Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Macan86
da ne bude zabune mislio sam svako za sebe kad sam rekao mi,nisam mislio to mi kao svi zajedno(čisto da dodam to da ne bi ispravljao gornji post)
Korisnikov avatar
By Insorcer
Jel ok da budem prvi koji će lanuti, iako su očito već svi ućesnici teme primetili, da autora iste ne krasi preterana sposobnost razumevanja onoga što može ubaciti klip u točkove vrednosno-sistemske mu skalamerije?!
Ne da mi se da čitam od početka, ali ako na zadnje dve strane nije pokazano razumevanje, to onda ide na IOP.

:sarana:
Korisnikov avatar
By Katengl
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2653062#p2653062]Almano napisao:[/url]izraz ' normalan porodicni zivot ' se koristi svuda i stalno, ako tebe tako nesto zbunjuje onda , molim te, nemoj ni da komentarises...
Baš zato što se koristi svuda i stalno ima različite konotacije, kao i svaka druga sintagma koja sadrži tu jezivu reč "normalan" (koju svaka osoba koja pripada nekoj manjini treba da preispita pre nego što i sama nastavi da je upotrebljava). U smislu u kom se taj pojam najčešće koristi svuda i stalno, ti po definiciji ne možeš imati normalan porodični život, pošto si u potpunosti isključen iz ovdašnjeg koncepta normalnosti, i u statističkom i u vrednosnom i u praktičnom smislu. A uzrok tome uopšte ne leži u gej populaciji, gde ga ti nalaziš. Srklet je već to objasnio.

Uostalom, ljudi su ti već sve rekli, nemam šta pametno da dodam.
Korisnikov avatar
By Almano
Samo jednog... Ne izlazim inace cesto, pa se ni s njim ne vidjam redovno. Jednom nam je jedan konobar doneo dve slamcice za jedno pice, kao da pijemo zajedno... al taj konobar je bio meden pa sam to iskoristio da malo flertujem...:)
Korisnikov avatar
By Tungi
Ja ne znam nijednu gay, pa ni bi osobu koja baar malo nije fem. Mora nešto da ga oda.. Zanjiše se u struku katkad, mlatne rukicom, boja glasa...
A primećujem da i svi ti koji pate za nefeminiziranim, žele drugačijeg od sebe, zapravo. Suprotnosti se privlače, valjda.
Korisnikov avatar
By Srklet
@tungi: mislim da tu imamo jedan terminološki problem.
ja to ne bih nazvao feminiziranim ponašanjem nego pederskom performativnošću. te dvije stvari su mi itekako različite.
možda je najlakši primjer freddie mercury. ja doista ne vidim ništa feminizirano u njegovom ponašanju ali zato je itekako pederski performativan.
Korisnikov avatar
By Tungi
Nazovi kako god, mislimo na istu stvar : )
By Aven
Prije bih rekla da su to dvije kategorije s tek ponekom sličnošću. Feminizirano ponašanje i pederska performativnost, jel. :D PP ima više karakteristike subkulture.

Imam i primjera muškića koji su tek nakon podužeg boravljenja u gay miljeu postali i sami pederski performativni. :D
Korisnikov avatar
By Srklet
ja to također razlikujem. mene feminizirani dečki ne pale. kao ni strejt luking. jedino me pale oni koji su pederski performativni. (nema ih baš mnogo, nažalost :lol: )
Korisnikov avatar
By Almano
ja sam pederski performativan... ponekad... al nekako mi to sluzi samo da bih natrljavao ljudima svoju (homo)seksualnost na nos, mislim da ne bih bio takav kada bih ziveo u drustvu koje prihvata homoseksualce... a mozda i gresim...
Korisnikov avatar
By bern
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2653356#p2653356]Almano napisao:[/url] Jednom nam je jedan konobar doneo dve slamcice za jedno pice, kao da pijemo zajedno...
znači i tebi se "vidi"? :)

to je meni rekao jedan lik. "ne vidi ti se". rekoh "ovo je samo dobra gluma" i onda zalomim kukovima i šakama i da mu malo po aspiraciji u glasu. dobro, šalio sam se.

ima tu i malo istine. tu pedersku performativnost, koju puštam napolje u gej klubovima i ostalim sigurnim okruženjima, vidim kao korišćenje oružja neprijatelja za zabavu. potpuno razoružavanje uz urnebesne efekte.

niko kao gejevi ne umije da se poigra sa nekim društvenim konceptima i pokaže kako su samo budalaste oznake.

hejtovanje fem dečkića, valjda nam je jasno svima više, samo je odraz (auto)homofobije. preference su jedno, odbijanje da budeš viđen sa nekim ko "izgleda kao gej", nešto sasvim drugo.

a sad me izvinite, odoh na pedikir.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
eee dobar je izraz ta pederska performativnost. nekada sam i isao ka tom pederskom performativnoscu a sad mi je performans ekvivalentan morksoj kravi.

a inace, postoji jasna razlika izmedju "ne lozim se na fem momke" i "fem momci fuj dalje to do mene".
Korisnikov avatar
By Blady
To sam sto sam.
Posle toliko godina bilo bi mi smor da se tako nesto pitam.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!