Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Koji OS koristite?

1. Windows 7
58
46%
2. Windows Vista
8
6%
3. Windows XP
31
25%
4. Neki drugi Windows
1
1%
5. Linux
20
16%
6. Mac OS X
6
5%
7. Neki drugi OS
2
2%
Korisnikov avatar
By mega therion
imam 8.1 i nemam nikakvih bagova... meni se svidja. navikne se covek na start menu brzo.
Korisnikov avatar
By Torry
necu osmicu, nego mislila sam linux ili ubuntu

nisam znala da se na jednom racunaru mogu instalirati dva OS

za sta mi treba? ni za sta konkretno, cisto da vidim kako izgledaju i ostali (iliti, vidis koliko mi je dosadno u zivotu)
Korisnikov avatar
By 2kune
winXP, eeebuntu, ubuntu, android... ali ozbiljno razmatram vraćanje na stari dobri DOS... :deda:
Korisnikov avatar
By dharmox
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2618580#p2618580]Torry napisao:[/url]necu osmicu, nego mislila sam linux ili ubuntu

nisam znala da se na jednom racunaru mogu instalirati dva OS

za sta mi treba? ni za sta konkretno, cisto da vidim kako izgledaju i ostali (iliti, vidis koliko mi je dosadno u zivotu)
Ne trebaš dva operativna sistema, dosta ti je jedan.

Kupi si tablet, na njemu imaš android, čisto promene radi.
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
na racunaru linux i sedmicu ali cesce visim na sedmici
.. nemam primedbe ni na jedan ni na drugi nijedan nije narocito ni los ni dobar
na telefonu android
Korisnikov avatar
By bern
difiltni os mi je linux. dugo je to bio ubuntu (prvo gnome, pa malo unity, pa malo gnome3 dok je bio podržan). sada je to mint kde.

od ms-a windows 7.

na tel andorid.
Korisnikov avatar
By Macan86
windows 8 i odličan je...stvarno nemam na šta da se žalim...Dobro start menu mi je bio malo čudan na početku al nije to ništa teško da se čovek navikne.Radi super
Korisnikov avatar
By gossip
osmicu and I hate it

moram da nadjem nekog da mi instalira sedmicu
Korisnikov avatar
By 2kune
eh sad... kako na kojemu aparatu... ima tu winXP, eeebuntua, minta, androida, maverika... nema što nema... na najnovijem all-in-one metnul sam si win8.1pro s wmcom i sasma sam zadovoljan... dade se poprilično pripitomiti sučelje a definitivno je najkonzistetnija ponistra do sada i postaje mi miliji čak i od meni najdražih win2000pro... na stickovima sam trenutno na puppy linuxu ali to se stalno mjenja... na dvdovima imade se liveXP i pregršt linuxova... na diskletinama imade se QNX i stari dobri DOS...
Korisnikov avatar
By 2kune
za vintage atmosfere... u trećem dobu ljudi se rado sjećaju svoje mladosti... :deda:
a i da ne zaboravim naredbe i kratice koje još tu i tamo odrade poso i na najnovijim windozama... ne ovisim toliko o luđačkim sučeljima kao vi mlađi... :njanjanja:
a i pičke na poslu vrište... :nokti:
Korisnikov avatar
By bern
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2650068#p2650068]2kune napisao:[/url]za vintage atmosfere... u trećem dobu ljudi se rado sjećaju svoje mladosti... :deda:
a i da ne zaboravim naredbe i kratice koje još tu i tamo odrade poso i na najnovijim windozama... ne ovisim toliko o luđačkim sučeljima kao vi mlađi... :njanjanja:
a i pičke na poslu vrište... :nokti:
za retro služe emulatori. ^^ ne možeš me ubijediti da koristiš DOS i qnx.

a za konzolu... go tiger.
Korisnikov avatar
By Tungi
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=1849243#p1849243]erkondisn napisao:[/url]Linux - distribucija Ubuntu.

+ - stabilan, bez razbijanja glave i potrebe instalacije antyspyware i antivirus softwarea (što pridonosi i manjem zauzeću radne memorije), kao i straha da ces zaraziti racunalo, laka i brza instalacija, nije potrebno skidati dodatne drivere (npr., u slucaju spajanja mp3 playera, sticka za mobilni internet kao i konfiguracije istog), open source i besplatan, gomila open source i besplatnog alternativnog softvera koji se automatski preuzima i instalira iz samog sustava jednim klikom, odlicna zajednica i podrska na sluzbenom forumu koja će dati odgovor na sve, stalno azuriranje sustava, nove verzije sustava svakih 6 mjeseci sve su bolje, brze i jednostavnije, cista savjest prilikom koristenja sustava, potpuna sloboda pri konfiguriranju istog, uključujući i izgleda, ...

- - u rijetkim slucajevima prilikom posjedovanja ne bas kompatibilnog hardvera potrebno je imati i neka naprednija znanja, medjutim, na forumima se bez problema nadje rjesenje. (doduse, nije da se takve stvari ne desavaju i na windowsima :driveri: ); za one kojima je to izrazito bitno, igre koje su uglavnom pokretali na windowsima neće raditi, ili se treba malo pomučiti da prorade...
:up:

Od juče sam Ubuntu.
Korisnikov avatar
By elizevin
sedmicu, iako sam svojevremeno imala dual boot sa ubuntuom zbog nekih programa za faks
Korisnikov avatar
By haemoglobin
8.1 ali instaliran mi je classic shell pa sam poiskljucivao glupi start meni osmice i ostala sranja tako da izgleda kao sedmica ali GUI je 8.1 i prelep je
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!