Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
One milje čizme i patike na štiklu su jedne od najružnijih stvari koje su izmišljene a ljudi ih masovno nose.

Sa druge strane, vidim mnogi ne vole kožne pantalone a meni su one jedna od glavnih motivacija da smršam opet. Kožne pantalone zajedno sa uskim kožnim čizmama i uskom kožnom jaknom :lol: A najviše bih volela dugačak fazon SS kožni mantil. Al njega nemadem :sigh:
Korisnikov avatar
By Mars
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2664846#p2664846]Hys. napisao:[/url]One milje čizme i patike na štiklu su jedne od najružnijih stvari koje su izmišljene a ljudi ih masovno nose.
Ne stizem da pratim modna desavanja, i neki dan mal' se ne onesvestih pred CHANEL izlogom:

Slika

Zagledjivao dobro sa svih strana da proverim da me čula ne varaju.

Još su te u izlogu bile RAVNE pa su bukvalno izgledale kao gumenjaci u kojima farmeri idu u štalu.
Korisnikov avatar
By Hys.
joj bre :placko:

pa sta im je jbt :kesa:

^
^ joj na ta čupava nehigijenska govna sam zaboravila ... uh.
Korisnikov avatar
By Hys.
jebote život to postoji

e sad sam sve videla

de si to našla jebemuleba
Korisnikov avatar
By axel87
Od obuce Kanadjanke zato sto ih svi nose bilo na farmerice , trenerke a cim se nesto od garderobe ili obuce tako "prokurva" u narodu meni vise nije interesatno
Korisnikov avatar
By Mars
Meni se nekako sve podrazumeva što ovde navodite kao primere šta ne biste nosili.
Korisnikov avatar
By Madonna
Ne znam kako da opisem. Stvari (jakne dzempere dukseve) koje imaju one drvene duguljaste uzase koji sluze kao dugmad kad ih provuces kroz kanapce. Nista s tim drvenim uzasima
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!