Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Disko
Pozdrav dragi Gejovi i lezbejke

ispricao bih vam jednu jednu pricu, direktno sa beogradske scene pa vi izvucite zakljucke koje cu ja pokusati da iznesem pojedince

Ja sam strejt lik, tolernatan prema GLBT populaciji ali protiv same ideje jer sam veliki pobornik prirodnog argumenta. Ali posle ove anegdote planiram da ne budem vise ni tolerantan, a vi procitajte zasto. Samo bez momentalnog hejta, procitajte:

Kafic jedan beogradski, leto 2014te. Ja redovan gost, u kaficu pocinje da radi devojka, "Dajana" (usled cuvanja privatnosti promenjeno ime), slatka onako al nema je fakticki, 47 kila na 172 cm. Ja daleko od lepotana ali umem recima da osvojim publiku, bilo da je sa namerom radosti ili udvaranja, svejedno. U nekoliko navrata kada se isprazni mesto, ona sedne samnom i poprica, kliknemo na prvu, neverovatna devojka. U datom trenutku je imala 21 god (ja 29) i meni je prosto neverovatno bilo da neko ko se nije ni rodio kada su te pesme nastajale, ona sve te pesme voli - Dire Straits, Chicago, Elton John, ej ona zna sta je Reggaeton (al ne ovaj komercijalni), ona sa 21 zna sto neki moji ljudi sa master diplomama nisu nikad ni slucajno naculi, fascinantno mi bilo da zna i srpsku geografiju, praksu zamrlu kod mladih koji osim beograda i novog sada ne bi znali da pokazu na karti ama bas nista. A sve te stvari nekog viseg opsteg obrazovanja ona spakuje u savrsene recenice, pre-zanimljiv stvor.

Ja je pozovem da izadjemo jednom posle njene smene. Kafic taj radi do 12, mi se nadjemo i odemo u jedan drugi koji radi celu noc.

Poljubim je, uz neke fenomenalne reci kojima sam sam sebe odusevio, i onda se desi ono sto se skoro nikad ne desava - POSLE poljubca naletim na blokadu. Rekoh sebi - "Oook, cudnih ljudi ima na svakom cosku, ne menja cinjenicu da je devojka fenomenalna.

shvatim tad koristeci se sa par trikova mentalizma i dedukcije da je devojka:

- smrsala od depresije usled raskida
- prepametna, naivna usled dobrote (svaki dobar covek je automatski naivan trazeci u ljudima uvek ono najbolje, i pored 100 greski pravi 101vu. )

Krenemo mi da izlazimo cesce, proslo je vec par meseci naseg casual druzenja, ona je krenula da se vraca u normalu fizicki, i kakva je tek onda atraktivna bomba postala - kilaza na 57, vecinom misici, trenirala je uz moj nagovor, jela dobru klopu. Gradjena kao avion, sredila skoro sve ostale fizicke aspekte koje je zapostavila usled depresije (kritican trenutak***)

Ja sve vreme uz nju, uz maksimalno postovanje. Inicijalni poljubac je otisao na Hold, prijalo mi je njeno drustvo pre svega. Ponavljam, predivna devojka, jedinstvena osoba.

Stvari krecu da imaju nelogican tok - u tom nekom periodu ( pocetak 2015) mi pocinjemo da provodimo skoro svaki dan zajedno. Vrati se i moja zelja da je imam, ali sve je tu -

ostvareno maks poverenje
ista misljenja zavrsavamo jedno drugome recenice
razlicita misljenja balansiramo do kompromisa
previse brinemo jedno o drugome

ali nema niceg dalje ... ? jednostavno, "ne biva" a ja ne razumem.

istog trenutka kako sam "pauzirao emocije" i krenuo da gledam striktno analiticki, skapiram da njena drugarica "Valentina" (ime promenjeno usled cuvanja privatnosti te osobe) uopste nije drugarica, a taj njen decko Nikola koji je izazvao depresiju uopste nije bio decko vec devojka "Natasa".

Poludim. Posvadjam se sa njom. Argumentujem joj (ovde cu verovatno da popijem hejt od vase zajednice ali avaj, nastavite da citate) kako krivi sebi svest i oduzima sebi mogucnost da jednog dana bude normalna devojka, supruga, majka, Devojka sa potencijalom kojeg se i Andjeli plase, usla je u nesto iskljucivo naivno, i previse je mlada da bi sebe definitivno definisala.

Kazem joj i kako su lezbejke najgora prevara i ideologija koja se svodi na korist (dajte mi jos samo mali tracak sumnje, i nastavite da citate) jer cak i seksualno (meni) nema smisla i da mora da preispita svoj stav o tome, gde ona odbije da prizna ama bas bilo sta, usled osecaja sramote prevashodno.

Ja, zaljubljen u devojku a zavoleo je najiskrenije kao coveka, pogubim zivce i krenem da radim ono sto sam ceo zivot ucen u skolama, pa izmedju ostalog i to -

Uhakujem gmail naloge od obe, Valentine i Natase. Poprilicno sam svestan loseg u tome da sam narusio tudje privatnosti, opravdanje mi je ljubav i jesam se osecao kao da obijam tudji stan ali sam na kraju ispao u pravu. Ako ikog bude zanimalo, here it goes ukratko -

nijedna usluga (fejs, gmail, itd) zapravo nema vasu lozinku. Na osnovu lozinke nastaje nesto sto se naziva "hash value" i u primeru izgleda ovako:

lozinka: MeriPopins1
Hash value: 49856gmjfkt3kq87vndki

Postoji nekoliko nacina kako se dolazi do necijeg hash value-a, ali da ne idem dalje od poente

Nakon toga se Hash value gmail naloga "usprica" u virtuelno Android okruzenje i nastaje nesto sto ste mozda videli u Person of Interest seriji - osim GSM funkcija (to moze takodje da se klonira ali je jako komplikovano i zahteva fizicku opremu od par hiljada evra) i nakon uspricavanja, vi imate uvid u neciji viber, whatsapp, gmail, pa i fejsbuk (jer su uglavnom povezani account-i)

citajuci sve poruke od obe, dolazim do sledece formiranog toka dogadjaja:

Moja Dajana je zrtva necije bahatosti, i to opasno.

Devojka je imala jednog jedinog muskarca sa svojih 19. On je ispao kreten i nije znao da stane kada joj je bio prvi put. Istraumirao je. Ona povredjena skoro godinu dana posle, upoznaje Natasu.

Natasa joj obecava kule i gradove, paznju i neznost koju muskarci nemaju. Ali ispostavi se kao klascina manipulacija - jer devojka simultano istu pricu obecava jos 3ma devojkama. Dajana joj je bukvalno trofej - devojka slatka, prepametna, ali mlada i naivna, gde ces bolje. Pritom je u trac partiji sa par svojih "fejk lezbejki" sasvim ocigledno napisala da je Alkohol bio odlican povod da Dajani probije led. Da je odvede u krevet i na neke sitne fore pokaze "neki drugi sex" za razliku od onog jedinog loseg koji ona pamti.

One su bile u vezi, zivele zajedno. Natasa je pritom imala jos solidnih 10ak izleta sa drugim devojkama, gde postoji i drustvo za lez orgijanje. Na sve to, devojka UMIRE od zelje za kurcem, jer ga trazi gde stigne, sobzirom da jer kao fizicka pojava krajnje neprivlacna (citaj ima skoro 80 kg) a prica sa devojkama joj prolazi jer se ona "zrtvuje" da to radi njima u krevetu pa ako dobije reciprocnost, good for her.

Natasa krece da se ponasa ljubomorno vise nego bilo koji muskarac, zabranjuje Dajani da ide i na posao bukvalno, za rodjendan da ne uzme niti jedan jedini poklon, ni cokoladu, da je pritiska gore nego sto sam ja vide oljubomorne i opsesivne muskarce da to rade.

Dajana to ne moze da izdrzi, i povredjena sad vec dva puta, raskida, ide u depresiju i vraca se kuci kod svojih (koji su inace ljudi odlepili jer im se tako dobra cerka skroz iskrivila psihicki)

na trenutak izlazimo iz uhakovanih chatova: ovde ide period gde smo se mi zblizili, a ja koji sam uzivao u njenom drustvu, PROPUSTAM trenutak da je vratim u kolosek jer sam i ja fina budala koji ne navaljuje i cak potiskuje osecanja iz zelje da postujem osobu sa kojom sam

Pojavljuje se Valentina - takodje "Natasina bivsa" koja hvata Dajanu na pricu kako je ova Natasa tezak smrad i bolesna, a Valentina se predstavlja kao neko fin, devojka koja "to radi mnogo bolje od Natase" i uvlaci je, ponovo u lez-vezu koja je takodje bullshit -

Valentina koja ne zivi u Beogradu, uspeva da ubedi Dajanu da joj bude i druga, i rezerva, jer one imaju to nesto "kada su same" dok ona koja je out of the closet, ima neku svoju devojku Kristinu.

vrcamo se na Valentinine chat sekcije:

takodje, kao i Natasa, Valentina umire za kurcem. Sve to lezbejsko sranje pada u vodu a devojka takodje manje atraktivna i loseg fizickog izgleda, bukvalno vapi za nekim da je izjebe onako za sve pare, dok pored Kristine, i moje Dajane, ima jos 5-6 devojaka na istu foru - trazi povredjene i mlade, da bi ih uvukla u svoje bahanalije, i lecenje kompleksa sto na chatu dobija korpe od preko 20 muskaraca mesecno.

Dajani nastaje haos u zivotu - prica sa svih strana krene da leak-uje, pritom dobrim delom i ona sama postaje kriva za to jer 6 meseci bez prekida svaki facebook post posvecuje Valentini, i stavlja slike iskljucivo sa njom.

U medjuvremenu, ja joj kazem sve to direktno - ona odbija da shvati istinu "omadjiana" tim njihovim socijalnim vestinama (valentine i natase) i nastaju svadje svakih nedelju dve, ja cupam da je izvucem iz necega sto, slozicete se, ocigledno nije "true" lezbejizam vec iskljucivo pravljenje trofeja od jedne fenomenalne devojke. Ne razumite me pogresno, citiram obe, iz svojih chatova kada pisu o Dajani:

Natasa: napravila sam od nje robinju, malu glupacicu koja veruje u ljubav, haha ona jedina nesrecnica veruje u to dok mi sve ostale ocemo dobar sex sa kurcem, kakav idiot"

Valentina: radila sam joj u krevetu to i to, gurala stvari tu i tu, mogu da joj radim sta oces cim sam skapirala da mogu da imam devojku a na njoj da se izivljavam, cim je ona na to pristala iz prve

pre par nedelja, nastane opsti haos - njeni shvate da je Natasa koja je bila losa prica prosla, ali povezu da je Valentina sad tu. Majka place, otac poludeo, ljudi odu kod mnogo zaebanog psihologa koji (svaka mu cast) na osnovu oprecnih informacija i fejsbuk profila kaze njima sve onako kako jeste - oni pokusaju da intervenisu, ali pre svega roditreljski i kroz razgovor. Ona prsne i ode od njih.

Ja, posle godinu dana cekanja i strpljenja, i konstantne obostrane ljubavi koju ona ne vidi mutnim ocima, prvo uradim dobrih 20ak viteskih stvari i nadjem joj novi posao (kao programer imam odredjenog uticaja u jacim domacim firmama), spremim joj par nekih prelepih poklona od kojih je jedan "kapsula memorija" i svih stvari koje smo radili zajedno, popricam sa njenima i vratim je kuci gde oni verujuci meni na rec ne pritiskaju i ne spominju temu, a njoj kazem, smireno i bez pritiska jednu celu pricu o ljubavi i strasti, o razumevanju "bunta" koji je nju uveo u tu pricu (jer ga i ja razumem iz odredjenih uglova) i na trenutak uspem da joj sklonim blokade koje su joj ove dve moralne nakaze postavile, na bukvalno sekund - do poljubca.

Za sve one strejt ljude i emotivne ljude bez psihickih granica, jeste - ja sam ta budala koji je pomerio planinu, godinu dana bio uz nju, drzao je za ruku, borio se za nju, cekao na poljubac. Jedan jebeni poljubac, a malo je reci da sam, kada sam shvatio da nisam samo zaljubljen, vec je i volim, apstinirao od veza i kontakta sa drugim devojkama, i po standard marfijevom zakonu odbio neke ponude koje nikad u zivotu ne bih dobio po default-u.

nakon poljubca je proslo par dana da se njoj sve to slegne, Onda smo proveli noc zajedno. Ona je bila najsrecnija na svetu. Sto zbog mog veceg iskustva i njenog nedostatka istog, sto zbog cinjenice da je KONACNO bila sa nekim ko ne zeli da je iskoristi, i ko bi ostao i bez poslednjeg daha da njoj bude lepo. Ona koja vise nikom ne veruje i gradi poverenje kao Veliku piramidu kamen po kamen, rekla mi je da mi je neizmerno zahvalna sto sam sve vreme bio tu, i sto sam izdrzao do toga da joj pokazem sta je prava ljubav, izmedju ostalog i sta je sex (Ja kao spartakus iz serije, nisam fail-ovao iako ne dirnuh zenu dobrih 7-8 meseci) a avantura tek pocinje. Bar cu se ja tako potruditi da bude.

Obracanje GLBT zajednici:

Natasa i Valentina su redovni gosti Pleasure-a i Mixer-a. Valentina se zalaze za GLBT prava i bila je na prajdu. Obe su u GLBT svetu da kazes poznate (postoji ceo taj neki crew koji sam pohvatao citajuci sve ono, neka aleksandra iz zemuna, neka celava pandurka, neka Jelena iz Zarkova, itd) Obe nisu true lezbejke vez iskompleksirani stvorovi kojima u nedostatku kurca nista drugo ne preostaje nego egzibicionizam gde bi bez problema mogao da ih ekvivalentno sa strejt populacijom, nazovem najgorim kurvetinama i olosima od devojaka koje gledaju samo korist.

Hocete prava ?

Postoji tok misli gde su ove dve cak i super, jer sire GLBT populaciju koristeci se trikovima, Postoji i moj tok misli gde bi ja ove dve, zajedno sa huliganima koji vas napadaju bez povoda (O da, njih mrzim vise nego ista) poslao da oru njive u nekoj ruralnoj vukojebini zbog toga sto rade. Ja nemam direktna iskustva, brat rodjeni mi je umetnik pa on zna vise o tome od mene, jer pored njega i njegove devojke koji su strejt, skoro svi ostali u njihovoj bransi su gej. Ali ako ste na ovaj nacin gej, i niko tu nije "true" a pogotovo lezbejke, onda ste u obavezi kao zajenica, ili da izdvojite zito iz kukolja i ovakve obelezite kao najgore olose i uskratite im prisustvo u zajednici, ili da u slucaju gde u dubini duse svi postojite na isti nacin kao i ove dve, batalite posao jer svi principi na kojima vi zasnivate prava su jebeno fejk.

ponavljam sam sebe sa pocetka razgovora - tolerantan sam za GLBT narod. Nikad vas ne bih pipnuo, jednom sam popio solidne batine jer sam stao pred 5 klinaca sa motkama da odbranim neke dve gej bradonje u parku kod skupstine (ako ih znate duzni su mi pivo) i pritom krivicnu prijavu prvu u zivotu jer sam jednom klincu hulganu izvalio 7 zuba, parove kao sto bi recimo idealni bili Cam i Mitchel iz Modern Family-ja bi podrzao i za brak. Seo sa njima, pricao i druzio se. Ali osobe kao sto su ove dve, koje vrbuju povredjene devojcice da bi lecile svoje komplekse, pritom oduzimajuci im pravo da se same definisu, e njih bi kriticno kaznio zbog toga.
Korisnikov avatar
By Mars
Dokle ste vi stigli?

Ja do oduzimanja sebi mogućnosti da jednog dana bude normalna devojka.
Korisnikov avatar
By Blady
^
^ da, evo, udahnula sam opet.
Pokusacu da nastavim, iako sam vec dosla do zakljucka da je lik govnar teski.
Korisnikov avatar
By Blady
^ To.
Kao da je bitno da li su to lezbejke ili str8 likovi ili trece nesto...
Ne razumem kakve veze ima LGBT populacija sa ovim slucajem konkretno? Sem sto su ribe koje su jebale tvoju ribu lezbejke.

:lol:

Procitah ceo post, njah..
Korisnikov avatar
By Mars
I ja.

Slika

roze široki stikeri-smešno, mali šareni-smešno/žalosno.
By Meg
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2728825#p2728825]Blady napisao:[/url]^
Ne razumem kakve veze ima LGBT populacija sa ovim slucajem konkretno? Sem sto su ribe koje su jebale tvoju ribu lezbejke.

:lol:

Procitah ceo post, njah..

Pa ocigledno da smo mi jako mocna lezbejska mafija koja regrutuje mlade i naivne devojke da bi ih pretvorile u lezbejke da bi one nastavile tradiciju...posto jel, ne mozemo prirodno da pravimo druge lezbejke :D

A kad strejt tipovi to rade onda je ok, jer bi samo da pojebu nesto...
Korisnikov avatar
By Mars
Sve će to da se promeni kad vam uskratimo prisustvo u zajednici
(kritican trenutak***)
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2728808#p2728808]Disko napisao:[/url]i previse je mlada da bi sebe definitivno definisala.
tebi bi bilo okej da te neko sa 21 godinom pokusava ubediti da si nisi strejt i da je prerano da se "definises" kao strejt?

---

druga stvar, te dve devojke nikad nisu i nece biti jedini reprezentativ LGBT ljudi srbije ili bilo gde. kao sto ti (i tvoja inteligencija (or lack there of)) nikad nisi i neces biti reprezentativ svih strejt ljudi.

strejt ljudi, kao i svi ljudi, itekako varaju, manipulisu etc. ali niko ne pripisuje heteroseksualnost tom problemu. ukljucujuci tebe.

---
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2728808#p2728808]Disko napisao:[/url]Obe nisu true lezbejke vez iskompleksirani stvorovi kojima u nedostatku kurca
zasto onda ovo pises na gay serbia a ne na straight serbia? ako u 5 navrata moras da dodas da one nisu "true lezbejke" ili "nisu lezbejke uopste"?

onda su strejt, i to je tvoj problem tj. "problem strejt ljudi". Idi i pojebi ih i resi problem. (sarcasm)
Korisnikov avatar
By Mars
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2728835#p2728835]deran napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2728816#p2728816]Mars napisao:[/url]Dokle ste vi stigli?

Ja do oduzimanja sebi mogućnosti da jednog dana bude normalna devojka.

...Devojka sa potencijalom kojeg se i Andjeli plase....

nekad stvarno pomislim da strejteri treba da izumru...
Da, da, ljubavni vikend-roman momenti su posebno dobri.

Radi u kafiću i zna geografiju-moš misliti čuda.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
nemas ti prava nikog da definises, pogotovu ne osobu koja ti nije ni bliska, a kamo li da je poznajes

ne postoji zajednica kao krug ljudi gde svi medjusobno komuniciraju. gej zajednica je kao i strejt zajednica. ne moze niko nikoga tu da ubaci i izbaci. ne mozes ni sebe da izbacis.

gej ljudi su izmedju ostalog i ljudi. kao sto postoje i strejt govna postoje i gej govna (ne govorim o ovom primeru)

glupo ti je gledanje na zivot u kome jedan primer odlucuje o svemu, al to je tvoja stvar, bole nas patke.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Dodajem i ovo u listu stvari koje ću čitati kada organizujem "Veče dramatičnog čitanja idiotskih postova sa interneta". <3

Nema potrebe pojašnjavati inače liku, ne može on baš da skonta neke poprilično osnovne stvari, tako da gubite vreme ako pričate ozbiljno.
By Disko
Nisam ni ocekivao inteligentnije komentare od

"lik je teski govnar"

"nedostatak inteligencije"

najmanje tolerantna grupa ljudi koja zahteva toleranciju. Prosto fantasticno. Opis Srbina Archibalda Rajsa meets gay people.

pokusacu da odgovorim, iako je osecaj "prisutnih govnara" reciprocan

@MEG - Ne, nije mogla da bude ista situacija sa dva tipa. Kao sto rekoh, ja sam postovaoc prirodnog argumenta (gde se dede tolerancija za nenasilan, filozofski stav na jednu temu ili svi vi negirate tudja misljenja i samo vasa su u pravu ?) te u tom slucaju, iz mog ugla i ugla vecine ljudi na svetu (GLBT narod je difinitivno manjina) neko ko promeni svoju svest ulazeci u homoseksualne odnose a da pritom ne zna prednosti i mane obeju strana, pravi daleko vecu gresku u zivotu nego osoba koja se nasanka na dva hetero-smrada, bilo da je musko ili zensko. A pomenute devojke to rade namerno, i pritom iskljucivo iz licne koristi i za lecenje svojih kompleksa. Ne iz ljubavi, ne iz iskrene potrebe da bude gej i da se tako definise.

BLADY - da imas trunku empatije i tolerancije koju mi je i dalje fascinantno da ne pokazujete ni za kog drugog a trazite je jebeno, razumela bi sta sam napisao. Ovako ce da mi bude neizmerno drago kad te maloumni huligani ugaze od batina negde na ulici, jer si govnar bez duse, identicnog mentalnog sklopa kao i huligani, sa malo drugacijim fetisem. Tako da je jos jedna uvreda i prozivka veoma dobrodosla, od ljudi kao sto si ti se ni ne ocekuje nista drugo

MARS - sarkazam ni najmanje ne menja cinjenicu da ti ni najmanje ne sudis o ovim devojkama koje su moralno zlo, bez obzira na seksualnu definisanost, a alat kojim se koriste je navodni lezbejizam. U krajnjoj crti bi trebalo da te natera na razmisljanje, al dobro, svakom svoje.

AVEN - psihopata sam, iako sam naveo da sam tolerantan za vas i dajem vam tracak sumnje da uopste postojite true, koji verujete u istopolne odnose i pre svega ljubav, i kao takve bi vas priznao, a jedino lose sto sam i naveo da se kajem je hak .. ? Ako vi imate drskost da misaono protivljenje homoseksualnim odnosima nazivate "homofobijom" ja onda ne znam sta je ovo tvoje, nego cista "strejtofobija". Kako li karakterises anti-gej aktiviste ako sam ja psihopata, kako li gledas na svoju majku i oca koji su morali, zamisli, da se karaju da bi te napravili .. sram ih bilo, psihopate.

OVERLOAD - prirodni argument. seksualno definisanje nije 2-way street vec je ljudski rod evoluirao na strejt seksu od kako su nastali prvi polni organizmi. Ljudi su strejt po default-u, odabir gej stila zivota je skretanje od prirodno podesenih odredjenosti. Samo opet ne kapiraj ovo kao napad, vec kao kontra-argument na tvoje pitanje o seksualnom definisanju sa 21 godinom.

Pomenute devojke sam naveo, jer su GLBT aktivisti, zdusno se bore za prava, prosipaju pricu o ljubavi, pogotovo ova koja je out of the closet, a nsrecnica cima cak i lika od 60 godina jer gospodin ima kurac. Licimur koji stoji u prvim redovima ciljeva za koje se vi borite .. ? Neko se nasmeja na moj komentar kako bi trebalo da se izdvoji zito iz kukolja, pitam se samo a iskreno mi reci, da li ovaj moj opisani primer dve devojke stoji kao jedan, ili ti poznajes vise takvih osoba koje prosipaju Homo pricu a koriste je za lecenje kompleksa, ne za ljubav i vezu .. ?

PAUCETI i DERAN - metafora je zapravo preslikana rec do rec iz Knjige Tenesi Vilijamsa kojeg veoma cenim kao autora, zamisli ironiju kad ste rekli da "strejt ljudi treba da izumru" a moju metaforu je napisao gej. Ja se veoma puno izvinjavam gej zajednici sto sam iskoristio metaforu a nisam napisao iskljucivo naucnom terminologijom nalik na : devojka je visokog koeficijenta inteligencije i sa visokim nivoom snalazljivosti po torstenovim faktorima inteligencije, i jednog dana bi mogla da iskoristi svoj potencijal da postane izuzetan clan modernog drustva.; Zamisli koja sam picka citam knjige, smisljam metafore. Gde se dede svet kad strejt lik napise nesto iz knjiga a gejovi ga isprozivase zbog metafore .. ? ludilo mozga.

KORVINODAMBERA - ja apsolutno ne kapiram ljude kao ti. Kazes "ne moze da skapira osnovne stvari" iskljucivo motivisan cinjenicom da se NE SLAZEM oko homoseksualizma kao ti. Al bukvalno da se ponovim - gde je ta jebena tolerancija koju trazite .. ?

sta treba da skapiram, konkretno iz sopstvenog primera ? da su lezbejke u stvari govnari zene koje ne mogu da nadju kurac, pa vrbuju mlade devojcice da lizu i drkaju picke jedna drugoj kao jedini vid potencijalnog zadovoljstva, i to je okej i opravdano ?

Ne mogu da skapiram, ponavlajm se ponovo, da se protivite prirodnom argumentu i da globalna Gej zajednica izmislja istrazivanja poput "pronadjen Gej gen u DNK" sto je izjava ekvivalentna tome da je neko pronasao Graviton, ili hladnu fuziju ? Jel trebam da pisem sta je prirodni argument i koliko je u pitanju prejak argument protiv homoseksualizma ili ste ga svesni, ne razumem

izvoli napisi mi koje su to "osnovne stvari" koje ja ne kapiram. Ili tebi "shvatanje necega" postoji kao misaoni sklop samo u situacijama gde se taj neko slaze sa tobom ?

Evo konkretno jedan primer -

Usao sam jednog petka u Pleasure, da vidim svojim ocima. Unutra je bio neki Super-gej, lik koji lici na zene vise od samih zena a muskarac je, giba se tamo nesto na sipci, djuska verovatno za tu ekipu ljudi fantasticno. Dva momka od 17-18 godina svaku preslatku devojcicu da smuvaju kako su lepi, ljube se, i gube u tom nekom osecaju bunta, i onda ovaj jedan mali koji je sportske gradje, onako bas super izgleda, hvata se za sipku i krece da se giba nalik na ovog super-geja.

E sad nakon prirodnog argumenta, ide i socijalni. Imas dete, porodicu. Krene neka nesreca, ti kao otac trebas da uzmes to dete, i da ga bez razmisljanja preneses kroz vatru, napadne ti neko dete i ti trebas bez razmisljanja da stanes pred 5 ljudi da ga odbranis - a kako ce ova dvojica to da urade ? super gej muskarac od 180 i 50ak kila, i izfeminizirani klinac kriticno izmenjenog stanja svesti nasuprot prirodnom argumentu .. ? Okej, nisu svi takvi i ima gejeva koje ja licno poznajem volu rep da iscupaju, ali ovaj primer je jedan od milion gde se seksualna orjentacija i sve sto nosi sa sobom, sa veoma losim ishodom susrece sa realnim svetom u kom zivimo. Neki problem ce biti fizicke sorte i nedostatak muskosti, pa makar i primalne i instinktivne muskosti koja se potiskuje nece biti pristuna da resi problem. Neki problem ce biti iz tolerancije, i vi koji je zahtevate a ocigledno najmanje imate za druge, napravicete dvostruki problem i za sebe i za drugu stranu. Ja i dalje ne mogu da se nacudim nedostatku tolerancije kod vas gde sam napisao nesto sto bi svakom normalnom coveku bio trn u oku, pre svega iz moralnih aspekata situacije, a popio sam iskljucivo hejt. Bravo, fight fire with fire .. mnogo bi voleo da vidim celu ekipu koja je ovde postovala u Stonewall riots ko bi stao na crtu a ko bi pobegao ko picka iza coska.
Korisnikov avatar
By Tungi
Pročitao.
Ta Valentina baš podseća na neku lecu odavde.
Korisnikov avatar
By Blady
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2728870#p2728870]Disko napisao:[/url]
BLADY - da imas trunku empatije i tolerancije koju mi je i dalje fascinantno da ne pokazujete ni za kog drugog a trazite je jebeno, razumela bi sta sam napisao. Ovako ce da mi bude neizmerno drago kad te maloumni huligani ugaze od batina negde na ulici, jer si govnar bez duse, identicnog mentalnog sklopa kao i huligani, sa malo drugacijim fetisem. Tako da je jos jedna uvreda i prozivka veoma dobrodosla, od ljudi kao sto si ti se ni ne ocekuje nista drugo
A ti si bas skontao moj psiholoski profil, pa da mi govoris da li imam trunku empatije i toleranciju prema nekome.
Je l treba da ti objasnjavam zasto si govnar?

I ne razumem kako neko, ko je toliko tolerantan kao ti, i toliki empata, moze jedva cekati da mene neko pretuce ?
Sta si ti time hteo da kazes?

Zapravo, svojim postovima samo pokazujes, kako je lgbt zajednica JADARA, kao sto ti glasi prethodna tema GEJOVI SLUSAJ VAMO,
ko si bre ti da tebe gejovi uopste slusaju?
Koliko ti sebi dajes sa pravo da upadas drugima na chat, hakujes profile i druge pizdarije.
Ne postujes nikoga sem sebe, a to je zato sto si jedno GOVNO, koje se lozi na neke kvazi intelektualce, mrzi me da stavljam navodnike i utripovao si da posedujes neke magicne sposobnosti poput OSVAJANJA fejk lezbejstura, i onda dolazis ovde da kukas i seres kako si jadan, i kako si se zaljubio i kako si nekoga zavoleo, ali su te neke ribe izjebale u svemu tome i pokazale ti koliko si zapravo nebitan.
Ali jako je bitno sto si ih ti razotkrio, a sem sto si njih razotkrio, razotkrio si i samog sebe, i tvoje imtelektualne sposobnosti i koji si mocni rendzer, da li plavi, zuti ili rozi.
Otuda toliki frust i hejt prema svima, pa cak i prema kurvetinama jer si ih naveo kao da su one nesto lose, znas boze moj, kakav je to osoba ako je kurva? To treba odstraniti.

I pored svega i moj konacan zakljucak jeste da si jedan trol, i to nesrecan.
Al nije mi te zao, nije mi toliko zao ni Dajane jer ja mislim da svako bira da bude ono sto zeli (pod ovim ne mislim na seks orijent. u slucaju da se dovede u neku vezu sa tim)

Eto, smatram da bi trebala da dodje do saznanja, kako si joj preturao po prepiskama i da sama skonta koliko si psihopata, i nista nisi bolji od njenog bivseg i ovim lezbajama koje su te sprcale.
Korisnikov avatar
By Tungi
I zašto se isključuje tu biseksualnost.
Cura ti je očito bi i za razliku od Valentine koja je željna kurca, tvoja je željna nečeg drugog, očito.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!