Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By gossip
ova karta mora da je neka sinastrija :D

ribe/lav i blizanac/lav ?

jednoj je mesec u blizancima
a drugoj osobi u biku u konjukciji sa venerom (ta osoba je bolje prosla bar po pitaju meseca)
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
tek sad vidim dva sunca
.. i meseca.. i asc lol

u moju odbranu, bilo je kasno i spavalo mi se :sudija:
Korisnikov avatar
By gossip
"Rak je navodno veran,porodican znak....i onda se setim koleginice koja je dupli rak i ima decka,svalera i kuma sa kojim se povremeno vidja. x)) "
By alexandermagic
Super. Za te stvari nije bitan znak, nego drugi planeti i aspekti koje prave. Vodeci se tom necijom logikom ne bi postojao pasivni Ovan npr., a koliko sam osobno zamijetio, dosta ih je.
Korisnikov avatar
By gossip
znam da ne ovisi od toga....I was just kidding :lol: mada kardinalni znakovi su u principu manje verniji od ostalih znakova

ont:

zjuuuuu pa njemu je sunce egzaktno na mom descedentu :awesome:
By alexandermagic
Ako bi generalizirali, sto ljudi smatraju neumjesnim :'((( , imali bi sljedece: Ovan vara kad postane potpuno siguran u necije emocije i uplovi u totalno mirnu luku, Rak ukoliko je vise puta iznevjeren, prevaren i ponizen, Vaga ako je naisao netko bogatiji, Jarac samo ukoliko mu to donosi i dodatni poslovni prosperitet i prelazak u visi drustveni krug. Glede kardinalnih znakova, je li.
___

Kome, bolan ? :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By gossip
jednom decku...
zapravo generalno imamo fina poklapanja....jedino sto mi se ne svidja jeste njegov saturn u mojoj prvoj kuci...ali i on pravi fine aspekte.... :setnja:
Korisnikov avatar
By gossip
ma u vezi je...a ja trenutno nisam u fazonu da budem rasturacica brakova :D :setnja: tako da sam tu pricao odlozio do daljnjeg

mada mi stalno pise,lajkuje itd :lol:
Korisnikov avatar
By gossip
najbolji drug mi ima tu kombinaciju

lepa je jako :)
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
jeri istina da mesec u raku boostuje intuiciju/psychic powers lol?
Korisnikov avatar
By gossip
to za mesec u raku je istina
mama ga ima i ima odlicnu intuiciju
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
i meni je

a i uran i neptun su mi u jarcu.
Korisnikov avatar
By gossip
:lol:
naravno,mi sa mesecom u biku imamo argumente koje je nemoguce oboriti :-D
Korisnikov avatar
By gossip
materijalista nisam

a pohotan i prozdrljiv umem da budem :lol:

sve u svemu, u biku je divno postavljen :love:
By alexandermagic
Aha, nisi.

---

Evo ne znam, meni su draze osobe sa Mjesecom u Skorpionu, jer volim i razumijem takve mracne duse ili pak u hipersenzibilnim Ribama ( lEpo je moc komunicirat sa nekim i bez izgovorene rijeci, plus njihov pogled nema nitko drugi ).
Korisnikov avatar
By gossip
^ poprilicno baxuzan mesec :setnja:

strangely okruzen sam ljudima sa takvim mesecom
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2734791#p2734791]alexandermagic napisao:[/url]
Evo ne znam, meni su draze osobe sa Mjesecom u Skorpionu, jer volim i razumijem takve mracne duse ili pak u hipersenzibilnim Ribama ( lEpo je moc komunicirat sa nekim i bez izgovorene rijeci, plus njihov pogled nema nitko drugi ).
lmao sve ribe koje sam upoznao su mi pretvorile život u pakao i urnisale i ovo malo samopouzdanja što sam imao pa sam bio u fazony hurt everyone SlikaSlikaSlika, ali božy moy tako mi i treba.

bile su uglavnom emotionally abusive, odnosno zahvaljujući njima sam shvatio da ljudi koji se predstavljaju kao emotivni i osetljivi to obično nisu, dok su kontrolisani i uzdržani ljudi, poput mene, koji se prave hladni, osetljive tratinčice.
  • 1
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 72
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!