Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2717019#p2717019]Srklet napisao:[/url]pa ne moraju, ali se događaju.

plus, zašto bi drugi ljudi bili neobaviješteni objekti u nečijem eksperimentu u vezi stvari koja je toliko jebeno očita i jasna? koliko to ljudi trebaju biti na raspolaganju ekstremnim autohomofobima da im olakšaju tu ekstremnu autohomofobiju? koliko djevojaka i mladića trebaju postati žrtve dok jedan slabić konačno zbroji 2 i 2?
Nemoj da si toliko negativan popaje. Mora da si skoro gledao Cucumber :P
A i oni će da uživaju (valjda) u tom eksperimentu :)
ako nidža dobro jebe, a ako ne, najgore što može da im se desi je da im bude dosadno.
Ne može sve o sebi čovek da sazna nekim unutrašnjim preispitivanjem i filozofijom, nekad nešto mora da se proba.
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
ma dzaba njemu da se pojebe s momcima, kada ce nakon toga sebe opet da ubedjuje kako voli ribe, uprkos tome sto je svestan da bi mu sex sa devojkom bio gadan

decko nikad nije ni drugaricu imao, celog zivota se samo krece u drustvu strejt muskaraca (sto naravno ne bi predstavljalo problem da je malo bistriji) pa je tako pored njih umislio da su mu devojke privlacne. daleko je on od shvatanja da je gay ok, ono sto sad moze da preduzme je da malo promeni drustvo. da upozna makar jednu gay friendly drugaricu, s kojom ce po prvi put moci naglas da prica o sebi, njegovi problemi i dileme bi polako nestali. inace ako do sad nije, cisto sumnjam da ce drugacije sebe da prihvati
Korisnikov avatar
By Kiborg
Nije to ono o čemu ja pričam :) To je silovanje :) Try again.

A ako se plašite toliko za muške subjekte, evo ja se nudim da budem dobrovoljac, umem da se branim i ne plašim se od Nidže, deluje kao zbunjen dečko, a ne Hanibal Lecter, nek eksperimentiše sa mnom za tu gay stranu, a nek neka biseksualka sa foruma da svoj doprinos i ponudi svoju vaginu :) Ima ih par ovde koje treniraju kojekakve borilačke sportove, verujem da se one ne plaše za svoj život!
Korisnikov avatar
By Kiborg
Sve je apsolutno na dobrovoljnoj bazi :D
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Maštaš o muškarcima na dnevnoj bazi jer te je uhvatilo teranje. Možeš da primetiš po tome što se treseš u krevetu od želje i krivice što nisi odgovorio na poruku onom liku kad te je cimao, jer da jesi sad bi ga imao u ruci. Proci ce te.
Korisnikov avatar
By .:Q:.
Poslednja poseta:
16 Jul 2015, 22:08

:nono:
Korisnikov avatar
By jelliea
Mozda si heteroromantican homoseksualac :D Najbolje da se ostavis etiketa i samo pratis svoja osecanja, etc. Razumljivo je da zelis da se identifikujes sa necim, pa ako ti je ta potreba toliko velika mozda ce ti biti lakse da prihvatis sebe prvo kao seksualno fluidnog. Ako ti se ovo desava od 13, a nisi nikada ranije pricao sa nekim ili se udubljivao dovoljno da za sve ovo vreme bar manje vise resis svoju konfuziju i postanes manje vise naviknut na ideju, postoji velika verovatnoca da je potiskujes.
Treba da se pomiris sa svojim osecanjima i da ne bezis od njih. Svako oseca drugacije, tako da nema niceg loseg sa tvojim osecanjima, ma koliko netipicno ona tebi deluju. Sto ih vise prihvatas, to ces se bolje osecati.
Posto kazes da ti je vagina odvratna, a spominjes i da ti se prvo gadi da razmisljas o ljubljenju sa muskarcima, a onda se uzbudis, pokusaj da razgranicis i ukapiras sta se desava i kada gadjenje prelazi u nesto drugo i uporedi to kod zena i muskaraca. To sto gledas zene na ulici moze da bude nauceno ponasanje posto 99% ljudi oko tebe to radi, verovatno komentarisete i slicno, pa ti je na neki nacin i ideja da budes sa zenom bliska. Takodje, kada uporedjujes zene i muskarce, prati da li jednostavno primecujes da su neke zene (ili muskarci) lepe ili bi iskreno zeleo da budes sa njima u romanticnoj/seksualnoj vezi.
Iskreno, zato sto si ovde i trazis pomoc tera me da mislim da nisi autohomofobican, ali uzevsi u obzir da ti se ovo desava vec 7 godina, mislim da jos uvek jesi, mozda u manjom meri, ali da ipak potiskujes dosta svoja osecanja.
@Hitsugaya da verujem da bi bilo tako... cak i kad bi imao seks sa muskarcem... uzivao bi dok ne dodje jedan trenutak.. "sta ce mi ovo, ja volim zene".

@operativni kadar Potpuno si u pravu :)

@jelliea Hvala na tvom odgovoru... Ne bezim ja od mojih osecanja... da kad je sve ovo pocinjalo negirao sam da sam uopste mislio seksualno o muskarcu... sad dok vreme prolazi navikao sam... ali stvar koju ja zelim da objasnim je da ponekad osecam ogromnu potrebu da budem sa muskacem.. naravno ovo primecujem kad drkam... ali onda se gubi ta zelja.. i skoro postaje ne pomisljivo da ja to zelim... naravno dok ova zelja traje ne mogu da mislim da zene uopste...(vecinu puta...) naravno mogu da prihvatim da imam neke zelje prema muskarcima... ali mi nije jasno zasto nemam stalno tu zelju... takodje mislim da cak i ako krenem traziti muskarca... Zivim u Subotici... i ne znam nikog ko je gej ovde... a i znam da ih bas ni ne vole... tako da je veca mogucnost da ja nadjem devojku... ali u pravu si da ipak potiskujem neka osecanja..... npr kad mi je drug blizu lica... osecam se neudobno... imam malu zelju da ga poljubim...
da imam stalno osecaj da meni treba muskarac ne bi bio problem.. ili da imam potrebu za zene i muskarce... ali ovako da me zajebava....
Zanimljiv je ovaj Kiborgov pristup. :D

Baš se mislim da sam na taj način išla eksperimentiranjem utvrđivati svoju homoseksualnost i spavati sa svim tim ženama koje su se 'našle na putu' i bile mi apsolutno neprivlačne, vjerojatno nikad ne bih došla do spoznaje da sam homoseksualna.

Bila je jednom jedna tema u kojoj je cura zaključila da ova koja joj se sviđa nema homo afiniteta zato jer joj se nije sviđalo kad ju je dirala. A možda joj se jednostavno TI nisi sviđala? Slika

Moguće pišonje reagiraju drugačije. :D

OnTop.;
Trenutno mi oni plešu u glavi --> :teletabisi:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2719892#p2719892]nikola9555 napisao:[/url]@Hitsugaya da verujem da bi bilo tako... cak i kad bi imao seks sa muskarcem... uzivao bi dok ne dodje jedan trenutak.. "sta ce mi ovo, ja volim zene".
ali zasto bi se jebao sa muskarcem ako ne volis? :nerd: zasto bi uopste razmisljao u tom pravcu? ocigledno je da volis.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2719892#p2719892]nikola9555 napisao:[/url]a i znam da ih bas ni ne vole
mislis, nas? ono, loze te muskarci, pa makar samo seksualno, deo si lgbt zajednice hteo to ili ne. prhvati to i bice ti mnoooogo lakse da skontas u cemu je tvoj "problem".
Korisnikov avatar
By Pakkala
Da covek ne pozeli da potrazi savet na ovom forumu jbt. Decko daj apdejt situacije ako jos ovde zalazis :)
Korisnikov avatar
By Pakkala
da prvo je potrebno da se nesrecnik i ovako vec sjeban posrami jos vise, pa ako prezivi mozda nauci nesto.

serem nisam forumovao dugi niz godina i ne znam da se ponasam :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!