Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Forum za pripadnike manje vidljivih delova populacije.
Transrodno, Interseksualno, Aseksualno, Queer, ...

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Macan86
eeee da i sad sam pogledao izveštaj....naveo mi je dijagnozu f418...sad kopam po netu da vidim šta je to...
Korisnikov avatar
By Macan86
f418-drugi ansciozni označeni poremećaji...kažem ja da me je*bu u mozak da mi nadoknade godinu dana nedostatka sexa :roll:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2652764#p2652764]Macan86 napisao:[/url]je*bu me u mozak da mi nadoknade godinu dana nedostatka sexa xD
zamislite ovo...
ja psihiću kažem da hoću da menjam pol a on guta knedlu,hvata dubok uzdah i pita me "hoćeš da menjaš pol da budeš šta?"
ja:"muško valjda...šta bih drugo mogao da budem kad promenim pol?"
psihić:"ahaaa...." opet guta knednulu,gleda me sav zbunjen,onako kao da nije siguran ko je od nas pao s marsa i kereće da me propituje o tomeod kad mi je došla ta ideja,pa ovo pa ono...i na kraju on meni:"Moram da ti dam uput za specijalistu u Beogradu,evo neću da navedem razlog zašto(kao čini mi neku uslugu),i daću ti bromazepam."
Ja:" A šta će meni bromazepam?"
Psihić:"Pa da ga piješ.Čisto malo za smirenje."
Ja:"ahaaaa...Ali ja nisam napet."
Psihić:"Nema veze."

oni dele te bromazepamčiće kao bonbone izgleda...al meni ne pada na pamet da gutam ta govna bez potrebe...ajde da stvarno ne mogu prirodno da se smirim pa mi treba tako nešto... :no: :no:
jebote.................... ja ću da izludim od ovakvih iskustava
odgovoriću kasnije na temu sad sam se iznervirala
Korisnikov avatar
By Macan86
izgleda da ću morati da odustanem od toga na neko vreme...bar dok ne uspem da nađem neki posao...
ponekad mi stvarno dođe da se osećam bezpomoćno kad sednem da rzmišljam o tome koliko cela ta strav može da kosta a ja neuspevam da nađem ni posao...
Korisnikov avatar
By Macan86
koliko se ja trudim da gledam pozitivno na sve...jednostavno ne ide pa ne ide kad se sve sabere i oduzme i ne znam na koga da se ljutim...i da li uopšte vredi da se ljutim uopšte
By barni
Mozda bi mogao probati sa gestalt terapijom, order?
Mozda ti ne treba psihijatar vec neko ko ce te usmeriti u sebe da bi video svoje potencijale i lansirao se napred i iz te pozicije sagledao ono za sta si otisao kod psihijatra :)
Korisnikov avatar
By Macan86
barni...rzaumem ja da hoćeš da pomogneš...al daj pročitaj bar o čemu se radi... da pojasnim:mene jebu pare koje nemam...nemogu da nađem jebani poso,a moji su mi jasno stavili do znanja da je jedno da me puste da živim kako ja hoću,a sasvim drugo da mi pomognu finansiski za tako nešto...
Korisnikov avatar
By Macan86
barni,ako nisi pratio temu,ja hoću da mnem pol...oko toga sam išao kod psihijatra...a sve to košta...poveži dalje sam...
nisam iz Beograda
Korisnikov avatar
By Macan86
ja stvarno više ne mogu...
toliko sam očajan da sam opet pokušao da zamolim kevu za pare za put i evo opet se izvikakla na mene ko stoka...Opet sam ja nezahvalan,opet sam objesna stoka koja ne zna šta će od dosade...Opet sam gad...
i ja više ne mogu
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Ne znam šta da kažem, osim. :mazi:

I znam koliko užasno prazno to sada zvuči, ali jeste istina da će to sve jednom biti lani...
Korisnikov avatar
By Macan86
ne znam više...al trenutno imam osećaj kao sa sam u bezizlaznoj situaciji i stvarno ne znam da li ću se ikad snaći nekako...
ali ipak hvala...
Korisnikov avatar
By Urania
Pokusaj da pronadjes i da se povezes sa jos nekim trans momcima u Srbiji, nisu psiholozi ali bar ce da te razumiju i ne rizikujes da te pokusaju ubjediti da si u sustini jedna zbunjena zena koja samo treba da se vrati na pravi put.
Korisnikov avatar
By Macan86
iskreno...ne znam kako...
kopao sam po netu i nisam našao nikakvu online support groupu...bar ne domaću
Korisnikov avatar
By Blady
Za pocetak ti treba dobar psihijatar jer je ovaj govno.
Jbte- kakvi ljudi rade :bljuc:

A drugo, zar promenu pola ne placa drzava?

Ili je bilo ranije, nemam pojma... no, svakako kreni od dobrog psihijatra
Korisnikov avatar
By Urania
Support grupa zvuci malo napredno uzimjuci u obzir to gdje se nalazimo, sorry :\ Eto mozda se javi neko ovdje i uputi te na nekog drugog, treceg. Pogledaj i susjedne zemlje.
Ali nemoj biti tako strog prema sebi da ocekujes da vec sada imas poslozene kockice, nikada nije kasno i ako ta tranzicija stigne kasnije nego sto bi htio, ok je.
Korisnikov avatar
By Macan86
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2676544#p2676544]Blady napisao:[/url]Za pocetak ti treba dobar psihijatar jer je ovaj govno.
Jbte- kakvi ljudi rade :bljuc:

A drugo, zar promenu pola ne placa drzava?

Ili je bilo ranije, nemam pojma... no, svakako kreni od dobrog psihijatra
ma ja trenutno nemam da skupim za put a taj uput koji sam dobio mi uskoro ističe...
treba valjda zdravstveno osiguranje da preuzme deo troškova(mada više i nisam siguran u to,dosta su mi ljudi već rekli da se ne nadam za to)...al ja do toga ne mogu ni da stignem kad nemam pare da dođem do kliničkog centra uopšte da započnem celu tu priču...
posao eto ne uspoevama da nađem...kevu kad zamolim da mi pozajmi(da,da mi pozajmi pa da joj vratim i opet...) ona urla na mene.
nemam od koga drugog da pozajmim...
stvarno ne znam šta ću...
Korisnikov avatar
By Macan86
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2676548#p2676548]Urania napisao:[/url]Support grupa zvuci malo napredno uzimjuci u obzir to gdje se nalazimo, sorry :\ Eto mozda se javi neko ovdje i uputi te na nekog drugog, treceg. Pogledaj i susjedne zemlje.
Ali nemoj biti tako strog prema sebi da ocekujes da vec sada imas poslozene kockice, nikada nije kasno i ako ta tranzicija stigne kasnije nego sto bi htio, ok je.
pa zato sam najviše i otvorio profil ovde...mada za sad ništa idaje...
ne znam stvarno...danas se osećam baš bez veze...
Korisnikov avatar
By Blady
A mozda da se obratis nekoj organizaciji, kako bi oni mogli da ti pomognu..
Korisnikov avatar
By Macan86
iskreno...ne znam ni kome mogu da se obratim za tako nešto...
bio sam već par puta spreman da progutam ponos i kopao po netu,al nisam našao...
Korisnikov avatar
By Macan86
Ok...zvao sam Geyten sos broj...ustvari zvao sam još pre praznika ali se nisam nešto toliko detaljno raspitao,pa sam sad zvao malo pre opet...I izgleda da sam lepo počeo s onim uputom koji sam bio uzeo...samo da sam imao para da ga iskoristim dok nije isteko bilo bi još bolje...Ali dobro,nema veze,ide lepo vreme i teši me što ću da se pokrenem opet sa nakitom tako da neću da zavisim od keve.Moraću opet da se maćujem da uzimam drugi uput,ali ok...

Jedno me plaši što su mi rekli da i roditelji trebaju tu da učestvuju...A znam keva sigurno neće da ima veze s tim...A ćale...Ćale radi na vetar i na njega nemogu da raćunam...
Korisnikov avatar
By Macan86
ljudi,morao sam da idem po drugi uput(da,tek sad,ona cista me je izbacila iz koloseka,jer sam morao da jurim hirurga,pa ultra zvuk pa opet hirurga i sve to mora da se zakazuje pa da se čeka i čeka,i opet zakazuje),evo baš danas i ovqj put je čini mi se bilo još tagi komičnije nego prošli put

ja stvarno ne znam koj je đavo tom doktoru...opet mi se izčuđavao,i opet mi je naveo neku anksioznu depresiju jer je ubeđen da mi čini neku uslugu...ali dobro,dao mi je uput i to je bitno.
Ovaj put neću da dopustim da mi uput propadne zbog budala!
Korisnikov avatar
By Macan86
ma ja jesam punoletan,i što se mene tiče ne trebaju mi...ali kažem rečeno mi je da treba da odu i oni na koji razgovor zajedno sa mnom.Računam da nije obavezno,al definitivno je poženo...možda je malo uzarume čisto koliko da mi ne vadi oči...jer ona se skoro 30 god pravi i gluva i čorava i koliko se ja trudim da joj objasnom ona neće ni da čuje...i onda kad joj kažem da hoću nešto konkretno da uraduim ona dobije kratak spoj i krenu emotivne ucene i standardna sranja...a ja budala pa mi je žao
Korisnikov avatar
By *deni*
Ipak je lakše kad su roditelji uz tebe, naravno, ako postoji ta besmrtna ljubav između roditelja i dece, za koju smatram da mora da postoji u svakoj normalnoj porodici. :yes:
Korisnikov avatar
By Macan86
i što je najgore,kad ja o tome prestanem da joj pričam(ne mogu baš stalno da idem za njom i da ključam jedno te isto) ona se pravi kao da je sve ok i neko vreme mi se čini kao da se pomirila s tim i onda joj se ukljiči lampica neka u glavi i krene...i nije mi jasno kako može ovoliko dugao da tera to svoje?
Znam da joj je teško da to prihvati,nije to baš mala stvar ali to su..aj da ne kažem baš 30...15 god ima kako sam autovan(mada je i radnije bilo očigledno)...
Korisnikov avatar
By *deni*
Nemaju oni šta tebe da '' prihvataju ''. Ti si njihovo dete, njihov plod i takav si zahvaljujući njima. Nisu te u kupusu našli valjda ti roditelji, aman ?!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!