Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Anhedonie
ona i dznidza su mi favoriti. pomali i trixi al nije je dugo bilo pa ne znam dovoljno kakva je.
By Aven
Vrijeme je da počnem gledati novu sezonu.

Rekao mi je frend da ima ražastih likova koji bi mi se mogli svidjeti.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Džindža mi je bila favoritkinja, a sad nekako... meh. Sve su mi nekako meh.
Korisnikov avatar
By Blady
Dzindzika do pobede !

Ova epizoda me je bas iznervirala, al ne smem da spojlujem, igor ce me ubiti.
Uglavnom, Pearl na lomacu :egzorcist:
Korisnikov avatar
By Blady
Uhhhh,
jos uvek sam popizdela, e boli me igore kurac ako jos nisi pogledao.
Ok, fame je i trebala da ispadne ali daj daj.
Sada bih im se posrala po stranici.
By Sixto
Fame je uzas bila... ali bi vise voleo da je Pearl popusila...
Treba joj ovo treznjenje, da vidi da nije tamo visoko gde misli da jeste ma kako izgledala.

Trixi se mucena opet medju ajkulama nasla... otprasice je vec u sledecoj epizodi.
Korisnikov avatar
By Blady
Pa ovo za Pearl je smesno !
Nikako nije da ostane, bila je dve epizode dobra, i opet iserak.
Nerviraju me.
Triksi ako ne bude razbila ona je cao.
Pre ce otprasiti Triksi nego Pearl. Jebala ih Pearl !
By Sixto
Ma da, materijal koji ce sluziti za izbacivanje da bi se ekipica dovela do finalne epizode.
Pearl je ekvivalent Adore Delano u potpunosti. Smetalo.
Korisnikov avatar
By Blady
^ Adore se vise trudila.
Bicu jako razocarana ao dzindzi ili katja ispadnu.
Za ostale me zabole.
By Sixto
Adore je realno go kurac. Nit glume, nit komedije, nit pevanja, nit igranja... nazalni govor, zvaka i tinejdz "wtf" vokabular. Mislim cao... talenat kao svaka treca srednjoskolka u USA.
Korisnikov avatar
By haemoglobin
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2705097#p2705097]Anhedonie napisao:[/url]ovo je najlakse bio najgori lipsync ikada

upravo! ja ne znam koji kurac.. Pearl je imala ful isti lipsync kao i prosli put..identican! Fame opet, kao da ide balada Selin Dion a ne ovo energicno govno Demi Lovato. Ja ne mogu..Opet su od dva zla izabarali vece zlo da ostane. Ja bih ih poslao obe

Iznenadjuje me Kenedi Davenport, dobra je, izvuce se nekako iako je glupa. Definitivno u prve tri idu Katja i Dzindzer, a treca who knows
Korisnikov avatar
By Blady
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2705126#p2705126]haemoglobin napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2705097#p2705097]Anhedonie napisao:[/url]ovo je najlakse bio najgori lipsync ikada

Iznenadjuje me Kenedi Davenport, dobra je, izvuce se nekako iako je glupa. Definitivno u prve tri idu Katja i Dzindzer, a treca who knows
:up: Anhe

Kenedi me toliko nervira, oci bih joj iskopala, al da, odradi posao valjano.
Jbga, iskustvo je to, talenat...

Dzindzer Katja i Pearl ili Kenedi.
ostale cao. Iznenadilo bi me da Cacki udje u top 3, al i ona se dobro izvlaci..

Jedna je dzindzika :love:

The term "Ginger Minj" stands for a red-haired woman's vagina in British slang.

Slika
Korisnikov avatar
By Blady
Za razliku od Pearl koja je tako awesome.
No, bez obzira sto joj je djuska slaba tacka i dalje navijam za nju jer se mnogo vise trudi.
Violet jebe kevu, Katja <3
Kenedi mislim da ulazi u prve tri.
By Sixto
Pearl, drvena panjina... gospode...
Ima 50 kila manje od Minj i jednako se krecu.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
trixi je bas nepravedno ispala, bila je u bottom 2 samo zbog ginger i ona glupa odluka da se parovi ocenjuju zajedno... a svi znamo da ginger nece ispasti sada bez obzira na sve, i slazem se sa tim, ali realno pearl je trebala da bude umesto trixi u lipsync-u. al ru je tako jebeno forsira i to se tako primecuje, samo zbog nje je napravio ovu odluku u trenutku, cisto da ima izgovor zasto izbacuje trixi. prejadno.
Korisnikov avatar
By Blady
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2706048#p2706048]Anhedonie napisao:[/url]trixi je bas nepravedno ispala, bila je u bottom 2 samo zbog ginger i ona glupa odluka da se parovi ocenjuju zajedno... a svi znamo da ginger nece ispasti sada bez obzira na sve, i slazem se sa tim, ali realno pearl je trebala da bude umesto trixi u lipsync-u. al ru je tako jebeno forsira i to se tako primecuje, samo zbog nje je napravio ovu odluku u trenutku, cisto da ima izgovor zasto izbacuje trixi. prejadno.
Kako te volim zbog ovog boldovanog :lol:

Btw slazem se sa svim :up:
Korisnikov avatar
By haemoglobin
istina je da se Pearl iz nekog razloga jako forsira jer da se ocenjuje pravedno, davno bi letela napolje.

Trixie ima tu jadnica facu kao drag da ja ne mogu.. bas jadnu

a Dzindzerka, jebes ga, pokazalo se da zna da glumi, da je dobar komicar, da zna da se sredi..ne zna jedino da plese. Dok Pearl opet ne zna da glumi, ne zna da radi komediju, ne zna da plese, ne zna ko je Sekspir, sminka se ogavno i ima tu facu govneta kada joj se neko obraca. Tipa dok joj Ru govori nesto ona prevrce ocima ili pravi neke debilne face - pa za samarcinu
Korisnikov avatar
By mOwbid
iako je čački glupača najgora, brate...žena radi!
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 25
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!