Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By AndrieExilia
Veoma umorno :(
jedva cekam slobodan dan sutra, dusu da odmorim :)

takodje izritirano, kako bih zapalila ljude koji ne odgovaraju na poruke -.-
(dobro, nju ne bih zapalila^^)
Korisnikov avatar
By 李香兰
uveo sam sad blatnjavog cuka u sobu i lize me po vratu lol maca mala i bas nam je lepo. ipak su cuke malo bolje od maca, moram priznati.
Korisnikov avatar
By bern
Umorno i sprzeno od sunca.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
ustala krenula u wc i onesvestila se :lol: jebem ti pritisak više ovaj retardiran. kul sam kul
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Jako sam besan. Drugarica koja mi je večeras bez pitanja čitala poruke na telefonu, i koju sam momentalno napušio zbog toga, sada je pokušala da mi se uloguje na fejs i gmail.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Takođe sam besan zbog činjenice da je diskoteka do moje kuće probijala mozak do 3 ujutru (obično bude do 4). A vlasnici imaju veze u policiji i politici, i policija konstantno IGNORIŠE jebenu diskoteku od koje ceo komšiluk svako leto ne može oka da sklopi.

Prvi put kada sam pozvao policiju, oko pola 2, razgovor je tekao ovako:
On: Dežurna.
Ja: Policija?
On: Da.
Ja: Želim da prijavim buku.
On: Pogrešili ste.
Ja: Pa da li sam dobio policiju?
On: Niste, niste... *hangs up*

Istog trenutka ponovo okrećem policiju, javlja se drugi muški glas koji mi kao preko kurca uzima podatke (adresa, broj, datum rođenja, ime roditelja....) i obaveštava me da će poslati patrolu.

Sledeći poziv je bio u pola 3, jer je muzika i dalje treštala. Javio se ženski glas. Ponovo ostavim podatke i prijavu.
Ona: Pa vi ste već zvali?
Ja: Da, pre sat vremena.
Ona: Dobro poslaćemo patrolu.
Ja: Pa jeste li poslali patrolu i prvi put kada sam zvao.
Ona: Da, gospodine, već tri patrole su išle, kolege su obišle teren, izveštaji bla bla
Ja: I?
Ona: *par sekundi tišine* pa kako to mislite?
Ja: Pa je l' u izveštajima piše da su zatekli mir i tišinu, ne razumem?
Ona: Znate kako gospodine, to nije moj posao, ja nemam uvid u te izveštaje, ne možete mene to da pitate bla bla bla
Ja: Pa imam li ja pravo, kao osoba koja je podnela prijavu, da dobijem uvid u izveštaj?
Ona: Znate kako gospodine, ja ne znam šta vi hoćete od mene...
Ja: Od vas lično želim samo da me informišete o proceduri.
Ona: Možete sutra otići u policiju i dobiti izveštaje.
Ja: Dobro, a ako ja u izveštajima pročitam nešto za šta smatram da nije istina, šta onda mogu da uradim?
Ona: Ne znam ja ništa, možete valjda da se žalite, šta ja znam, to nije moj rezon, to nije moj posao, doviđenja *hangs up*

Možda sam joj stvarno postavljao pitanja na koja nije obavezna da mi odgovori, nEsam školuvao, ali poenta je u tome da je jebena svadbarska muzika PROBIJALA GLAVU do tri ujutru, da je očigledno više ljudi prijavljivalo čim su bile 3 patrole, i da loznička policija to prosto IGNORIŠE.

I svake godine ista priča. Diskoteka počne da radi bukvalno svaki dan, i bukvalno do 3-4 ujutru. Naravno, to je diskoteka sa baštom, bazenom, i ozvučenje je napolju, odjekuje celim gradom jer smo na brdu (Centar 2). Ceo komšiluk piše peticiju - ništa. Proširi se peticija na ostale delove grada - ništa. Onda razgovori sa gradonačelnikom - ništa. Policija troluje i u njihovim izveštajima uvek piše da nema buke, nikoga, ničega, ja sa terase gledam policijska kola kako bukvalno samo obiđu krug ulicom i vraćaju se ka stanici, iako muzika PROBIJA MOZAK. Onda drž-ne-daj da se neka tužba sastavi, tamo vamo - prođe leto, i diskoteka se 'unormali' (vrate se na režim petak-subota do, zakonski predviđeno, 1AM).

Meni i mojoj prvoj komšinici je, inače, ubedljivo najgore, jer je ta bašta sa sve pevaljkama i ozvučenjem bukvalno ispod naših prozora.

Jebeš mi sve, ako se ne reši ovo, ja ću se obratiti medijima. Eksploziv? Bulevar? Kurir? Hmmm....
Korisnikov avatar
By Blady
Malo mi je bolje
ic a mirikul !
Korisnikov avatar
By Macan86
osećam se bukvalno kao da me davi anakonda...velika,debela,pa mi se omotala oko rebara i ne da mi da dišem...ček,ne to je elastični zavoj(steznicio danas ne pomažu...a i onako mi se razvukli) :upomoc:
  • 1
  • 198
  • 199
  • 200
  • 201
  • 202
  • 393
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!