Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Meni se čini da je Aleksandar Vučić...?

malo lud
Nema glasova
0%
lud
18
82%
normalan čovek bre
4
18%
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2641511#p2641511]Ulix napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2641324#p2641324]barni napisao:[/url]nije uopste lud,
posle Djindjica ni jedan premijer nije imao toliko poverenje gradjana i evropskih zvanicnika.
Đinđić uopšte nije imao veliku podršku kad je bio premijer, to svi zaboravljaju.

A i poređenje je stvarno neumesno. Šta njih dvojica pa imaju slično?
kako si ti to izmerio da nije imao podrsku kao premijer?
176 poslanickih mesta je imala koalicija DOS, vise nego ova vlast
ko je zasluzan za tu pobedu koalicije?
pa onaj koji je 2001 izabran za premijera, Djindjic

objasnio sam sta njih dvojica imaju slicno i drzi se napisanog
ako kazem da su obojica rodjeni u Srbiji, jel to neumesno poredjenje?

@BLADY

nedavno sam primetio da se ta rec cesto koristi
i dopala mi se pa cu je ubuduce cesto koristiti
Korisnikov avatar
By acid drop
propaDOSmo koalicija nikada ne bi pobedila da nije bilo koštunice, logično.
nije đinđara nikad imao veliku podršku, ne preterujmo sad.

što se vučića tiće, najmanji je problem da li je psihički sposoban biti premijer. :lol: doslovno mi se povraća kad ga vidim na televiziji. mada se meni generalno povraća od celokupne srpske političke i intelektualne elite. :barf:
da nije bilo Djindjica nikada se ne bi desile 2000 i Kostunica nikada ne bi pobedio Milosevica, gde se danas nalazi DSS? jos u teoriji postoji

kako je moguce postati premijer u koaliciji od 19 stranaka ako nemas veliku podrsku?

pre te koalicije DOS postojala je jos jedna 1996/97 ZAJEDNO u kojoj nije bio DSS.
Koalicija ZAJEDNO je te 96g pobedila u Beogradu bez Kostunice i DSSa
Tu krecu oni cuveni protesti u kojima je Djindjic bio jedan od vodja.
Tu je vec svima bilo jasno ko ce biti Zoran Djindjic i svi su se okupljali oko njega.
Tada se prvi put od pojave Slobodana Milosevica u Beogradu okupilo viseo od 100.000 ljudi protiv rezima.Tu sve pocinje.
Zoran Djindjic je poveo u prvu protestnu setnju Beogradom i to ce trajati mesecima, svaki dan.
Docek nove godine na trgu sa Zoranom Djindjicem oko 300.000 ljudi
Tada i zvanicno postaje prvi covek protiv rezima Slobodana Milosevica.
dodacu jos ovo,
na sahrani Zorana Djindjica bilo je vise od pola miliona ljudi skoro pa ko na sahrani Tita
da je doziveo sledece parlamentarne izbore DS bi bio ubedljivi pobednik istih, mozda bi vecinu u parlamentu cinile 2-3 stranke a ne 19!
Bio bi opet premijer i Srbija bi definitivno izbegla privredni sunovrat i tajkunsku pljacku drzave
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2641606#p2641606]barni napisao:[/url]

176 poslanickih mesta je imala koalicija DOS, vise nego ova vlast
ko je zasluzan za tu pobedu koalicije?
pa onaj koji je 2001 izabran za premijera, Djindjic

objasnio sam sta njih dvojica imaju slicno i drzi se napisanog
ako kazem da su obojica rodjeni u Srbiji, jel to neumesno poredjenje?
Ne moram ja da merim koliku je on podršku imao, postoje agencije koje se bave takvim stvarima. Razlog zašto je DOS imao toliko poslanika jeste zato što je bio koalicija svega i svačega. Takođe, Đinđić nije bio nosilac DOS liste nego Vojislav Koštunica, a zašto on, to su objašnjavali i Đinđić i Čanak (da mogu sada da se setim) i objašnjenje je upravo i bilo to da je Đinđić nedovoljno popularan da bi mogao da donese pobedu DOS-u. (Evo sad sam se setio da je i Vesna Pešić pisala o tome na Peščaniku, o tome koje su bile posledice Đinđićevog pristanka na takav aranžman i šta bi bilo da nije pristao, pa iskopaj to tamo ako te zanima.)
strelica na gore...sto me nervira ta strelica

odgovarao sam na ovaj post
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2641609#p2641609]acid drop napisao:[/url]propaDOSmo koalicija nikada ne bi pobedila da nije bilo koštunice, logično.
nije đinđara nikad imao veliku podršku, ne preterujmo sad.
:
idi ukucaj na gugl Zoran Djindjic sahrana
600.000 ljudi bilo na sahrani, mislis da je to malo za zemlju od 7 miliona stanovnika i gradom od 2 miliona u kome je sahranjen?

ako umes povezati 3 operacije u glavi ne trebaju ti agencije za istrazivanje
sam dodjes do rezultata

a ti si prvo bio napisao ovo
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2641511#p2641511]Ulix napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2641324#p2641324]barni napisao:[/url]...
Đinđić uopšte nije imao veliku podršku kad je bio premijer, to svi zaboravljaju.
da bi se onda dohvatio perioda pre 2000g
i poludele Vesne Pesic i politicki obojenog Pescanika cija verodostojnost izvestavanja je dostigla nivo Kurira

Pescanik pisao....hahaha
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2641606#p2641606]barni napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2641324#p2641324]barni napisao:[/url]nije uopste lud,
posle Djindjica ni jedan premijer nije imao toliko poverenje gradjana i evropskih zvanicnika.

A i poređenje je stvarno neumesno. Šta njih dvojica pa imaju slično?
postoji nešto što se zove - ankete. :spin:
Korisnikov avatar
By Trilian
đinđić nije mogao da bude nosioc liste DOS-a jer su ga blatili žešće po novinama, kačili mu svašta nešto i bila je potrebna osoba na koju režim nema šta da baci... to je bio koštunica

gledala sam danas vučićevu konferenciju za štampu... pa ono je jako razbavno... tužno ali i zabavno
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2641624#p2641624]barni napisao:[/url]
idi ukucaj na gugl Zoran Djindjic sahrana
600.000 ljudi bilo na sahrani, mislis da je to malo za zemlju od 7 miliona stanovnika i gradom od 2 miliona u kome je sahranjen?
Imaš još jedan sličan primer kako to nije merilo bilo čega. Koliko ljudi je došlo na Titovu sahranu,a koliko od tih ljudi će danas priznati da ga je obožavalo? U zaisnosti od političke klime, imaćeš različe odgovore. Ankete koje su vršene u vreme kada je on bio na vlasti, ipak su merodavnije.

Đinđićeva smrt je primer toga kako je potrebno da neko bude ubijen da bi se njegove ideje uzele za ozbiljno (pa makar i tokom te sahrane, jer posle toga su umrle praktično u potpunosti).

da bi se onda dohvatio perioda pre 2000g
i poludele Vesne Pesic i politicki obojenog Pescanika cija verodostojnost izvestavanja je dostigla nivo Kurira

Pescanik pisao....hahaha
Umeš u jako malom prostoru da napraviš toliko neukusnih diskvalifikacija da je to zaista fascinantno. Prvo, Vesna Pešić je svedok i važan učesnik srpske politike u poslednjih 25 godina i s te strane ona može mnogo informacija da ponudi. Ista je stvar i sa Čankom. Možeš ti da se slažeš ili ne slažeš sa njima, ali su oni oboje bili vrlo bliski Đinđićevi saradnici i učestvovali su u stvaranju DOS-a, pa tako ipak nastupaju iz jedne privilegovane pozicije kada pričaju o tome; hoću da kažem da nemamo izbora nego da ono oko čega se svi oni slože prihavtimo kao činjenice, budući da nikakav drugi izvor informacija nemamo. Drugo, "Peščanik je politički obojen" je možda najbesmislenija rečenica koju si mogao da napišeš, i to iz više razloga: sve je politički obojeno samo su autori na Peščaniku eksplicitniji u svom pozicioniranju, što ti olakšava razumevanje tekstova koje pišu (u tome su suprotni od tebe, na primer: ti nastupaš iz jedne veoma labave pozicije i tako se uspešno braniš od svakog napada, samo što je posledica toga da verovatno ni ti nemaš pojma šta zaista misliš i kako da sve svoje stavove uklopiš u jednu smislenu celinu); Peščanik ne zastupa nekakvu koherentnu ideološku platformu, i da bi to shvatio morao bi ponekad i da pročitaš nešto što se tamo objavi (autori su bili u vrlo burnim polemikama pred skoro svake izbore, prošlih par meseci su Dejan Ilić i Mijat Lakićević imali veliku ideološku raspravu, objavljuju Žižekka i Fukujamu na istom mestu, naopako; itd.).
ok, ja u međuvremenu posve ozbiljno mislim da aleksandar vučić treba pod hitno na psihoterapiju. seriously!

he's cray cray!!! :sladoled:

http://www.jutarnji.hr/vucic-slomljen-z ... -/1247963/" target="_blank
Otkazivanje tog projekta je loša vijest za Srbiju. U petak ću razgovarati s predsjednikom Nikolićem na tu temu, a očekujem i da ću razgovarati s ruskim predsjednikom Putinom. Očekujem da će mi dati odgovor na pitanje zašto nismo bili upoznati s odlukom o prekidu izgradnje Južnog toka - rekao je Vučić.

- Za tu odluku ja nisam znao, iako sam se ove godine tri puta sreo s Putinom - rekao je Vučić za RTS .

vučić se ponaša kao da pati od stockholmskog sindroma.
btw, postoje dva jasna razloga zašto srbija nije informirana:
1. jer putina boli kurac za srbiju
2. jer je srbija totalno irelevantna

zašto se to mora crtati premijeru srbije? :nerd: zašto je taj čovjek so fucking dellusional?! :drama:
btw, tko je sad ministar financija uopće?
onaj neki japi maneken je otišao, tko sad vodi taj resor? čime se zapravo bavi srbijanska vlada? koje politike oni provode proteklih mjeseci?
koliko-toliko pogledam srbijanske medije i uopće mi nije jasno što vlada srbije - radi?! :sveca:
Korisnikov avatar
By antibiotic
ih, da je vucic lud samo zato sto ne vidi da putina boli kurac za srbiju imali bi premijera za primer,
dovoljno je odgledati 10 sekundi neke njegove izjave za tv (ko i tih 10 sekundi moze da podnese) da bi mu se prepisala jasna dijagnoza.
By Sixto
Nikad ne zaboravi da su izjave ovih dana namenjene za unutrasnju upotrebu, toliko retardiran naravno nije...
Korisnikov avatar
By bern
ispostavilo se da jeste. neki stvari radi za peticu (bez vaganja da li je to dobro ili loše).
By Sixto
Veliki deo Srba u politickom smislu jeste, jer ima podrsku u toliko visokom procentu. Kada kaze "Pricacu ja s Putinom, tri puta se srecemo i ne govori mi nista za Juzni Tok..." on se obraca njima jer oni iskreno veruju da on njega okrene na telefon "Jeli bre Vladimire, sto mi ne rece nista za Juzni Tok, da se ne jebavamo i ne pripremamo dokumentaciju, eksproprijacija zemljista i pizdarije..."

Isto kao i sutrasnji glasaci koji veruju u "Hrvatska ce postati regionalno energetsko cvoriste"... retorika za polupismenu masu koja treba da zaokruzi. Sa druge strane, u ophodjenju napolju, za konferencijskim stolovima i kad nema upaljenih diktafona Kurira, Blicova, Dnevno, Informera, Jutarnjih i slicno to je mnogo manje kocoperna, pitomija prica...
Korisnikov avatar
By Mars
Blistavo i strašno, što bi reko Bekim.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!