Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

By Spartakus
Cao svima, sta mislite o tipovima koji su strejt ali bi probali sa tipom ako im se plati...dali ti likovi po vama su bi sex ili gay? Mnogi od njih to ne zele da priznaju i kazu da bi dozvolili da im tip popusi ako bi im platio u suprotnom ne pa se pitama kakavog su sklop ti ljudi :)
Moje je iskustvo takvo da strjetasi koji mi se dopadnu bas to predloze ako hocu da ih imam sto smatram da su oni kurve koje vole kes da ih platis.
By Spartakus
Da pojasnim pre izvesnog vremena upoznao sam jednog lika koji je extra i tokom vremena rekao sam mu da sam gay medjutim on se ograido i rekao da je to ok ali npr da bi bio sa tipom samo kada bi mu recimo neko platio dakle posto se on meni bas sivdja ja moracu da ga platim hhahah salim se nisam toliko nisko pao da bih to uradio ali mene zanima dali je to neko uradio? Kazu cilj opravdava srestva kao tako ga navuces pa posle postane bi sex :)
By Spartakus
Ha, ali poenta je u tome da nece onda znati...bolje da bude svestan :) a ti je extremno dobar da zna da vredi pa zato mi je kroz pricu i predlozio da ga platim a meni nije to problem vec ne zelim da to uradim i platim mu...mislim zasto bi?
Korisnikov avatar
By Anhedonie
pa sacekaj da se probudi gospodi boze sta ljudi sve pitaju
Korisnikov avatar
By Madonna
Pa plati jebote, sta sad. Ne mora niko da zna :trach:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ako oces plati ako neces nemoj jel ima trece?
Korisnikov avatar
By Timothy
Nemoj platiti....ucenjuj ga da ceš proširiti svima da je gej i da mora da se kreše sa tobom u zamenu za tvoje ćutanje....rešen problem, close the topic.
Korisnikov avatar
By 2kune
koliko ja vidim, ovdje je jedini problem škrtost... ne moraliziraj nego plati... :alexis:
By alexandermagic
Hitsu bebo, ne razbijaj tu preslatku glavicu zbog tih, tih nekih ... pa recimo - mentalno izmijenjenih/limitiranih persona. :'(((
Korisnikov avatar
By Alex731
Pa mogu da razumem tu logiku, msm, kolko ljudi bi išlo na posao kad ne bi postojala plata? :D Što znači da svi radimo stvari koje inače ne bi radili za pare, ne vidim što neki (kvazi)moralisti misle da je sex zbog nečega drugačiji :tamoamo:
By Kragi
Pa sta, i ja da sam str8 ne bi dao pederima da mi puse bez para.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
zato sto postavljacu treba moralna podrska, odnosno neko da mu kaze "u redu je da ih platis"

sto i jeste zaista

odnosno, da parafraziram: koga boli kurac
By OpetMacak86
Eeeeee stvarno,a ja sam mislio da mu trebaju pare na zajam xD
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
nije frka uzeti pare za sex,
nije frka dati pare za sex,
frka je kad niko nece sa tobom cak ni za pare
Korisnikov avatar
By Alex731
Ukoliko plati dovoljno, genetski mutirano dete kvazimoda i hilari klinton bi našlo nekoga za seks :D Cenim da je zaista nemoguće biti preružan za prostituciju, osim ako neko ovde nema priču koja potvrđuje kontra? ;)
Korisnikov avatar
By Vel boy
možda je svrha teme i reći činjenicu da su mnogi, heteronormativno društveno "moralni", hetero muškarci u stvari kurve koje bi se i promiskuitetno homo seksali za pare.
Korisnikov avatar
By Laerem
Platiti za strejtera? Koja kapitulacija. Nema jadnijeg fetiša za gej osobu od str8 ljudi.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!