Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Pavle
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2722557#p2722557]Aven napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2722546#p2722546]Anhedonie napisao:[/url] ako ti prija radi ako ne prija nemoj. treceg zaista nema
To.

Ljudi će ti ionako odgovarati na ovu temu ovisno o vlastitim preferencijama romantično-seksualnih odnosa, a to uopće ne mora vrijediti za tebe.

Tržište ponude i potražnje ima smisla kad su obje strane zadovolj(e)ne ponuđenim i prodanim/kupljenim.

Meni je to sve okej dok god je transparentno i ne uključuje djecu. :D
upravo to. Ne bih naravno o tome razmisljao da meni ne odgovara. Sa njim da budem u vezi bih pristao i da je najveca sirotinja jer je skroz moj tip.
Korisnikov avatar
By Macan86
Pavle,ja ne znam koliko imaš godina...ali neću da morališem jer u mom kraju se nešto tako slično raćuna skoro pa kao lokalna tradicija(bez zajebancije,ovde po vlaškim selima iz okoline je sasvim normalno da udata žena tamo posle tridesete kad izrađa decu nađe jedno desetak godina ili više starijeg,malo bogatijeg švalera da joj tako kupuje skupe poklone i pripomogne malo fanansiski).
Jedino što mogu da ti kažem je da ako već želiš da se uputiš u to,moraš da se pomiriš sa činjenicom da te to neće sprečiti da se osećaš usamljeno,možda čak i pojača taj osećaj.On ti ustvari baš zato i nudi poklone da bi ti nadoknadio to što ne želi da u tebe ulaže ni osećanja ni pažnju a želi da budeš okačen na klin kad mu dođe da se poseksate.
Nemoj da romatizuješ celu sitaciju i da je gledaš kroz ružicašte naočari nego pogledaj realno; on od tebe traži da budeš čisto fizički objekat koji on može da koristi uz nadoknadu.
Ako ti je to ok i ako možeš da se nosiš sa osećajem da njemu ništa u vezi tebe nije bitno sem toga što možeš da mu pružiš u krevetu...onda ok,to je tvoje telo i ti s njim imaš prava da radiš šta god želiš
Korisnikov avatar
By Pavle
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2722586#p2722586]Macan86 napisao:[/url]Pavle,ja ne znam koliko imaš godina...ali neću da morališem jer u mom kraju se nešto tako slično raćuna skoro pa kao lokalna tradicija(bez zajebancije,ovde po vlaškim selima iz okoline je sasvim normalno da udata žena tamo posle tridesete kad izrađa decu nađe jedno desetak godina ili više starijeg,malo bogatijeg švalera da joj tako kupuje skupe poklone i pripomogne malo fanansiski).
Jedino što mogu da ti kažem je da ako već želiš da se uputiš u to,moraš da se pomiriš sa činjenicom da te to neće sprečiti da se osećaš usamljeno,možda čak i pojača taj osećaj.On ti ustvari baš zato i nudi poklone da bi ti nadoknadio to što ne želi da u tebe ulaže ni osećanja ni pažnju a želi da budeš okačen na klin kad mu dođe da se poseksate.
Nemoj da romatizuješ celu sitaciju i da je gledaš kroz ružicašte naočari nego pogledaj realno; on od tebe traži da budeš čisto fizički objekat koji on može da koristi uz nadoknadu.
Ako ti je to ok i ako možeš da se nosiš sa osećajem da njemu ništa u vezi tebe nije bitno sem toga što možeš da mu pružiš u krevetu...onda ok,to je tvoje telo i ti s njim imaš prava da radiš šta god želiš
Jos uvek razmisljam da li da se uputim ili ne. Znam da me nece emotivno zadovoljiti, toga sam svestan. I ako se odlucim za taj potez, znam da to nece nesto dugo trajati. To je samo mala privremena avantura dok ne nadjem nekog ko je za ozbiljniju vezu. Onda ga lepo ostavim i to je to. I nije tu samo poenta da ja njega zadovoljim ili da sam njegova lutka sa kojom radi sta pozeli. Ne, i ja sam boss u toj prici heh, ne samo on ;)
Korisnikov avatar
By Pavle
Vidim da me ovde mnogi nazivaju prostitutkom, ali ne, nisam. Vidite, vi cete se tako u zivotu kresnuti sa nekom budalom iz ljubavi i posle cete zaliti zbog toga. Ili cete to uraditi za jednu noc i opet cete se sutradan kajati. Meni se pruzila prilika da budem sa nekim ko je dobar prema meni i ko mi se svidja i ja nikada necu zaliti zbog toga. Pa vidite na kraju ko je bolje prosao. Ja bih na takvu vezu sa njim pristao i bez tih poklona, ali on ima zelju da mi uzima, bukvalno me tera da mi uzme nesto. I sta mene realno briga, ako hoce neka mi uzima. Meni to ne smeta i sve dok me ne tera na nesto sto ne zelim je ok. To vam je isto kao kada neko od vas ima vezu bez obaveza, to naravno mnogi od vas podrzavaju, ali ovo ne. A to vam je skoro isto samo sto vam ovde neko uzme neku sitnicu, sat, cipele ili sta vec...
Nisam ocekivao ovoliko hejta, mogu misliti koliko ste vi presveti kada mi tako pisete negativno. Vi ste toliko cisti... i vi da pisete o svojim nekim privatnim stvarima, i vas bi napadali, ali cutite i dajete sebi za pravo druge da vredjate. Ovo se odnosi pogotovo na neku tamo devojku, ne znam kako je upisana, ali nosi suncane naocare u mraku...
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2722592#p2722592]Pavle napisao:[/url]Vidim da me ovde mnogi nazivaju prostitutkom, ali ne, nisam. Vidite, vi cete se tako u zivotu kresnuti sa nekom budalom iz ljubavi i posle cete zaliti zbog toga. Ili cete to uraditi za jednu noc i opet cete se sutradan kajati. Meni se pruzila prilika da budem sa nekim ko je dobar prema meni i ko mi se svidja i ja nikada necu zaliti zbog toga. Pa vidite na kraju ko je bolje prosao. Ja bih na takvu vezu sa njim pristao i bez tih poklona, ali on ima zelju da mi uzima, bukvalno me tera da mi uzme nesto. I sta mene realno briga, ako hoce neka mi uzima. Meni to ne smeta i sve dok me ne tera na nesto sto ne zelim je ok. To vam je isto kao kada neko od vas ima vezu bez obaveza, to naravno mnogi od vas podrzavaju, ali ovo ne. A to vam je skoro isto samo sto vam ovde neko uzme neku sitnicu, sat, cipele ili sta vec...
Nisam ocekivao ovoliko hejta, mogu misliti koliko ste vi presveti kada mi tako pisete negativno. Vi ste toliko cisti... i vi da pisete o svojim nekim privatnim stvarima, i vas bi napadali, ali cutite i dajete sebi za pravo druge da vredjate. Ovo se odnosi pogotovo na neku tamo devojku, ne znam kako je upisana, ali nosi suncane naocare u mraku...
izvinjavam se ako je ispalo da u svom postu govorim o tebi; nisam mislio da te uvredim (niti bih koristio to kao uvredu), ili da ispadne da osuđujem, pričam samo generalno, kada se već pokrenuo razgovor.
By Kragi
Podrzavam (te).
Dok god je obojici lepo nema se tu sta diskutovati.
Gledaj samo da ga dobro ocerupas.
Btw,
Samo budi svestan toga da mu mozda, kroz izvesno vreme, neces vise biti zanimljiv jer em sto ce on po tom principu sutra savatati nekog drugog klinca, em sto ti staris pa bivas nezanimljiv. Cisto da ti se ne desi, kao nekim forumasima ovde, da napunis 30 i shvatis da te tatica ostavio a ti ni poso, ni kucu, ni outovan...
Korisnikov avatar
By Anton Pavlovič
Ne, i ja sam boss u toj prici heh, ne samo on ;)
Ne, prijatelju, on je boss, a ti si samo bos.

E da, i ovo:
Meni se pruzila prilika da budem sa nekim ko je dobar prema meni i ko mi se svidja i ja nikada necu zaliti zbog toga.

:kafa:
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
mozda komplikujem stvari
ali takav odnos zapravo zahteva veliku zrelost i sa tvoje i njegove strane...
to deluje aha poklon + ses ..sve lepo sve eStra

pre svega moras da postujes sebe i da znas tacno sta zelis
mislim da je jako bitno da ne izgubis sebe u takvom odnosu
na primer moze da ti nudi poklone za nesto sto ti ne bi da radis (cak ni za te poklone)
ali da ti popustis pod pritiskom ....
takodje jako bitno da mozes da prekines odnos onda kad ti on vise ne odgovara
mozda vec u samom startu ukapiras da ti to ipak ne odgovara...prekini odma'

a sto se morala tice
morala sam...
Korisnikov avatar
By nsc
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2722592#p2722592]Pavle napisao:[/url]Vidim da me ovde mnogi nazivaju prostitutkom, ali ne, nisam. Vidite, vi cete se tako u zivotu kresnuti sa nekom budalom iz ljubavi i posle cete zaliti zbog toga. Ili cete to uraditi za jednu noc i opet cete se sutradan kajati. Meni se pruzila prilika da budem sa nekim ko je dobar prema meni i ko mi se svidja i ja nikada necu zaliti zbog toga. Pa vidite na kraju ko je bolje prosao. Ja bih na takvu vezu sa njim pristao i bez tih poklona, ali on ima zelju da mi uzima, bukvalno me tera da mi uzme nesto. I sta mene realno briga, ako hoce neka mi uzima. Meni to ne smeta i sve dok me ne tera na nesto sto ne zelim je ok. To vam je isto kao kada neko od vas ima vezu bez obaveza, to naravno mnogi od vas podrzavaju, ali ovo ne. A to vam je skoro isto samo sto vam ovde neko uzme neku sitnicu, sat, cipele ili sta vec...
:odlican:
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Ne vidim ništa loše u takvom odnosu. Niti u prodavanju seksualnih usluga in general - za keš ili poklone, nebitno. Lepo tebi, lepo njemu. Dok god nema zavlačenja i laganja, sve je ok.

Edit: OnT - nisam imao sugar daddy-ja.
Korisnikov avatar
By nsc
:odlican:

BTW kako bi meni jedan "sugar daddy" trebao :bale:
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Jepse Srklet :lol:

Ali ček, ne kontam u čemu je problem? Što sa ovakvim odnosom, što sa klasičnom prostitucijom? Osoba A želi seks i ima pare, osoba B želi da pruži seksualnu uslugu za pare. Dok god je dobrovoljno - što i u ovom slučaju jeste - šta je tu loše?
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ma troluje Srklet, taj bi prvi dupe dao nekom bogatom Nemcu tamo :)))
Ako već i nije :P
Korisnikov avatar
By nsc
Alo, Popaje, ja nemam para, trazim "taticu", mada znam da ga je svakim danom sve teze naci
Korisnikov avatar
By Srklet
@zlatna ptica: odvratni materijalizam i konzumerizam of it all. speculum je već detaljnije objasnio, potpisujem to.

@kiborg: on a personal note, psihološki ne bih mogao podnijeti takvu situaciju. osjećao bih se jadno u obje moguće pozicije. osjećao bih se poniženo. moja vrijednost se ne može izraziti novcem i poklonima. :smug:
jedini ljudi koje mi je ok financijski eksploatirati su moji roditelji. ^^
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Malo mi melodramatično zvuči to 'ljudsko telo nije na prodaju!', 'usvojite dete, ne kupujte žene!'
Ne govorimo o belom roblju i prodaji organa, nego o pružanju usluga. Tom logikom se može gomiletina zanimanja svesti pod 'prodaju tela'. I ne nalazim za nužno da se neki hegemonijski odnos mora razviti između seksualnog radnika i klijenta - otkud to, što to? Otkud sad i patrijarhat u celoj priči?
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2722583#p2722583]Srklet napisao:[/url]same here. usvajajte djecu ili pronađite druge aranžmane (gej i lezbijski par kao zajednički roditelji itd.), ako želite biti roditelji iz pravih razloga, a ne kupujte žene da vam proizvedu bebu.
nadovezao bih se na ovo iako to nije tema..

postoje zemlje koje dozvoljavaju surogat majcinstvo, ali ne dozvoljavaju placanje surogatima

opet mozda malo naivno sa moje strane
ali mislim da zene koje pristaju na to
prevenstveno pristaju zbog toga sto zele da pomognu ljudima (ne nuzno gej) koji iz jednog ili drugog razloga ne mogu da 'nose' bebu,
a ne zbog novca
Korisnikov avatar
By Macan86
Pavle,skini ružičaste naočari,boss u toj priči možeš da budeš samo ako počneš i ti njemu da uzvarćaš sa tim poklonima...a do tad on je boss jer je on taj koji tebe podkupljuje poklonima da se ne bi trudio mnogo.A kako će taj sex da izgleda i ko će kome koliko udovoljavati, to već nema nikakve veze sa ovim o čemu govorim.
Moraš da budeš svestan toga u kojoj ćeš poziciji biti da bi mogao da sam proceniš da li bi uopšte moga da iz toga izađeš i ne kaješ se posle što si na to pristao...kapiraš ;)
Korisnikov avatar
By Kiborg
Slažem se sa Zlaćanim, sve isto ko i ja priča :D
Korisnikov avatar
By Anton Pavlovič
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2722614#p2722614]ZlatnaPtica napisao:[/url]Ali ček, ne kontam u čemu je problem?
Čim je dečko "prostro veš" na forumu, neki problem očigledno postoji.
Što sa ovakvim odnosom, što sa klasičnom prostitucijom? Osoba A želi seks i ima pare, osoba B želi da pruži seksualnu uslugu za pare.

Prije će biti da osoba B mora da pruži seksualnu uslugu za pare, a to u mnogome komplikuje temelje najstarijeg zanata.
Dok god je dobrovoljno - što i u ovom slučaju jeste - šta je tu loše?
U načelu ništa, ali ja ću u stilu NJ.K.V. Aleksandra reći: Nemate (samo)poštovanje! ;)
Korisnikov avatar
By Mage
Ne znam sta da ti kazem, cela ta situacija mi je :barf:

Da li podrzavam prostituciju? Ne, ne podrzavam. Smatram da ne treba biti ilegalna (za prodavaca usluge makar), ali ipak ne podrzavam. Slazem se sa srkletom da postoje neke stvari koje ne bi smele da budu na prodaju, a jedna od tih je ljudsko telo.

I pre nego sto me napadnete kako sam svetac bla bla.. razmislite zasto se ljudi "odlucuju" za prostituciju? Koliko prostitutki iz dobrostojecih porodica znate? Prostitucija je za veliku vecinu jedini izlaz iz potpune bede i nemastine (ili neke druge grozne situacije), i smatram da su izuzetno retki oni koji su privilegovani i dobrostojeci, a odabrali su prostituciju jer to zele.

Ja sebi nikada ne bi dozvolio tako nest npr. (ukoliko nisam primoran jbg) Da mi neko kupuje kojesta zarad seksualnih usluga. Jednostavno isuvise postujem sebe da bi spao na to. Ukoliko bi mi se neko dopao pa pozelim da se jebem sa njim bez obaveza, uradio bi to bez ikakvih nadoknada.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Antone, Mage - a ko kaže da ta osoba mora? Osim ako nije žrtva belog roblja, naravno, ali to je druga tematika, ovde govorimo o dobrovoljnoj prostituciji.

Msm, nećemo se zajebavati, itekako ima ljudi koji su se zbog bede odlučili za prostituciju.

Isto tako su se mnogi zbog bede odlučili i za težak fizički rad, šoferisanje, taksiranje, zanate. Pa ne napadamo sama ta zanimanja - zašto je prostitucija toliko drugačija? Čemu ta stigma da je seks nešto 'sveto', uzvišeno?
Korisnikov avatar
By Srklet
postoje strukturalne situacije u drustvu koje ljude vode prema prostituciji. i jos mnogo cemu. i onda si covjek kaze 'eto donosim slobodnu odluku'. a s druge strane te slobodne odluke je da umres od gladi.

btw, ako je sve to samo pruzanje usluge na trzistu, onda slijedi da je i prodati bubreg bogatašu samo pruzanje usluge. dati da ti uzmu oci i presade. ponuda-potraznja-pakao.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!