Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
jojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj j
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2690690#p2690690]BellyButton napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2690679#p2690679]KorvinOdAmbera napisao:[/url]Ne rađamo se mi ni sa željom da seremo isključivo u šolju i posle obrišemo dupe..

edit: pardon, genom da seremo isključivo u šolju...
ja savrseno razumem da je vama madona nuzna koliko i kenjanje i upravo to i jeste ono sto je cudno
Odakle tebi da ja slušam Madonu?
Korisnikov avatar
By BellyButton
ma, realno me boli kurac sta ti slusas... ja govorim o konformizmu koji definise scenu...
a, ako se ti ne pronalazis u odrednici "konformist" nije mi jasno zasto se toliko zucno raspravljas na ovoj temi
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Kao da pričam sa zidom koji citira svoje postove i rečenice. Frajer bi pao Tjuringov test.
Korisnikov avatar
By BellyButton
Pa, moram da ih ponovim kad ih ignorises, a relevantni su.
Korisnikov avatar
By Macan86
ok,aj ja da se ubacim opet(obećavam,biću dobar)
Belly problem u ovoj temi je da ni tvoj stav ne ostavlja mesta slobodnom razmišljanju i slobodnom izboru...isto kao i oni što veličaju karleušu i pokušavaju sve da ubde da nisi peder ako ne voliš karleušu,cecu,i ne znam ni ja koga već,isto tako i ti ubeđeš ljude da su podlegli konformizmu i nemaju ništa individualno na sebi jer su iole blizu onoga što se računa kao standard među gayevima i to nije ništa ni bolje ni gore većisti terorizam koji i oni drugi vrše nad svima koji odudaraju od njih i nekog standarda kojeg se oni drže.

treba malo otvorenije da gledaš na to...jeste da ima dosta onih koji su ubeđšeni da moraju da imitiraju jedni druge,ali to ne znači da su baš svi takvi...a čak i da jesu,to ne znači da moraš ti ili bilo ko drugi da im obajšnjavaju kakvi moraju da budu.Individualnost nije nešto što se nameće,i ne voleti cecu,jecu ili madonu nije individualnost već stvar ukusa i ličnog izbora...
Korisnikov avatar
By BellyButton
nikoga nista ja ne ubedjujem kakav treba ili ne treba da bude... ja govorim o tome da se gejevi ne radjaju sa genom za ljubav prema madoni, te da je rezultat konformizma, a konformizam posmatramo kao pojavu koja je losa jer nas ugrozava, ali je vama tesko priznati da ste konformisti vec se 5 strana branite i preemotivno reagujete
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2690703#p2690703]Speculum Columbae napisao:[/url]i turing je bio konformista.
Što je najgore ovde se krije jedna jako interesantna diskusija o individualnosti, kolektivizmu, konformizmu. Tipa, da li je to stvarno individualizam, šta to zapravo znači da nas ne dodiruju društvene norme i tako to. Pogotovu Tjuring i njegov život kao divan primer da možeš provesti ceo svoj život pomagajući i davajući poslednju kap sebe da bi pomogao kolektivu i okruženju, i to isto okruženje će te svejedno smrvati i uništiti, samo ako si barem malo drugačiji.

Samo mi se to ne radi u belijevoj temi.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2690681#p2690681]Zvonki napisao:[/url]Zato sto se osecaju povredjeno jednostavno njih vodi ego,razumes? Citajuci tvoje postove nasli su se u njima,i to ih je povredilo,jednostavno istina ume da pece i sada je ego nastupio na scenu,koliko sma ja ovde to sam zaista uvideo da vecina ovde su uvredljive devojcice koje vredja svaki drugaciji post koji se ne slaze sa njihovim misljenjem,i to jeste jebena istina
naravno da moze, ali je lakse u njemu... da se izadje potrebna je snaga... i to je ono sto se ovde dozivljava kao uvredljivo... neki ovde znaju da su konformisti, te da su veliku vecinu vremena slabi
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2690714#p2690714]KorvinOdAmbera napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2690703#p2690703]Speculum Columbae napisao:[/url]i turing je bio konformista.
Što je najgore ovde se krije jedna jako interesantna diskusija o individualnosti, kolektivizmu, konformizmu. Tipa, da li je to stvarno individualizam, šta to zapravo znači da nas ne dodiruju društvene norme i tako to. Pogotovu Tjuring i njegov život kao divan primer da možeš provesti ceo svoj život pomagajući i davajući poslednju kap sebe da bi pomogao kolektivu i okruženju, i to isto okruženje će te svejedno smrvati i uništiti, samo ako si barem malo drugačiji.

Samo mi se to ne radi u belijevoj temi.
korvine, šalio sam se
Beli
Ne verujem da su svi takvi,pazi ne vole svi madonnu,ali nisam ni rekao da su se svi nasli uvredjenim bas zbog toga sto ima ovih koji forum shvataju kao smernice za razmisljanje ili za ponasanje ne zelim da se kacim sa njima,nema svrhe...
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ne ne zvokni, SVI KOJI BILO STA PROTIV NJEGA NAPISU to rade iskljucivo zato sto slusaju madoun

a ne njegovu muziku
Korisnikov avatar
By BellyButton
jos jednom, ja se ne bavim autorskim radom, te me ne mozete ni slusati osim ako ne pogledate one moje dve predstave, dokumentarni film i reklame
Korisnikov avatar
By Zvonki
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2690737#p2690737]BellyButton napisao:[/url]ma, gde sam ja rekao SVI?
Pa rekao si da gay populacija slusa madonnu ja sam ti naveo primere sebe kako se "razlikujem: od drugih,madonna jeste svetska zvezda i to ne mozes da opovrgnes,ali ne slusaju je bas svi gejevi ovoga sveta,mnogo ogranicavas gay populaciju,misli ok misli ti kako hoces ali kazem ti konformizam moze biti bilo sta,jebeno cebe.. seti se onog malog iz Snupija koji je non stoop vukao cebe sa sobom.Htedoh reci ako covek izabere da bude u konformizmu onda ce i biti u tome,mozda je cak muzika koju ja slusam je moj konformizam tj izbegavanje da pocujem Madonnu ili Lejdi gagu?
Edit:
Slusao sam tvoju muziku na soundcloud i svidja mi se :)
Korisnikov avatar
By BellyButton
nigde nisam rekao da svi gejevi slusaju madonu... rekao sam da je ljubav prema madoni kod gej populacije uglavnom konformisticka... kao sto je ljubav prema dugoj kosi kod metalaca konformisticka...
postoji "pritisak" od spolja da to treba "ispuniti" ako zelis da budes na sceni i to se svesno ili nesvesno prihvata... to je konformizam...

jer gejevi se ne radjaju sa genom za ljubav prema madoni, niti metalci sa genom za ljubav prema crnim majicama i dugoj kosi
Korisnikov avatar
By Anhedonie
i? ljubav prema madoni steti populaciju na koji nacin?
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!