Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By _Hibiskus_
E ljudi evo ovako. Od skoro sam počeo da brijem ruke, noge, stomak itd. Ne znam koliko je to dobra ideja. Jer neki su mi govorili da dlake jačaju, a neki su govorili da ne. Isto tako su mi neki preporučili par salona u mom gradu, ali naravno da mi je neprijatno da uđem tamo+nije ni jeftino, so no way. A opet, ne podnosim dlake na telu. Volim kada je sve glatko. :D Zanimaju me vaša iskustva? Šta primenjujete i imate li neki savet što se tiče toga?

Znam da brijač nije efikasno rešenje, pa me zanima šta predlažete? :)
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Preporučujem sledeće:
Slika

Sad ozbiljno, depilacija je svakako bolja opcija, efekat glatkoće duže traje i u teoriji se manje iritira koža, zavisi kako je ko podnosi. Ne bi trebalo da ti bude neprijatno da se depiliraš u salonu, na stranu to što nema razlloga, već je i muška depilacija prilično popularna.
Nesto se brije, nesto depilira; tijekom zime sredjujem samo pazuh i genitalni dio - brijanje, skracivanje; sa dolaskom ogavnih toplijih dana, a posebno lEta za paradiranje plazurinom, uklonim sve.

Depilacija je svakako bolja od samog brijanja.
By Kragi
Topli vosak ima najbolji i najdugotrajniji efekat. Za vas koji ne podnosite dlake na telu verovatno je najbolje resenje. Epilaciju ne racunam.
Korisnikov avatar
By Madonna
Mislim da ti se najvise isplati tretman sky burial
By Sixto
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2735164#p2735164]Kragi napisao:[/url]Topli vosak ima najbolji i najdugotrajniji efekat. Za vas koji ne podnosite dlake na telu verovatno je najbolje resenje. Epilaciju ne racunam.
Topli vosak koliko znam niko vise ne radi, mozda saloni negde drugo, ali u NS tesko. Hladni vosak je jednako efikasan i pre svega higijenskiji.
Za mene licno resenje je upravo hladan vosak jer covek moze sve da si sredi samostalno osim dupeta i ledja. Cisto, portabl, kuci vise nego izvodljivo... nema glavobolje.

PS. ruke i noge bez dlaka. :barf:
By Kragi
Ja sam bio ubedjen da toplota siri pore i da se samim tim dlaka cupa lakse i efikasnije. Samim tim efekat je duzi. Ali ajd, nek ti bude ;)

P.S.

Ruke i noge bez dlaka :jumpfuck: :leviathan:
By Sixto
Hladna depilacija nije hladna, razlika je u nanosenju voska. Tvoj metod se vrsi nanosenjem braon voska istopljenog u parnom kupatilu spatulom na kozu i povlacenjem istog kad se ohladi, dok se hladni nacin vrsi nanosenjem otopljenog voska u patroni na kozu i povlacenjem papirnih traka na kojima ostane i vosak i dlaka. Folikul se cupa i jednom i drugom metodom.

Milice sine, slabo tebi ta cosavost ide. Nauka je to...
Korisnikov avatar
By Mars
Ja volim topli vosak.

Samo ne treba ići kod Dragice kozmetičarke u njen podrum koja više puta koristi isti, nego na pravo mesto, i ne znam šta je tu nehigijenski.

Stavljamo kurac u usta, for christ's sake.
By Sixto
Vosak se posle otkidanja dlake vraca u kazan, topi na visoj temperaturi i filtrira od dlaka da bi se kasnije ponovo upotrebljavao. Dlaku je lako procediti... stroka, deskvamirani epitel i bakterijska flora ostaju u njemu na lepoj temperaturi da se krckaju. To radi i Dragica i ostale.
Korisnikov avatar
By Mars
Kod mene na moje oči otvore i istope novo pakovanje voska.

A imam razloga da verujem da ga kad ja odem ne proceđuju i profi pakuju za nekog drugog.

Svejedno ni sa Dragičinim recikliranim nikad nisam imao problema.
By Sixto
Izljubi tu kinescurinu (sto bi rekla bozica juric) i samo neka nastavi. Neces dobiti neke boleshchine!
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Ne depiliram se redovno.
Ali sam fasovao picajzle.
Koristio kremu za depilaciju.
Ne preporučujem.
Smrdi, pecka, iritira kožu, ništa bolji efekat od brijanja.
Korisnikov avatar
By Mars
:lol:

This is a woman I was married to for years. We made love! I held her over the toilet when she threw up!
From making love with you?
Not from making love with me! From eating sushi!
By Kragi
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2735227#p2735227]Sixto napisao:[/url]Hladna depilacija nije hladna, razlika je u nanosenju voska. Tvoj metod se vrsi nanosenjem braon voska istopljenog u parnom kupatilu spatulom na kozu i povlacenjem istog kad se ohladi, dok se hladni nacin vrsi nanosenjem otopljenog voska u patroni na kozu i povlacenjem papirnih traka na kojima ostane i vosak i dlaka. Folikul se cupa i jednom i drugom metodom.

Ma hajde prosvetli me. Ja sam mislio da je hladna zato sto se hladan vosak, u cvrstom agregatnom stanju, nanosi na kozu. :roll:
Radna temperatura mu je niza a u kucnim uslovima koje pominjes lik moze da kupi trake sa sve 'voskom' koji se greje medju dlanovima jer se i takav prodaje. :roll:
Elem, topli je efikasniji sa dugotrajnijim efektom, korisniji za vece dlake zbog nacina nanosenja, jednostavniji za nepristupacnija mesta gde je trake tesko naneti

Probaj. Bices lepsi ;)
Korisnikov avatar
By V25
Ja se već 8 godina depiliram po salonima. Depiliram noge, stomak, dupe, kurac (ok, ovo jeste najsporije i najmukotrpnije - ali makar posle neko vreme nemam nikakvih dlaka). Meni je daleko bolje od brijanja, od kog btw dlake urastaju, rastu brže i iritiraju kožu.
By Sixto
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2735237#p2735237]Kragi napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2735227#p2735227]Sixto napisao:[/url]Hladna depilacija nije hladna, razlika je u nanosenju voska. Tvoj metod se vrsi nanosenjem braon voska istopljenog u parnom kupatilu spatulom na kozu i povlacenjem istog kad se ohladi, dok se hladni nacin vrsi nanosenjem otopljenog voska u patroni na kozu i povlacenjem papirnih traka na kojima ostane i vosak i dlaka. Folikul se cupa i jednom i drugom metodom.

Ma hajde prosvetli me. Ja sam mislio da je hladna zato sto se hladan vosak, u cvrstom agregatnom stanju, nanosi na kozu. :roll:
Radna temperatura mu je niza a u kucnim uslovima koje pominjes lik moze da kupi trake sa sve 'voskom' koji se greje medju dlanovima jer se i takav prodaje. :roll:
Elem, topli je efikasniji sa dugotrajnijim efektom, korisniji za vece dlake zbog nacina nanosenja, jednostavniji za nepristupacnija mesta gde je trake tesko naneti

Probaj. Bices lepsi ;)
O kakvim trakama sa voskom pricas. Elektricne topilice za se redovno kupe u radnjama kao i vosak u univerzalnim patronama... Trake dodju isecene ili u koturima od 10m... Ne mlati gluposti.
Korisnikov avatar
By Macan86
ja imam traume od vrućeg voska :(

kad sam bio klinac (prva god srednje)jedna rođaka me bila ubedila da me ona izdepilira...i...i dan danas imam mesta po nogama gde mi ne rastu dlake...

ne znam koliko i da li uopšte to sad pomaže bilo kome što sam napisao al bar sam skinuo s duše traumu :D
Korisnikov avatar
By gossip
depilacija gornjeg dela i pozadine

ali napred je ipak najosetljiviji deo tako da tu nesto depilacijom nesto brijacem

posle toga krema posle depiliranja i puder :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!