Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Pa vizije su sposobnost koda, secas se kada ih je CC koristila? Sto znaci da ga je imao, sto znaci da nije mogao da umre. Nije mu CC nista prenela, ne bi bila ziva onda. Dobio je kod jos od caleta, posto ga je on prakticno ubio. Caletu kod od VV je bio na ruci, ne kao kod CC na celu, te ga je Lulu uspesno sakrio. :)

Ne secam se kad sam poslednji put naprezao mozak toliko za anime, zato mi se CG toliko i dopada.
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
privremeno je tu :lol:

hteo sam samo da isprobam.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Tek sad ste otkrili Avatar (The Last Airbender?) :D Korru ćete još više voleti :D
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
gledam jojo's bizarre adventure sc
taman se nakupilo dosta epizoda :dance:
Korisnikov avatar
By Timothy
RahXephon
Slika
Religija, roboti i mindfuck....meni dovoljno. Kažu da je carbon copy Evangeliona, pa čak i da jeste ne vidim šta je tu loše, istina ima sličnih motiva al to ne bih nazvao kopijom.
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
nisam gledao eva. misljenja oko toga su toliko podeljena..pola misli da je greatest thing evah ostali da je totalno sranje
Korisnikov avatar
By Kiborg
Morao sam da guglam "carbon copy" :D
Mislio sam da je neka anime fora :lol:
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
pa da, zbog tog kraja sam i video toliko losih komentara

kad zavrsim jojo-a uzecu yu yu hakusho, posle toga mozda bacim pogled na eva.. mada nisam nesto lud za mechom, ne znam da li ce mi se svideti. koju verziju da gledam?
Korisnikov avatar
By Timothy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2715367#p2715367]Hitsugaya napisao:[/url]pa da, zbog tog kraja sam i video toliko losih komentara

kad zavrsim jojo-a uzecu yu yu hakusho, posle toga mozda bacim pogled na eva.. mada nisam nesto lud za mechom, ne znam da li ce mi se svideti. koju verziju da gledam?
Are you sure you are ready? :)
Slika
Hmm pa zavisi, ova tri filma što su izašla poslednjih par godina su definitivno pristupačnija opcija, a i vidno je da su imali mnoooogo veći budžet. No serija iz devedesetih je ono....pravi mindfuck...doživljaj. Lik dok je pravio anime bio je u dubokoj depresiji par godina i to se baš oseti u seriji pošto su svi likovi bolesni(mentalno) na svoj način. I što je najbitnije...ceo anime ima skriveno značenje.
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
izasla danas prva epizoda :dance:

Slika

nije bilo vegete tho :sigh: jedva cekam da ga vidim u sledecoj
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
od summer season animea pored drrr x2 ketsu, arslan senki 2nd season i DBS sknuo sam i
OverLord
Gate: Jieitai Kanochi nite, Kaku Tatakaeri
Rokka no Yuusha
God Eater
Ushio To Tora
Charlotte

od svih su izasle samo po 2 epizode, nisam stigao nista jos da pogledam jer nisam jos zavrsio Yu Yu Hakusho, ali citam da obecavaju svi
Korisnikov avatar
By Zvonki
The Legend of Korra is an American animated television series that aired on the Nickelodeon television network from 2012 to 2014. It was created by Bryan Konietzko and Michael Dante DiMartino as a sequel to Avatar: The Last Airbender,
Preporuka http://www.imdb.com/title/tt0208502/" target="_blank
Slika

Film je iz 1985,spoj slike izvuka i dosta religijskog ima u sebi,ovaj film nema akcije i ne ocekujte meka borbe ili vec takve Anime,ovo je cisto slika i zvuk i prelepo oslikavanja tog postapokalipticnog sveta
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ja nista ne kontam, korru nikad u usta uzeo nisam :nerd:
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
verovatno je pomislio da se pocetak stranice odnosio na crtani avatar :lol:

shorty, tu su pricali o mom avataru :P
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
ja nikako da se naviknem na gokuov glas :D
posle prvog DB-a glas je postao toliko iconic da nisu hteli da menjaju voice actor-a ni kad je odrastao kasnije u DBZ, pa evo ni sad u ovoj novoj sezoni toliko godina kasnije

prve dve epizode su bile malo bleh, nista se ne dogadja, onaj miran period pred oluju. u trecoj vec pocinje prica malo da se razvija.

---

od summer season najvise mi se dja Rokka no Yuusha, prelep character design, iako ima 7 glavnih likova, ne rushuju nista, prica napreduje odlicnim tempom
Korisnikov avatar
By Trafalgar
Prva anime koju sam gledao je bio Triton of the Sea, mislim da je bila na trećem kanalu, circa '96/'97, nije mi nešto ostala u sećanju, a posle Dragon Ball i Digimon, kad smo uveli net, svašta sam gledao, ali nekako mi shonen najviše leži.
Dakle Bleach i Naruto. I One piece :), odgledao 20 epizoda, smučila mi se katastrofalna animacija, i odustao, i vratio mu se posle 2-3 godine, sad mi telefon zvoni Overtaken :)

Skoro sam završio Hunter x Hunter (2011), odlična serija. Malo je beskrupuloznija od ostalih popularnih shonena, naročito One piece.
Death Note, Code Geass, FMA (oba) su svi ostavili utisak na mene, ali su kratke serije. Osim Death Note, završio se baš kad treba.

Skoro sam završio Hunter x Hunter, odlična serija. Malo je beskrupuloznija od ostalih popularnih shonena, naročito One piece.
Death Note, Code Geass, FMA (oba) su svi ostavili utisak na mene

Ostale dobre, Elfen Lied, Inuyasha, Tokyo Ghoul (odgledao prvu sezonu, čekao sam da se završi druga pa da gledam, ali onda zaboravio), Monster, Steins;Gate...
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
ima avatar svoju temy

---

trafalgar, pratis li nesto od novih?

ps tokyo ghoul √a je bio ok. ako si anime only that is. u tih preostalih 12 epizoda su smandrljali cini mi se 70 chaptera

a sta vidite u taj elfen lied nije mi jasno uopste :D
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!