Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By emo_haos_
Food, Inc. (2008)

zgrožena sam.

what if bi uveli gledanje ovog filma pri kraju srednje škole, nešto nalik obaveznoj literaturi. what if.
Korisnikov avatar
By mOwbid
the duke of burgundy
Slika

pa ono. dobar je.
Korisnikov avatar
By zozefin st
nisam se adekvatno izrazila jbg.

ne svidja mi se onaj deo u filmu gde glavna glumica ima halucinacije.
Paper Towns
Slika
Solidan film ali ni priblizno ne parira knjizi, prvenstveno zbog izmena u priči koje su banalizovale film. Glumacka postava ok, čak i Cara nije toliko iritantna, al zato americki humor je nepodnošljiv(treba mi dve limenke da pišam haha so funny). Najbolje u ovom filmu je ipak soundtrack, oduševljen sam. U principu ovo je Fault in our stars za dečake...
Sve u svemu 6/10.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
The Truman Show - 9/10
Objektivno nije preterano dobar film, ali meni baš nešto legao. :)
Korisnikov avatar
By V25
Slika

Odličan film! Sjajan Benicio Del Toro, kao i muzika i fotografija. Emily Blunt je takođe veoma dobra.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Terminator Genisys
- vrlo dobar, napredak u odnosu na prethodni deo, malo svežiji pogled zahvaljujući izmeštanju u drugu vremensku liniju

Tomorrowland
-ko što reče drug, klasičan Dizni. Lepo i jednostavno.
Korisnikov avatar
By mOwbid
The Martian
dobar. no više mi je bilo zabavno što sam gledala u 4DX kontam.
By Ulix
The Martian 7/10

Matt Damon neočekivano izuzetan. Jessica Chastain neiskorišćena. Vizuelno dosadan. Dijalog kao kompilacija klišeiziranih replika iz svih zamislivih američkih filmova gde snaga avaj pojedinca ostvaruje trijumf uprkos svemu. Baš kao što - uprkos svemu - film uspeva da bude jako zabavan.
:D
Korisnikov avatar
By reveal
Gerry - Matt Damon i drugar se izgubili u pustinji.

8/10

Jako malo dijaloga, neke scene setanja po pustinji traju i po -7 minuta samo iz jednog ugla, gde mozete da posmatrate njihove izraze lica i neverbalnu komunikaciju. Film naravno ima neocekivan zavrsetak. Kamera jako interesantna.
Peporucujem uz napomenu da imate u vidu da je film dosta spor i da je drugaciji.
Korisnikov avatar
By Anton Pavlovič
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2728392#p2728392]reveal napisao:[/url]Gerry - Matt Damon i drugar se izgubili u pustinji.

8/10

Jako malo dijaloga, neke scene setanja po pustinji traju i po -7 minuta samo iz jednog ugla, gde mozete da posmatrate njihove izraze lica i neverbalnu komunikaciju. Film naravno ima neocekivan zavrsetak. Kamera jako interesantna.
Peporucujem uz napomenu da imate u vidu da je film dosta spor i da je drugaciji.
Гас ван Сант :love: И друга два филма из његове Трилогије смрти (Elephant, Last Days) имају успорен темпо. Наравно, све то има своје зашто, нарочито кад се има у виду цјелина. Сва три филма су артистичка, с прекрасном фотографијом, помјерени су, па се гледаоцу допадну или не допадну, нема неке средине. Они којима се Гас допао у мејнстрим фази, нпр. Good Will Hunting, неће бити баш одушевљени.

П.С. Метов другар је Кејси Афлек, млађи брат Бена Афлека. Ах, та броманса... :D
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2728393#p2728393]reveal napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2728213#p2728213]Timothy napisao:[/url]Slika
Rec
Španski horor, vidim na netu pozitivne kritike, iskreno ništa preterano strašno koliko bučno i na prepad, ali da je intense....jesete za sve pare.
ovaj film krecem da gledam vec odinama i nikako da ga pogledam. zar nema i neka americka varijanta? koja je bolja?
U ovom slučaju samo original vredi.
Korisnikov avatar
By mOwbid
Inside out :love: Preslatko

A mačka na kraju :lol:
  • 1
  • 392
  • 393
  • 394
  • 395
  • 396
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!