ne prihvatanja kritike' je, po meni, raditi stvari koje bi se svidele sto vecem broju ljudi, a ne bih rekao da je to ovde slucaj. Ako jeste, onda krivicu snosimo i mi koji promovisemo gay prava i life style preko neta u svim mogucim oblicima, pa se onda cudimo kada se pojavi nesto poput "dnevnika gay tinejdzera" :D

Znamo sta znaci konstruktivna kritika, ako cemo bas tako logicki da gledamo, to nije dodatno srati po onom sto drugi seru po blogovima, a na ovom forumu se bas tradicionalno pljuje po novajlijama i kad treba i kad ne treba.

Ja na ovo gledam prilicno naivno, podrzavam u startu, so to speak, jer je u pitanju gay srednjoskolac koji prihvata sebe i o tome pise, to nije tako masovna pojava kao sto mislimo, ne barem u Srbiji, i nije neiskreno. Ako istraje mozda izraste nesto od toga bitnije od svih nas ovde. On je samo pronasao nacin da koristi ono sto mu je ponudjeno u svom vremenu, za neku svoju svrhu and thats It. Svaka generacija to radi, jako je tipicno dzadzovati to..

Online bolg jeste u biti oblik samoprezentacije, selfmarketinga itd. i to uvek imamo in back of our minds dok pisemo, ali percepcija nekog koji zna da online-blog postoji od kako zna za sebe je drugacija od nas koji smo pisali tajne dnevnike u sveskama. Ako to ignorisem, onda mogu vrlo lako da promasim poentu, te ostanem slep pred necim sto je pozitivno.

Kao da mi u nasim teen vremenima i ranije nismo padali u nesvest na razna potrosacka govna, branimo ih danas kao deo nekakve nase nevinosti iz svete proslosti, a mozda je iza toga stajala veca kapitalisticka masinerija nego danas iza jednog online-bloga koji moze bas svako da ima.
Korisnikov avatar
By Srklet
well, sve u svemu, ti nastavi čitati taj blog, veće kazne od te nema. ^^

Danas je bio lep i sunčan dan. Ptičice su cvrkutale, a nakon kratkotrajnog pljuska se nad mojom varošicom pojavila duga. Kako je moguće da ima takve lepote na svetu a da u Srbiji ljudi nevole homoseksualce? Kako? Kaaaaaaaaaaaaaaaaaaako?! Zašto?!
By DnevnikGejTinejdžera
Pišem blog. Da, šerujem ga, reklamiram, objavljujem u bilo kojoj GEJ grupi. Totalno je istina.
Razlog? Želim da pokažem da život GEJ osobe u Srbiji nije u potpunosti savršen (ima nekih delova koji jesu i pričinjavaju mi veliko zadovoljstvo). Pišem zbog sebe, jer mi to daje snagu da se izborim sa onim što jesam.
E da, i stvarno ne znam koje vi imate komplekse pa ih lečite ovako lošim komentarima, iako znate da će to loše uticati na mene. I da li će vam to dati osmeh na licu?
Losi komentari nam nece dati osmijeh na okamenjenim licima, no tebi mozda budu motivator da budes, ako ni zbog ceg drugog a ono iz inata, bolji u svom pisanju. :ozbiljan:

Jos su neki pojedinci odavde umisljali da su oh so special, reklamirali se gdje god su mogli, pa prvom prigodom dziznuse u USA kobajagi zbog ljubavi, a ni slucajno zbog papira. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Mars
Ono je zaista bio jeziv stil.
Korisnikov avatar
By Madonna
Kako nije savrsen? O cemu ti decko govorish ?Not koment
Korisnikov avatar
By Madonna
A sad ozbiljno @ostali: Pustite dete, mora da pokusa, ako moze zorannah zasto ne i neko drugi? Zasto ne bi mogao SVAKO drugi? Ajmo i mi? Dragi moji... Previse ste negativni.

Volim vas

<3

#spasjeusuicidu
Korisnikov avatar
By Mars
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2735831#p2735831]Madonna napisao:[/url]Kako nije savrsen? O cemu ti decko govorish ?Not koment
Evo o čemu govori:

Dragi moji,

Juče sam se tako loše izblamirao. Bilo je kao u filmu. Išao sam polako centrom u kom je bilo dosta ljudi kada sam u jednom trenutku spotakao i isputio telefon, u tom trenutku su se svi okrenuli i pogledali me onim primitivno-čudnim pogledima od kojih te uhvati jeza niz kičmu. Sagnuo sam se da podignem telefon i nestao u vidu magle iz centra. Mogao sam čuti kikotanje vršnjaka. Zašto jednostavno nisam iskulirao to? Pokušajte da se nađete na mom mestu u malom gradu gde te svi gledaju kao da si pao sa Marsa!

Ako ovo nije opis suštine problema sa kojim se svakodnevno sreću gay osobe u Srbiji, onda ne znam šta jeste.
Korisnikov avatar
By Madonna
A zamisli tek blama kad za 5 godina procita to. I kad shvati da je delio link masi ljudi. Osim ako ne poraste da bude neko kao doris ili zorannah ili karleusa. Ozbiljno ozbiljno sad -
We've all been there, da se ne lazemo. Samo sto nismo pisali o tome na interentu, hvala bogu.
Korisnikov avatar
By Mars
Mislim da je realniji Doris scenario.

Moj rad, moja muzika... moj talenat.
By DnevnikGejTinejdžera
Vama neka jeste strašno, meni nije. Vi mislite da je Zoranu, Jelenu i Doris briga šta drugi misle o njima? Ne. One idu dalje i boli ih tuki... Uživajte u životu i ako vam smeta ne komentarišite ili, u stvari, možete, ali ja neću obraćati pažnju na to... Mislim ko ste vi da mi kvarite dan? Samo anonimci koji ne znaju šta će od sebe pa prenose lošu energiju. Vi me ne možete sprečiti da napišem još iha haaa objava. Prije nego što naučite pisati, naučite misliti!
''Znam šta hoću, imam cilj, imam religiju i ljubav. Pustite me da budem to što jesam i biću zadovoljan!''
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Popaje, sećaš se kada si pitao zašto ljudi ne vole Haters gonna hate?

E, to je taj misaoni sklop.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!