Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Madonna
So intoxicated
I'm so stimulated

:slika raspalog furby-ja:
Korisnikov avatar
By Hys.
kapiram da mi treba/prijao bi mi anksiolitik za ovaj siroj javnosti manje poznat i glamurozan simptom ocd-a - opsesivne misli.

al ne lekovi, do god ferceram, te pati glavo, pati.
By OpetMacak86
Uzasno mi je dosadno.Rubi spava,Majk igra igricu,Tani je jos u skoli,a ja stojim na terasi,pusim i pitam se da li ovako izgleda prosecan dan domacice...
By OpetMacak86
Kao da cu sutra da budem prehladjen...ne osecam ustvari nista jos al sam izaso s mokru kosu na balkon da zapalim cigaru...a malo sam kao vidivit xD
Korisnikov avatar
By zozefin st
razocarano...
kako se neki ljudi prokurce cim dobiju mrvicu moci ....
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2727755#p2727755]Over the rainbow napisao:[/url]@Overload, tako je meni bilo kada smo se letos odvojili na desetak dana (3h voznje udaljenost) :sigh:
ja macka nisam videla 2.5 meseca. 12 sati voznje. do pre toga, spavala sam s njim (mind you that he's 2 years old) od kad je napunio mesec dana. potpuno je beli i jos sam mu narucivala sailor moon ogrlice i sad su mi moji pre neki dan rekli da je skinuo i slomio/odgrizao. peder. sad mu je super ima sam svoju sobu.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2727813#p2727813]overload napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2727755#p2727755]Over the rainbow napisao:[/url]@Overload, tako je meni bilo kada smo se letos odvojili na desetak dana (3h voznje udaljenost) :sigh:
ja macka nisam videla 2.5 meseca. 12 sati voznje. do pre toga, spavala sam s njim (mind you that he's 2 years old) od kad je napunio mesec dana. potpuno je beli i jos sam mu narucivala sailor moon ogrlice i sad su mi moji pre neki dan rekli da je skinuo i slomio/odgrizao. peder. sad mu je super ima sam svoju sobu.
:lol: :lol:

Sve to mi je jaaako poznato.. Da ne kazem da je tako bilo i sa mojim psima. :)
Prvog sam uzela sa nepuna dva meseca (a sad ce jos malo dve godine da napuni), a drugo sa oko 3 meseca.

A vidjacemo ih. Kad tad. :sigh:
By Aven
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2727813#p2727813]overload napisao:[/url]i i jos sam mu narucivala sailor moon ogrlice i sad su mi moji pre neki dan rekli da je skinuo i slomio/odgrizao.
Pametan neki mačak. :D

Ja sam našem psu skinula ogrlicu koju su mu moji nakalemili oko vrata.
Pretpostavljam, kad bih bila životinjica, na sebi bih trpila jedino vlastitu dlaku.

A tek ona zvonca oko vrata. :doh: To treba zakonom zabraniti. Užasić. :D

* * *

Onak'.
Korisnikov avatar
By zozefin st
to mi je tako tuzno :/

znaci foliranti obicni....
Korisnikov avatar
By elizevin
ovaj dan zahteva aplikaciju cokolade

on the brighter side, zaljubila sam se u Pupina :love:
Korisnikov avatar
By Madonna
Kulisha
Jos samo da me one dronfuljetina nije ispalila bilo bi bas dobro
Korisnikov avatar
By Anton Pavlovič
Уморно, али има још посла прије одласка на починак.
Korisnikov avatar
By Anton Pavlovič
Одморнији него јутрос. Биће да ме спавање замара.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
vadio sam umnjak danas

i mogu reci da je mnogo bezbolnije nego sto sam ocekivao
Korisnikov avatar
By emo_haos_
^ pretpostavljam jedan od gornjih?

imala sam slična očekivanja i iskustvo, ALIIII kada su na red došli donji, majko mila...

ot: nekako in between. ni dobro, ni loše :|
  • 1
  • 304
  • 305
  • 306
  • 307
  • 308
  • 393
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!