Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By gossip
Verovatno je ranije otvarana ovakva tema...ali bas me briga :lol:

Elem,primetio sam da je u "nasem svetu" itekako zastupljeno to da bivsi ljubavnici nakon dugogodisnje veze ostanu da zive zajedno kao cimeri...pa se pitam....

kakvo je vase misljenje o ovakvom odnosu?
da li se vama nekada tako nesto desilo?
da li biste vi bili u stanju da nastavite da zvite sa bivsim/bivsom?
da li ste bili u vezi sa nekim/nekom ko i dalje zivi sa bivsim/bivsom?
da li mislite da takav njihov odnos posle veze moze da ugrozi buduce veze koje mogu da imaju?
i na kraju...da li mislite da nakon dugogodisnje veze dvoje zaista mogu da ostanu samo cimeri?

:)
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
pa ne znam koja sila ili lobotomija bi uspela da me navede na to. ni sve pare na svetu.
ma ej ni da mi je rijana bivša ne bih mogla. eto tako.

mada dobro ja još uvek ne mogu da zamislim ni da živim sa nekim sa kim sam u vezi :lol:
ja _____p_____r_____o_____s_____t_____o_____r____ ljudi

a inače mislim da je to zabrinjavajuć level mazohizma.
By Kragi
1. Ne mislim nista lose o takvom odnosu.
2. Nije mi se desilo.
3. Neposredno posle raskida ne verujem da bih mogao da zivim sa osobom koju volim a opet, sa ove distance, bez problema bih mogao da zivim sa bilo kojim bivsim.
4. Bih, zato sto izmedju ostalog i ja biram partnera. Samim tim mu verujem.
5. Verovatno da moze, ali buduce veze mogu da ugroze i bivsi sa kojima ne zivi. Zavisi od ljudi i ne moze da se generalizuje.
6. I na kraju, kao sto rekoh, ja ne bih mogao da budem cak ni cimer ali verujem da ima onih koji mogu.
By Aven
Bila sam u takvoj situaciji 2x u svojim ranim dvadesetima. :D

Na osnovu svog i tuđeg iskustva - sve je u redu dok se ne pojavi treća osoba.
Nakon toga, "cimeri" aranžman više ne funkcionira.

To može funkcionirati samo kod onih ljudi koji su sasvim raščistili sa svojim osjećajima, a sumnjam da je to moguće neposredno nakon veze.

Zapravo, sad sam part-time cimerica s jednom od bivših.
Al' prekinule smo prije 12 godina i ponekad se moram podsjetiti da smo uopće bile zajedno. :D
Korisnikov avatar
By *deni*
Ako su stambeni uslovi odgovarajući i cena povoljna, svakako.
By alexandermagic
1. Nikakvo.

2. Ne, niti će.

3. Jedino ako je uredno spakiran u urnu.

4. Ne.

5. 6. Ne zanima me.

Idealna opcija bi bila da bivsi prestanu egzistirat na planeti, ali eto, moramo voditi računa o kao civiliziranosti i svim ostalim sranjima tog tipa. Da. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By axel87
Pozli mi kad bivse(g) sretnem po gradu ili bivse svog sadasnjeg ;-)
Why they can't just DIE after we are done with them ...?
Korisnikov avatar
By Markiza
Niš' sa ex ne treba imati osim možda kad se vidite u prolazu pa izmenjate par dosadnih, uobičajenih rečenica. Kakvo crno cimerovanje.
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2654772#p2654772]Srklet napisao:[/url]pretpostavljam da i brojni socioekonomski faktori igraju vaznu ulogu u takvim pricama.
Kod mene jedino oni i utiču. Ne znam stvarno šta je toliko strašno moralo da se desi u prošlosti, a da bi to isključilo bilo kakvu šansu za ponovno saživljavanje pod istim krovom, pod povoljnim socioekonomskim uslovima.
Ali, dobro, svako se rukovodi prema svojim mogućnostima, ali tvrdim da nema ništa vrednije od pederke - dugogodišnje jaranice sa kojom deliš stan. Lakše se i tipovi - šund, vikend švaleri izdominiraju, kad ih uhvatiš u klinč sa jaranicom.
Korisnikov avatar
By *deni*
I oduvek me je čudila ta intenzivna averzija prema bivšima, toliko prisutna kod mnogih. Sve je voda ispod mosta. Kada ljudi ne bi suvišnim rečima opisivali i definisali odnose između sebe i drugih, dajući im tako neku, televizijskim žargonom rečeno, '' košuljicu '', '' scenario '', moguće da bi ti odnosi bili spontaji, zdraviji, prirodniji, bez gorkog ukusa u ustima i nelagodnosti, pa i omraze među bivšima i sadašnjima.
Sama ta reč bivši bi trebalo da se upotrebljava samo za umrle osobe. Bez fizičkog nestanka ti niko ne garantuje da će neko zavijeka ostati bivši.
Pa i sam '' raskid '' bi trebalo shvatiti kao početak nove faze u odnosima, a ne kao razlog da ti se smuči kad tu osobu posle vidiš na ulici. Kako može da bude logično da osobe koje su bile među sobom intimne odjednom postanu stranci, ili osobe od kojih ti pripadne muka kad ih vidiš ? Nema potrebe silovati stvarnost sopstvenim sujetama, tripovima, razočarenjima, slomljenim srcima i subjektivnim predstavama o tome kakav bi ko trebalo da bude. Svako je onakav kakav jeste.
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2654772#p2654772]Srklet napisao:[/url]pretpostavljam da i brojni socioekonomski faktori igraju vaznu ulogu u takvim pricama.
bas to.

nisam licno iskusila.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2654919#p2654919]*deni* napisao:[/url]I oduvek me je čudila ta intenzivna averzija prema bivšima, toliko prisutna kod mnogih. Sve je voda ispod mosta. Kada ljudi ne bi suvišnim rečima opisivali i definisali odnose između sebe i drugih, dajući im tako neku, televizijskim žargonom rečeno, '' košuljicu '', '' scenario '', moguće da bi ti odnosi bili spontaji, zdraviji, prirodniji, bez gorkog ukusa u ustima i nelagodnosti, pa i omraze među bivšima i sadašnjima.
Sama ta reč bivši bi trebalo da se upotrebljava samo za umrle osobe. Bez fizičkog nestanka ti niko ne garantuje da će neko zavijeka ostati bivši.
Pa i sam '' raskid '' bi trebalo shvatiti kao početak nove faze u odnosima, a ne kao razlog da ti se smuči kad tu osobu posle vidiš na ulici. Kako može da bude logično da osobe koje su bile među sobom intimne odjednom postanu stranci, ili osobe od kojih ti pripadne muka kad ih vidiš ? Nema potrebe silovati stvarnost sopstvenim sujetama, tripovima, razočarenjima, slomljenim srcima i subjektivnim predstavama o tome kakav bi ko trebalo da bude. Svako je onakav kakav jeste.
e svaka ti ka u Njegusa.
Korisnikov avatar
By Torry
slazem se sa denijem...da su vam toliko smetali bivsi i bivse, zasto ste i bili u vezi sa njima? a opet, svako je od nas bivsi, sto bi mene neko mrzeo jer nismo zajedno? ako ne ide u vezi, ne ide, idemo dalje

malo zrelosti nije naodmet
Korisnikov avatar
By Anhedonie
jednom sam razmisljao o tome i skontao da bih mu spalio stvari dok je na poslu

jebes ljubav koja moze da se utisa i ugasi na miran nacin i bez emotivne posranosti
Korisnikov avatar
By Srklet
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2654919#p2654919]*deni* napisao:[/url]Kako može da bude logično da osobe koje su bile među sobom intimne odjednom postanu stranci, ili osobe od kojih ti pripadne muka kad ih vidiš ?
familiarity breeds contempt.

pa od koga da mi bude muka nego od nekoga koga sam svaki dan viđao i sl. ljudi postano jako dosadni iako su zapravo ostali isti kao i kad su bili zanimljivi.
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2655106#p2655106]Srklet napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2654919#p2654919]*deni* napisao:[/url]Kako može da bude logično da osobe koje su bile među sobom intimne odjednom postanu stranci, ili osobe od kojih ti pripadne muka kad ih vidiš ?
familiarity breeds contempt.

pa od koga da mi bude muka nego od nekoga koga sam svaki dan viđao i sl. ljudi postano jako dosadni iako su zapravo ostali isti kao i kad su bili zanimljivi.
:lol:
A, pa to je u redu, to svakako. Malo li se puta desilo da se sakrijemo iza nekog ćoška, ili gde god, kad primetimo da nam u susret ide persona - nama toliko dosadna, da na svaki način želimo da izbegnemo susret šnjome ?
Ja sam mislio na onu demonstrativnu, ozlojeđenu muku što nismo u najboljem izdanju, što nismo bolje obučeni, ili što ne vučemo za ručicu neku reprezentativnu, novu jebačicu u momentu kad nam slučajno ide u susret persona za koju nam je stalo da crkne od muke što nam je i posle nje tako dobro u životu.
Korisnikov avatar
By Mage
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2654919#p2654919]*deni* napisao:[/url]I oduvek me je čudila ta intenzivna averzija prema bivšima, toliko prisutna kod mnogih. Sve je voda ispod mosta. Kada ljudi ne bi suvišnim rečima opisivali i definisali odnose između sebe i drugih, dajući im tako neku, televizijskim žargonom rečeno, '' košuljicu '', '' scenario '', moguće da bi ti odnosi bili spontaji, zdraviji, prirodniji, bez gorkog ukusa u ustima i nelagodnosti, pa i omraze među bivšima i sadašnjima.
:up:

A i socioekonomski uslovi definitivno, kao i raznorazni zivotni uslovi u kojima se covek moze naci.

Evo savrsen primer imam kuci: moji roditelji zive zajedno iako su razvedeni vec skoro 20 godina. Ziveli su odvojeno nekoliko godina, medjutim to je vremenom postalo izuzetno tesko, pogotovo sa dvoje male dece. Para nema, jedva se sklapa kraj sa krajem, keva se razboli i ne moze ni o sebi vise da brine... i eto zavrsise zajedno opet. Iako se i dalje cesto sukobljavaju, prosto su primorani da se oslanjaju jedno na drugo.

Life is full of surprises and weird twists of fate...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!