Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By alexandermagic
Emaniraš jad, čemer, nezadovoljstvo i opstipaciju. :ozbiljan:

Takav ne možeš privuć ono što trebaš. Kao prvo, trebaš biti zadovoljan sobom, shvatit da presretan i ispunjen možeš biti i sam, a onda ćeš uočiti kako je, odjednom, ogromna većina zainteresirana za tebe što bi ti omogućilo neophodnu selekciju. Da.

Možda je to do mene, ali ne mogu pojmit da na Romeu možeš pronać tebi potrebno, ovdje ti je veća vjerojatnoća za to.

Našao sam savršenog za sebe, ali ne želim bit sa njim, a u dugogodišnjoj vezi sam sa odgovarajućim, prijatnim i podnošljivim supstitutom. Znaš kako se kaže, sto ljudi sto ćudi. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Zvonki
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2663658#p2663658]gossip napisao:[/url]^
^
^ awwwww :love: :sweet:

ont:

nisu mi jasni ljudi kojima je potreban neko drugi da bi se osetili srecno i ispunjeno...svako prvo treba da nauci da bude srecan zadovoljan i ispunjen sam sa sobom a da decko/devojka bude samo dodatak toj sreci

tako da opusti se i uzivaj i prihvati stvari onakvim kakve trenutno jesu,a taj neki ce se pojaviti onda kada bude to trebalo da se desi ;)
Gosip je lepo objasnio,nauci da zivis sa sobom,ubij koncept "savrsenog","idealnog" ili bilo sta sto ti stvara sliku princa u glavi ali rakve stvari se uvek desavaju ne na silu ne carobna vila itd vec dese se,budi zahvlana svakog dana sto si ziv i srecan,budi srecan sa sobom,izlazi druzi se itd,radi na tome da tebi bude dobro pokazi da si srecan i zadovoljan,ljude uvek privlace srecne osobe,osobe koje su zadovoljne,evo i ja sam sam dugo i nemam problem sa tim,da voleo bih da imam nekog tipa pored sebe ali sada sta je tu je.ja sam nakon poslednje veze shvatio da moram da naucim da zivim sa sobom i da cu uvek biti sam cak i kada imam nekoga pored sebe...veruj mi to jeste veoma tuzna cinjenica ali je cinjenica,znam da je ovo sve konfuzno ali ukpiraces
By Todi
Kapiram ja sve to sto mi pricate, i sve mi je to jasno.
Nisam neki preterani romantik koji ceka princa na belom konju i da taj princ mora da bude savrsen u svakom pogledu. Nisam ni toliko ocajan pa da mi je sad glavni cilj u zivotu nekog da nadjem i da sa njim budem u vezi. Dosta sam i zadovoljan svojim zivotom, ne potpuno zadovoljan jer ni to nije dobro, jer tada ni nemas zelju da tezis necem boljem i kvalitetnijem.
Samo eto, fali mi neko da bude pored mene. Ne ocekujem zauvek ali bar neko vreme.
Problem je i mozda u tome sto bas nikad nisam ni osetio osecaj prave, duge veze. Mozda i precenjujem sve to, ali bar bih da probam.
By lonely boy
Evo ja se nudim, ako je to ikako moguće. Mada mislim da smo daleko. I ja čekam da odem odavde pa da nađem nekog. U svakom slučaju ako si zainteresovan javi se. :love:
By alexandermagic
^
Nastaviš li sa takvim pristupom ovim stvarima, tvoj nick će ti ostati konstantna činjenica te sukladno tome i tužna realnost. Osvijesti se, bog ti pameti dao. :ozbiljan:
By Kragi
Postoji tu jedan opsti problem cini mi se a on je da se gay ljudi, protiv svoje volje, osecaju jako usamljeno.
Ides u skolu ili na posao i slusas tudje prive o (hetero) vezama, porodicama, muzevima, zeni, deci. Gledas zivote drugih u kojima izadjes uvece i biras kojoj od 165 devojaka da pridjes, ljude koji slobodno zive, koji se drze za ruke na ulici, razmenjuju neznost. Onda dodjes kuci a tvoji te pitaju za devojku ili te smaraju zenidbom, svadbom, unucima.
Ti pored svih okolnosti u kojima zivis shvatis da nikada neces ziveti kao oni a zbog svog i nacina zivota svojih, nazovi, izabranika kontas da je sva paznja koju si dobi(ja)o od partnera kurac u cetiri zida jednom nedeljno na maximum sat i po.
Logicno, jedna od stvari koju jako zelis u datim okolnostima je da te bar neko voli. Toliko da to nekad zaista deluje ocajnicki.
Cim pre shvatis da decko nije resenje svih zivotnih problema, uslov za ispunjenost pa i to da se osetis voljenim na kraju krajeva, bice ti lakse. Svaki drugaciji pristup jesu prevelika ocekivanja jer moras biti svestan i sebe i toga koliko ti mozes da pruzis. (:
By Todi
Pa po tebi onda znaci bolje sam biti? Usreciti se sam sa sobom i decka uopste ni ne traziti?
Korisnikov avatar
By Srklet
na svijetu je 7 milijardi ljudi.
naši ljubavni životi su snažno određeni geografijom, koga imamo uopće priliku upoznati itd.
u tih 7 milijardi naći tu jednu jedinu srodnu dušu je skoro pa nemoguće. ili možda postoji više srodnih duša, čime bi se pronalaženje iste olakšalo, ali time se poništava koncept te jedinstvene srodne duše.
čini mi se da je srodna duša naše upisivanje u drugu osobu koju zavolimo. što je ok,
zapravo, pitanje je kako definiramo srodnu dušu.

jel to ovo?
Korisnikov avatar
By Zvonki
Dakle ovako,ako prestanes da kukas i ako verujes u srodnu dusu(sta god to tebi znacilo?Kako god ti to video u svojoj glavi) naci ces je,naci ces nekoga ko ce biti uz tebe ceo zivot,sedenjem i filozofiranjem ili kukanjem sigurno je neces naci,to vazi za sve u zivotu sto prizeljkujes to je cinjenica i amin
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ja mislim da niko vise ne misli na jednu jedinstvenu osobu kao srodnu dusu.
By alexandermagic
Ja sam svoju srodnu dušu našao u vidu najboljeg frenda, i on misli isto, a seksualno se ne privlačimo. Hoću reć, srodna duša ne mora bit netko s kim ću bit ili željet bit u klasičnoj emotivnoj vezi dan, godinu ili deceniju. :ozbiljan:

Niti pod srodnom dušom podrazumijevam savršenog partnera kog pomenuh u gornjem, prvom, postu.

Možda bi bilo bolje da ništa nisam ni napisao jer nas sve ovo nigdje neće odvest, a ? :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Galadriel
meni je "srodna dusa" bajkovito bljutava zamisao, koncept ili kako već.
By Kragi
Pa nema tu postoji ili ne postoji jer mu to dodje savrsena kompatibilnost u odnosu koji je ljubavni ili prijateljski recimo. Neko tu komoatibilnost u nekom od odnosa moze da nazove 'savrsenom', neko ne. Na kraju krajeva i razliciti karakteri ljudi razlicito dozivljavaju tu kompatibilnost u smislu savrsenstva. Zahtevnijima od mene neki odnos ne bi savrsen a meni mozda bi ... itd.

Elem uopste nisam u tom tripu 'srodne duse' a nekad mi se cini da je izraz malo drustveno-religijski (ili kako vec?) nametnut.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!