[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2699951#p2699951]antibiotic napisao:[/url]Uhapšen zbog pljački gejeva
http://gsa.org.rs/2015/04/uhapsen-zbog- ... -osteceni/" target="_blank

OH MY GOD. JEBOTE. JE BO TE.
Okej, ugovorio sam bio jedan sex date preko GS Oglasa tipa u decembru... Lik je na profil stavio tuđe fotke. Kad se pojavio prepao sam se živ, jer sam očekivao zgodnijeg, lepšeg, mlađeg dečka, potpuno drugu osobu. Glup sam što nisam tražio da se vidimo preko kamerice.
Inače je jako freaky... Ponudio sam ga kafom, pićem, sve je odbio jako nervoznim tonom, počeo da se skida i tražio da ga masiram. Pošto nisam imao nikakvog ulja za masažu, rekao je da uzmem obično ulje za prženje. Oduzeo sam se, nisam znao kako da se ponašam, lik je istetovirana grdosija od čoveka i očigledno mu nisu sve ovce na broju. Krenuo sam da ga masiram, smučilo mi se, rekao mu da ne mogu ništa sa njim i dao mu mu vlažne maramice da se obriše.
Dok se oblačio počeo je da pizdi 'naravno da nisam stavio svoje fotke, nisam lud da stavljam svoje fotke pa da neko vidi', krenuo je sve agresivnije i agresivnije da se pravda i da me ubeđuje da sam ja kriv, počeli smo da se raspravljamo, i u jednom trenutku, kako sam pošao da otključam vrata se isprečio ispred mene i blago me odgurnuo i rekao 'e, sad ćeš da mi daš pare'.
- Kakve pare?!
- Za taksi.
- Ne dolazi u obzir
- Mene je koštalo 1300 dinara da sa XY (da l' reče Košutnjak, Kotež, nemam pojma...) dođem dovde a ti si me odbio, ne radi mi auto, ja imam ženu i decu, isto toliko će me koštati i nazad bla bla bla...
stajao je u hodniku i krenuo da divlja i da ponavlja 'ja sam normalan, ja sam okej, ja sam fer, ti nisi ispao fer...', objasnio sam mu da mi ne pada na pamet da mu dajem pare, naređivao mu da ode... kada bih pokušao da prođem, opet bi me odgurnuo rukom... Skontao sam da je lud i da će me fizički napasti ako nastavim da se svađam i isterujem ga, pa sam krenuo na fazon 'okej, izvini, jebiga, nije mi danas dan, u pravu si, ja sam kriv, bla bla'...
Malo se smirio, i pustio me da prođem pored njega, valjda je mislio da sam krenuo po pare. Brzo sam otključao i otvorio vrata, zgrabio telefon i rekao da zovem policiju. Uspaničio se, počeo tiho (valjda da ne bi čule komšije) opet o ženi i deci i kako nisam fer i kako on nema para za taksi, i kako je to veliki trošak za njega... U tom je polako krenuo da izlazi iz stana i skoro sam ga pa izgurao napolje vratima, zaključao, i gledao kroz ključaonicu. Pozvao je lift i sišao. Kroz prozor sam posle video da je izašao iz zgrade i otišao. U strahu sam od tada sve vreme da ne bane opet, zna gde živim. Nadam se da će ga institucionalizovati.