Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By marrinija
ja kontam uraditi jos jednu u skorije vreme. dvoumim se izmedju par, ali mi je na vrh liste famozni sesir iz alise u zemlji cuda.

teorija neka moja, je svaki put kada iznova citam neku deciju knjigu (na par godina), uvek iz nekog drugacijeg, svezijeg aspekta. tipa sto smo stariji i zreliji, nove perspektive i razmisljanja se kreiraju.
jedna od mojih favorita je i sama alice in wonderland.

a takodje sam i fanatik cajeva, pa bih ispod takodje citat odatle, "it's always tea time" sto je meni zapravo fantasticno, jer ima dvosmisleno znacenje.

ako ima neko predlog za lokaciju tatua, slobodno :3
Korisnikov avatar
By justmsmyself
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2634561#p2634561]Hellas napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2634450#p2634450]justmsmyself napisao:[/url]
Slika
nsc napisao:Lep crtez, vise mi je za ledja ili stomak ili muske grudi
Ne ne, ovo je odlican crtez za taj deo tela - tacno ce da joj prati liniju tela od jedne :dude: pa sve do boka. Bice divno :D
hvala :grin:
pa nisam mislila da bude tako velika tetovaza :shok: ili mislis da bi veci finiks bolje izgledalo :puzzle:
Korisnikov avatar
By Hellas
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2634690#p2634690]justmsmyself napisao:[/url]
pa nisam mislila da bude tako velika tetovaza :shok: ili mislis da bi veci finiks bolje izgledalo :puzzle:
Bolje mene da ne slusas ako nisi spremna za to (ako vec radis na rebrima gde ce te golicati i boleti tj trpis to sve npr za 5x5, onda ti nece predstavljati veliku razliku da istrpis za npr 7x7) :D
Ako bi bas ovakvog kao sto je na slici, onda i moze manji (tipa 7x7) jer nema mnogo detalja. Ali ako budes htela da bude malo detaljniji tipa senke ili da se (da kazem) nazire perje, onda bi bilo dobro da bude veca tetovaza kako bi se sve lepo videlo odnosno kako bi to lepo izgledalo. Jer ako je manja, i hoces detalje, izgledace malo prenatrpano. Uostalom, ako su normalni i nije im samo cilj da ti uzmu pare, onda ce ti oni i sami reci koliko mora da bude velika da bi se videlo to sto zelis :)
A koliku si ti imala na umu?
Korisnikov avatar
By Dijana88
Sto se pirsinga tice :) imam ga u nosu samo :) Imala sam na obrvi ali sam skinula :)
A sto see tetovaze tice .. imam i nju na ruci i jako me je bolelo dok sam radila :D tako da ono :D stisni zube i samo napred ako nesto zelis :)
Korisnikov avatar
By Madonna
Justmyslef, mogla si otvoriti temu i staviti da izglasaju ljudi posto vec nisi sigurna. Prvo glasanje sta tetovirati, pa gde, pa koje boje pa kod koga :odlicno:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
ne znam da li sam se upisivala.
imam jednu, na malom prstu leve šake
na jagodici
ubola sam se hemijskom u osnovnoj i ostala je tačka

RAČUNA SE!!!

inače želim sleeve. skromno.
Korisnikov avatar
By Hellas
^ :smeh: pa sto ga ne uradis? Ti ne bi smetalo zbog posla?
Korisnikov avatar
By justmsmyself
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2634698#p2634698]Hellas napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2634690#p2634690]justmsmyself napisao:[/url]
Bolje mene da ne slusas ako nisi spremna za to (ako vec radis na rebrima gde ce te golicati i boleti tj trpis to sve npr za 5x5, onda ti nece predstavljati veliku razliku da istrpis za npr 7x7) :D
Ako bi bas ovakvog kao sto je na slici, onda i moze manji (tipa 7x7) jer nema mnogo detalja. Ali ako budes htela da bude malo detaljniji tipa senke ili da se (da kazem) nazire perje, onda bi bilo dobro da bude veca tetovaza kako bi se sve lepo videlo odnosno kako bi to lepo izgledalo. Jer ako je manja, i hoces detalje, izgledace malo prenatrpano. Uostalom, ako su normalni i nije im samo cilj da ti uzmu pare, onda ce ti oni i sami reci koliko mora da bude velika da bi se videlo to sto zelis :)
A koliku si ti imala na umu?
do 10-ak cm dužine i bez mnogo detalja (sličan ovome):
Slika
sigurno da tetoviranje po rebrima nije baš ugodno :nazalost:
i ne vjerujem da ću u boji :neznam: jer ipak zelim da djeluje nešto decentnije.
ali u Beču ima jedan zaista odličan tattoo umjetnik. kod njega sam uradila svoju 3. tetovažu. tako da ne vjerujem da će me unakaziti :molise:
Korisnikov avatar
By Hys.
@Kenta koliko boli pupak? Ja ga ne bih radila, ali ume lepo da izgleda, tebi lepo stoji.

in other news, svidžaju mi se malecni pirsinzići na dečkastim sisićima

:bale:
Korisnikov avatar
By Kentaura
HYS, zavisi od praga bola, svakako :)
Radila sam pod anestezijom tako da boli nije bilo u tom trenu...samo trema, preznojavanje i OGROMNA ZELJA za pirsingom... NIje bilo vremena za strah.
Posle pustanja anestezije samo malo nervoze, ona tupa'bol' koja zapravo u glavi stvara pritisak.
Korisnikov avatar
By Hys.
Ja hocu da uradim jos neki ali vise necu na licu, razmisljam o tragusu, al ni on mi nije bas bas nesto. Mozda da zalepim prvo kamencic pa da vidim kako ce da izgleda. Zapravo meni se busi a ne znam vise gde :lol:

Najviše mi se dopadaju microdermali al to zajebi, komplikovano, cesto se odbacuju plus verujem da pravi problem kad je potrebno snimanje skenerom, as in da ne mos da ih imas.
Korisnikov avatar
By Kentaura
Ne znam :D
Ja sam ljubitelj svih pirsinga, imala sam dosta tokom mladjih dana... Sad mi fax i sutra posao ne dozvoljavaju, ali svakako neki se da sakriti, onako samo za sebe :D
Korisnikov avatar
By nsc
Jel se vide moji na slici - bradavica i pupak
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
rešila sam. oktobra i novembra još malo sređujem trbušnjake pa kad se izvajam radim novi tattoo na rebru ili kuku. taman do tad ću naći nekog da mi dizajnira onako kako sam zamislila

natural born killers definicija mora imati svoje mesto.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
help pliz

ne znam da li je rec o urbanoj legendi, da u Novom Sadu tetovira decko koji je (rumr hes it) "najbolji".. tesko ga navatati posto stalno zuji po svetu.. znam da se pre godinu dve neko na forumu navodno kod njega tetovirao.. bio je neki suncokret, cvet.. (hvala Allahu na ovoj memoriji kojom me obdari)

zna neko ime tog tattoo majstora, link do njegovog sajta, fejs, enifing?
Korisnikov avatar
By Timothy
E jel može neko da mi preporuči piercing studio u Bg? Hoću novu industrial miđušu da uzmem....u NS je jako jadan izbor.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
slobodno mogu da kazem da je to jedan od najboljih tattoo-ova koje sam video :vruce: kolko para?
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2707497#p2707497]haemoglobin napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2707484#p2707484]Timothy napisao:[/url]E jel može neko da mi preporuči piercing studio u Bg? Hoću novu industrial miđušu da uzmem....u NS je jako jadan izbor.
ebay
aliexpress jos bolje
  • 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!