Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
postoje strukturalne situacije u drustvu koje ljude vode prema kopanju kanala. i jos mnogo cemu. i onda si covjek kaze 'eto donosim slobodnu odluku'. a s druge strane te slobodne odluke je da umres od gladi.

postoje strukturalne situacije u drustvu koje ljude vode prema kopanju rudnika. i jos mnogo cemu. i onda si covjek kaze 'eto donosim slobodnu odluku'. a s druge strane te slobodne odluke je da umres od gladi.

postoje strukturalne situacije u drustvu koje ljude vode prema radu na gradilištu. i jos mnogo cemu. i onda si covjek kaze 'eto donosim slobodnu odluku'. a s druge strane te slobodne odluke je da umres od gladi.

...

Opet, po čemu je prostitucija drugačija?
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Tj. što specifično napadati prostituciju, a ne sistem?
Korisnikov avatar
By Anton Pavlovič
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2722626#p2722626]ZlatnaPtica napisao:[/url]Antone, Mage - a ko kaže da ta osoba mora? Osim ako nije žrtva belog roblja, naravno, ali to je druga tematika, ovde govorimo o dobrovoljnoj prostituciji.

Msm, nećemo se zajebavati, itekako ima ljudi koji su se zbog bede odlučili za prostituciju.

Isto tako su se mnogi zbog bede odlučili i za težak fizički rad, šoferisanje, taksiranje, zanate. Pa ne napadamo sama ta zanimanja - zašto je prostitucija toliko drugačija? Čemu ta stigma da je seks nešto 'sveto', uzvišeno?
Sve što natjera čovjeka da radi stvari koje mu ne prijaju je moranje. Bijelo roblje je moranje, najveći procenat dobrovoljne prostitucije je moranje. To što je to dobrovoljno, a ne prisilno, to što tom nekom makro nije uzeo pasoš, nije ga batinao, to što taj neko ne mora ni imati svodnika, ne mijenja činjenicu da je ono čime se bavi u najvećoj mjeri iznuđen potez. A kad je iznuđeno, pa bilo i dobrovoljno, to je moranje. I kad je već moranje, a nije jasno izražena želja: to volim, baviću se tim i tim, onda na to jednostavno ne može gledati istim očima, bar ne kad je prostitucija u pitanju.

Ajmo kontra pitanje: Šta je to toliko loše u silovanju? Seks ko seks.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Antone, lupetaš opasno sada.

Silovanje je seks bez pristanka. Seksualni radnici/e (koji nisu žrtve belog roblja, aman ne vraćajte se na to) mogu da odbiju klijenta. Neuporedivo je.

A sve pre tog pitanja se isto tako može odnositi na bilo koji težak i slabo plaćen posao, kao što sam rekao. I zato opet pitam - po čemu je tu prostitucija tako posebna?
Korisnikov avatar
By Srklet
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2722634#p2722634]ZlatnaPtica napisao:[/url]

Opet, po čemu je prostitucija drugačija?
pa baš zbog seksa, kako si i sam napisao.

naime, što je silovanje? silovanje jest prividno prvenstveno povezano sa seksom, ali ako malo više pročitaš o tematici, vidjet ćeš da svi pišu kako je silovanje čin koji prvenstveno ima veze s moći. silovatelj pomoću seksa uspostavlja svoju apsolutnu razarajuću moć nad drugim ljudskim bićem.

prostitucija je. recimo to tako, silovanje light, civilizirano silovanje, gdje se pitanje moći nad drugim čovjekom i njegovim tijelom sređuje novcem a ne fizičkom silom. onda je ta vrsta brutalnosti prihvatljiva, onda je to pružanje usluga. ali ti i dalje preuzimas moć nad tijelom drugog čovjeka.
Korisnikov avatar
By Macan86
ptičić,gle...i dobrovoljna prostitucaja opet nije stvarno dobrovoljna jer ljudi koji se na nju odluče ne odlučuju se zato što im to deluje kul i zabavno već zato što su očajni i nemaju nijednu drugu opciju...ili bar misle da nemaju ni jednu drugu opciju da se izdržavaju...I to je ustvari i razlog zašto i treba legalizovati prostitucju jer ako već nemaju drugu opciju onda nek im bar to neuskraćuju i nek im se bar obezbedi da budu bar koliko toliko bezbedni...
A nije sex nikakva svetinja,daleko od toga...niti je tu stvar morala,već toga da niko ne bi trebao da dođe u tu situaciju da nema drugih opcija...

edit:kao po običaju meni kasne postovi xD
Korisnikov avatar
By Srklet
uostalom, meni je u cijeloj prici naglasak na onome koji kupuje tuđe tijelo a ne onome koji prodaje svoje.

koji je rezon čovjeka koji plaća za seks? pa evo uvodni post je sve objasnio - da mu drugi covjek bude na raspolaganju kao sto mu je na raspolaganju taksi. koliko to covjek mora biti kapitalisticko-patrijarhalno poremecen da uopce zeli takav aranzman?!
Korisnikov avatar
By Sunce
Mladi se bas pale na takvu vrstu moci. Verujem da se vecini digla kita dok je citala tvoje recenice sa tim terminom. Mnogi se pale upravo na takve koji mogu i vole da placaju jer je to odraz moci. Njima ne treba neko da ih voli, njima treba neko ko previse voli sebe. Voleti drugog, to je slabost po njima....
Korisnikov avatar
By Sunce
Ti odgajao? Ti si kao Tito, projektujes da si mama i tata gej sveta. Malo preterujes, ali dobro. Niko nije savrsen. :) :trep:
Korisnikov avatar
By Sunce
Kazu da je Tito izigravao mamu i tatu jugoslovenskog naroda mozda zato sto nije imao ljubav roditelja u detinjstvu. Pa je projektovao da je otac naroda i slicno. Ti to radis sa gej svetom. Nije negativno, nije greska. Velika nergija je za to potrebna. Mnogo truda. To je za respect!
Korisnikov avatar
By Kiborg
Aman, on bi se sa tim čovekom jebao i da mu ovaj nije ponudio te poklončiće.
Sad kao treba da odbije da bude dobar komunista nezagađen zapadnjačkim kapitalističkim konzumerizmom?
Cvrc.
Te analogije sa silovanjem su vam budalaština par excellance, ne znam ima li poente odgovarati na te gluposti. Hoćete samo da zvučite bombastično da date težinu tim kljakavim argumentima.
U 21. veku danas kako stvari stoje sve je podložno prodaji, ako ste na Tajlandu ili u Indiji ili na Filipinima, i bubreg vam je stvar koja može da se proda, jbg. Ne kažem da je to lepo, ali sad od jedne bezazlene situacije kao što je ova dolaziti do silovanja, surogat majčinstva, prodaje bubrega i ostalog je samo moralističko proseravanje.
Korisnikov avatar
By Kiborg
To je ilustracija u kakvom svetu živimo. Granice treba da se povlače konkretno, a ne preventivno, tipa: nemoj danas da se jebeš za sex, da ne bi sutra prodao bubreg. Ovo jedno ne vodi nužno ka ovom drugom.
Korisnikov avatar
By Srklet
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2722651#p2722651]Sunce napisao:[/url]Kazu da je Tito izigravao mamu i tatu jugoslovenskog naroda mozda zato sto nije imao ljubav roditelja u detinjstvu. Pa je projektovao da je otac naroda i slicno. Ti to radis sa gej svetom. Nije negativno, nije greska. Velika nergija je za to potrebna. Mnogo truda. To je za respect!
ali ja sam imao mnogo roditeljske ljubavi. korijen moje patologije je ocito drugdje, dr. phil. ;)
Korisnikov avatar
By Sunce
Na predmetu Teorija organske evolucije sam ucio mnogo o slicnim stvarima, u smislu / da li se kod ljudi muskarci bore za zenku ili je zenka ta koja bira. Utvrdjeno da su kod nasih predaka manji ocanjaci, sto ukazuje da su se manje borili izmedju sebe. Bipedalnost je povezana sa tim da su muzjaci nasih predaka donosili darove zenkama. Dakle, kod nasih predaka je zenka birala po tome ko vise donosi, ko vise nudi. Sve je povezano sa cenom koju zenka daje radjanjem. To je skup i tezak proces i zenka ce radije biti sa muzjakom koji joj proces olaksava.

Najnovija istrazivanja su pokazala da su zene najbolje rangirale muskarce sa dobrom materijalnom situacijom.

http://www.amazon.com/The-Evolution-Of- ... 046500802X" target="_blank

Ova pitanja se postavljaju na ispitu danas na biologiji.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
What Kiborg said. Sve mi je to slippery-slope logika, moralno proseravanje.
Korisnikov avatar
By Sunce
ti i jelo. tijelo ti je za jelo.
By Aven
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2722584#p2722584]Pavle napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2722557#p2722557]Aven napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2722546#p2722546]Anhedonie napisao:[/url] ako ti prija radi ako ne prija nemoj. treceg zaista nema
To.

Ljudi će ti ionako odgovarati na ovu temu ovisno o vlastitim preferencijama romantično-seksualnih odnosa, a to uopće ne mora vrijediti za tebe.

Tržište ponude i potražnje ima smisla kad su obje strane zadovolj(e)ne ponuđenim i prodanim/kupljenim.

Meni je to sve okej dok god je transparentno i ne uključuje djecu. :D
upravo to. Ne bih naravno o tome razmisljao da meni ne odgovara. Sa njim da budem u vezi bih pristao i da je najveca sirotinja jer je skroz moj tip.
:zakljucano:

Nastavi ga čitati samo ako ti je dosadno. :giggle:

Ili imaš kao i ja tendenciju izbjegavati obveze. :drama:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!