Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

By barni
BEOGRAD, 12:00h, 27.06.2014

Slika

Maketa projekta “Beograd na vodi” svečano je otkrivena danas na otvaranju renovirane zgrade "Geozavoda" u Karađorđevoj 48.

Slika

Nema ni jedne teme na forumu posvecene mozda najvecem projektu u istoriji Srbije.
Evo nam teme da kritikujemo i pratimo razvoj dogadjaja.
Mozda su ovo temelji neke nove Srbije?
Korisnikov avatar
By Trilian
drago mi je što je zgrada geozavoda obnovljena... savamala je divan kraj beograda ali nažalost zapušten već više decenija... da li će se i kako realizovati ovaj projekat - nemam pojma... živi bili pa videli :D
By barni
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2643158#p2643158]Zvonki napisao:[/url]Barni ajde mislim ne primaj se,ovo ce biti trzni centrovi ili jedna kupola kao trzni centar,a i ne bih sada da ulazim u detalje o projektu ali ne verujem da je to neka "nova srbija",elem sta ce biti sa ljudima tj a onim celim selom sto je poplavljeno? Sa kucama?
Uostalom evo ovog linka bas o Beogradu na vodi http://aas.org.rs/diletantizam-kao-urba ... d-na-vodi/" target="_blank
Ovakvu situaciju imamo,
Kada ti za svoje pare ides da kupujes patike jel ides u onu radnju gde je pazar najmanji ili ides u onu radnju gde ces kupiti one koje ti se dopadaju?
Mi nemamo pare ni za patike, mi cak nismo dobili ni vaucer da ih kupimo u odredjenoj prodavnici.
Nama pare niko ne daje jer smo rupa bez dna.
Nama salju nove patike, oni su odlucili da nam to trebaju poslati.
Mi mozemo reci dajte ili ne saljite nista.
E a neki bi sada da im se daju i pare za carape, pa tako sve do sesira.

NEZIDANJE ovog skadra na Savi nece pomoci poplavljenim kucama, siromasnoj unutrasnjosti jer to nisu nase pare.
ZIDANJE ovoga dugorocno moze doneti veliku korist svim delovima Srbije.

Sto se tice linka koji si naveo.
Mi smo u situaciji kada vadimo zemlju i celo drustvo iz septicke jame.
U takvoj situaciji je primarno da grana izdrzi.
Beogradu je potrebna ta kula i mega trzni centar, za 20 godina shvatice ljudi i zasto se ona forsira.
Najruzniji deo Beograda dobice mozda najlepse gradjavine 21 veka i postace najurbaniji deo Beograda.

Ovaj recept iz Emirata je vec oproban i nikada nije omanuo
Bio sam u desetak gradova jugoistocne Azije gde su se ovakvim projektima i mnogo, mnogo vecim gradovi pa i celo drustvo katapultirani napred.
Beograd je idealno pozicioniran grad da se na njemu primeni taj azijski recept.
Mogao bi postati u buducnosti u jugoistocnoj Evropi ono sto je Bangkok za jugoistok Azije.
Neko ce se smejati ali to jeste tako.
Evo dok ovo pisem citam i vest da je SAD dozvolila da AirSerbia direktno leti iz Beograda do SAD.
To moze znaciti da ce svi Etihadovi letovi za SAD ici preko Beograda.
Dobro zvuci...ali realno to je sve moguce u godinama ispred nas.
Zlatna Ptica je u pravu Beograd jeste na hlebu i vodi a ti sto si navikao da ti mazu oci sarenim lazama pored ocigledne istine to je vec tvoja stvar i kupicu patike one koje su jeftinije jer meni je mala plata i nemam para za luksuze kao sto su trzni centrovi i mekdonaldsi,tako da projekat Bograd na vodi nece pomoci situaciju nezaposlenih u beogradu,nepismenost ljudi,skolstvo i ostalo,moze samo da zamaze oci.
I jos nesto to sto je uspeo projekat u ostalim zemljama koje si naveo,super i super ce biti i ovde ako uspe,ali postoje problemi ovde koje ne mozemo da gurnemo pod tepih,izvini ali sma eto svestan okruzenja u kome zivim...
By barni
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2643183#p2643183]Zvonki napisao:[/url]Zlatna Ptica je u pravu Beograd jeste na hlebu i vodi a ti sto si navikao da ti mazu oci sarenim lazama pored ocigledne istine to je vec tvoja stvar i kupicu patike one koje su jeftinije jer meni je mala plata i nemam para za luksuze kao sto su trzni centrovi i mekdonaldsi,tako da projekat Bograd na vodi nece pomoci situaciju nezaposlenih u beogradu,nepismenost ljudi,skolstvo i ostalo,moze samo da zamaze oci.
I jos nesto to sto je uspeo projekat u ostalim zemljama koje si naveo,super i super ce biti i ovde ako uspe,ali postoje problemi ovde koje ne mozemo da gurnemo pod tepih,izvini ali sma eto svestan okruzenja u kome zivim...
zlatna ptica ide u srednju skolu i to je procitala negde na internetu i prenela ovde(nije mi namera da podcenjujem nekoga ali tako je)

Zvonki i sam si rekao da nikada nisi presao granicu Srbije(nije mi namera da podcenjujem nekoga ali tako je).

ovde postoji problem kolektivne svesti celog drustva koja je unakazena
zalivamo tu svest i urusavamo se i dalje, nepismenost i nije problem u Srbiji.
Mi smo postali destruktivno drustvo, nama neprijatelj ni ne treba sami sebi smo najveci neprijatelji.
Drustvo kakvo smo mi moze se menjati samo silom.
Ono kad neko pada u komu od soka moras mu lupati samare da ostane budan.
Korisnikov avatar
By blenta
barni, sta pricas ti

niti je ptica djak, niti je neophodno izaci iz srbije da bi se kriticki sagledalo predizborno obecanje
o gradnji kula i gradova - literally, unutar srbije

ja sam trazio i jedino nasao da su UAE zbirno uloziili u srbiju prethodne godine 21 MILION eura.
vucic glede beograda na vodi pominje nekih 4 plus 8 MILIJARDI eura

dobro sam istrazio i njihovu stranu i oni jedino pominju etihad koji je kupio pola jata i al dahru - koja je kupila 8 bankrotiranih poljoprivrednih kombinata po vojvodini za sitnis

apsolutno ne pominju nikakve MILIJARDE ulaganja, ali pominju jednu MILIJARDU (JEDNU) koju su nam dali na ZAJAM na 10 godina (dakle dodatni dug - velik a kratkorocni).
dug potpisali vucic i dinkic

ne znam na sta mislis kad kazes azijski model nikad omanuo a pasuje za beograd,
niti beograd - europski bangkok
ne osporavam niti tvrdim da je lose, ali mislim da nema bas preteranog smisla osim ako oni ne grade (a ne pozajmljuju nam pare da bi mi digli jednu zgradu i osvojili opet izbore) i da je ta zgrada opet shopping centar.
Korisnikov avatar
By blenta
srbija vec ima ropske randike na gradjevini :)
ja bio par puta

elem da ne pominjemo beogradsku infrastrukturu koja ne moze vec sada sama sebe izdrzati
a kamoli jos jedan dzinovski shopping centar u sred grada :)
By Sixto
Podici ce u ovom zanosu nekoliko zgrada, mozda tu kulu... e s obzirom da su rekli da ce prognoza kraja svega biti u zavisnosti od procene posle prve tri godine projekta jasno je da ce u prvim godinama od otpocinjanja gradnje skontati da ne idu ti kvadrati kao alva i bice im jasno da od profita u bg ne mogu da finansiraju dalju izgradnju tako da ce se zavrsiti na tom pocetnom entuzijazmu i praznim kvadratima, a ceo amfiteatar ce biti zavrsen 20 godina kasnije sa nekim drugim investitorima i nekim drugim izvorima para, naravno sa drugacijim dizajnerskim resenjima.

Studio...
By Sixto
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2643199#p2643199]blenta napisao:[/url]srbija vec ima ropske randike na gradjevini :)
ja bio par puta

elem da ne pominjemo beogradsku infrastrukturu koja ne moze vec sada sama sebe izdrzati
Macko, pa Usce i Delta su vikendom kao zeleznicka stanica u NY. Beograd moze i guta sve...
Svi zivi u Srbiji dolaze na ta dva mesta da kupuju. Oko mene golima kojekakvih ljudi, mahom devojaka koje kao mantru izgovaraju "u NS nema nista, ako zelis nesto posteno moras u Beograd"...
By Sixto
mhm...

vratilo se vreme kad su ljudi isli za pestu po muslin, svilu, partiture, puder, a klavire narucivali iz beca...

Samo sto se danas ne ponose da znaju da sviraju Fur Elise vec da su kupili krpu na Uscu.
By barni
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2643197#p2643197]blenta napisao:[/url]barni, sta pricas ti

niti je ptica djak, niti je neophodno izaci iz srbije da bi se kriticki sagledalo predizborno obecanje
o gradnji kula i gradova - literally, unutar srbije
.
pa to nije kritika vec spin, i to onaj najgori
tipa
nema leba bez motike
ja sam trazio i jedino nasao da su UAE zbirno uloziili u srbiju prethodne godine 21 MILION eura.
vucic glede beograda na vodi pominje nekih 4 plus 8 MILIJARDI eura
i ti mislis da je to malo za zemlju sa kojom do pre ni 2 godine nisi imao nikakve razgovore o investicijama u Srbiji
daj link o te 4 milijarde i tih 8
evo ti link za 3,1 milijarde http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php ... _id=868757
dobro sam istrazio i njihovu stranu i oni jedino pominju etihad koji je kupio pola jata i al dahru - koja je kupila 8 bankrotiranih poljoprivrednih kombinata po vojvodini za sitnis
posto nisi dao linkove, necu se ni ja zamarati guglom
potrazi na internetu koja su bila dugovanja tih preduzeca, kako su ta preduzeca prethodno bila opljackana tajkunskom privatizacijom i prakticno u jos gorem stanju prodata ovima.
I sta sve o tome kazu radnici istih.
apsolutno ne pominju nikakve MILIJARDE ulaganja, ali pominju jednu MILIJARDU (JEDNU) koju su nam dali na ZAJAM na 10 godina (dakle dodatni dug - velik a kratkorocni).
dug potpisali vucic i dinkic
pa to je najpovoljnija kamata po kojoj je Srbija zaduzila 1 milijardu 2% kamate!To ti samo Svetska banka moze dati ako uspes da je ubedis.

Srbija je od 2000. do danas uzela 230 kredita. Samo u ovoj godini na otplatu dospeva više od pet milijardi evra, od čega je kamata oko 780 miliona. Milijarde evra vraćaćemo i narednih godina.
Najskuplji zajam uzela je Vlada Mirka Cvetkovića u septembru 2011. godine i to 1 milijardu sa kamotam 7,25%!!!
od 2000 godine naredne 4 vlade zajedno su Srbiju zaduzile 10,6 milijardi evra!
ne znam na sta mislis kad kazes azijski model nikad omanuo a pasuje za beograd,
niti beograd - europski bangkok
.

nisam napisao da je Beograd evropski Bangkok vec da moze da postane tako nesto, ima nesto slicno u ta dva grada
Bangkok je najzivlji grad jugoistocne Azije, ludilo od grada, srce Tajlanda, unutrasnjost Tajlanda su poput pluca toj zemlji.
Sve je povezano kao zivi organizam.Ne moze jedno bez drugoga.To je model po kome se razvijaju zemlje jugoistocne Azije.Moras imati jako srce!
ne znam jesi li bio nekada u Bangkoku i u unutrasnjosti Tajlanda?
Bangkok je nekako podeljen na dva centra pa mozes bez iskopavanja videti kako se razvijao ceo grad, sta ga je zapravo napravilo megapolisom, slicni su i Dzakarta, Singapur, Kuala Lumpur.
Beograd je ekonomska kasaba za te gradove.
U Aziji engleski prica i covek bez zavrsene srednje skole, u najzabitijem selu se mozes sporazumeti sa ljudima na engleskom.
Kod nas gomila ljudi u Beogradu ni sa zavrsenim fakultetima ne umeju razgovarati na engleskom, unutrasnjost jos gora.
Nama treba identican model razvoja i uveren sam da bi se to primilo u Srbiji.Ova zemlja je predivna i ima ogroman potencijal, to ce ti svako reci ko je obisao sveta.Dzaba i skola i sve ako ne vidis na cemu stojis.
ne osporavam niti tvrdim da je lose, ali mislim da nema bas preteranog smisla osim ako oni ne grade (a ne pozajmljuju nam pare da bi mi digli jednu zgradu i osvojili opet izbore) i da je ta zgrada opet shopping centar.
mozda ti imas i neku dojavu da ce smak sveta biti u cetvrtak i da je glupo sve to zidati, pazi kad je i to moguce

EDIT

sad gledam post, ovo mi je najduzi post od kada pisem na forumu :upomoc:
Korisnikov avatar
By blenta
ja stvarno ne razumem sta ti pricas. bez zafrkancije

1. sta je spin? sto tica i zvonki nisu odusevljeni praznim predizbornim obecanjem? ili sto sam ja rekao da ne moraju biti naputovani da bi dali kritiku o predizbornom obecanju u srbiji?

2. nije malo. ne samo da nismo imali diskusiju o investicijama sa UAE no nismo imali ni ambasade - otvorene su 2013 negde videh. no 21 milion je jako razlicito od 4 milijarde

3. prenos vucicevih izjava sa lokalnih medija nisu izvori majku mu staru - pogotovu kada se gadja milijarderskim ciframa u svrhu politickog marketinga

4. nisam ulazio u ekonomsku analizu zaduzivanja nego rekao da smo se zaduzili a ne dobili ikakvu investiciju (sto se tvrdilo)

5. cimerova keva je tajlandjanka i zivela je tamo ceo zivot. mogao bih je pitati ali ne znam sta da pitam - jer ti si sad meni objasnio ne da je beograd potencijalni euro bangkok (kako sam ja prvobitno lose shvatio) nego:
-ima beograd to "nesto" slicno kao bangkok
-bangkok je ludilo od grada
-bangkok je srce tajlanda (ne znam kako je slican begradu kad svi znamo da je kosovo srce srbije a ne beograd)
-bangkok srce, provincija pluca, zemlja organizam - jako srce - dobro za razvoj
-zemlje su kao organizam - jako srce jednako razvoj - to je "razvojni model jugoistocne azije"

iz ovog svega sto si mi rekao ja stvarno ne znam ni kakve veze to ima sa razvojem ni sa beogradom a ne znam ni sta da pitam zenu ako bih je ista pitao o tajlandu

mimo toga u skandinaviji ima bas podosta visoko obrazovanih imigranata i dosta njih iz tog dela, engleski nabadaju kao ti argumente, pa mi je malo cudno da pored njih takvih manje obrazovani ljudi govore bolje (a i podjednako dobro)
By barni
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2643199#p2643199]blenta napisao:[/url]

vidis zato se mora putovati, da vidis resenja
kako je to reseno u Dzakarti, jednostavno u vreme spica ne mozes se voziti autom na kafu u centar grada, tj. mozes ako vas u autu ima vise od troje.
Kazne su rigorozne.
U Beogradu je sramota reci da si isao gradskim prevozom ako u garazi imas auto koji vredi 30.000 evra.To je ta unakazena svest.

Beogradu fale samo mostovi i bolja povezanost obala.
Onaj mosta na Adi je recimo potpuno neiskoristen obzirom koliko je novca potroseno za taj projekat.
Ako si primetio Djilasu je jako bilo bitno da most bude visok, grandijozan, zato i kosta toliko.
Korisnikov avatar
By blenta
ma opet sta pricas ti
putovati se mora da bi se prosirili vidici sto je tebi potpuno promaklo

reci - ne mozete se voziti u kolima u pravcu grada nije nikakvo resenje - nego ogranicavanje slobode kretanja i zadiranje u slobode pojedinca, potpuni fejl politike razvoja, prostornog planiranja, infrastrukture i socijalne politike

to bi bilo isto kao da si rekao beogradu samo fali da se 70% ljudi prinudno raseli napolje kako bi sabracaj funkcionisao normalno - pa da neki bilmez iz recimo dzakarte moze da kaze: eto vidis, kako je to jednostavo reseno u beogradu, a mi se ovde kupamo u znoju ^^

btw ako si primetio vucicu je jako bitno da izlupeta sto vecu cifru i napravi trznjak za vreme mandata, zato ce da nas i kosta posle toliko ;)
By barni
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2643219#p2643219]blenta napisao:[/url]ja stvarno ne razumem sta ti pricas. bez zafrkancije

1. sta je spin? sto tica i zvonki nisu odusevljeni praznim predizbornim obecanjem? ili sto sam ja rekao da ne moraju biti naputovani da bi dali kritiku o predizbornom obecanju u srbiji?

2. nije malo. ne samo da nismo imali diskusiju o investicijama sa UAE no nismo imali ni ambasade - otvorene su 2013 negde videh. no 21 milion je jako razlicito od 4 milijarde

3. prenos vucicevih izjava sa lokalnih medija nisu izvori majku mu staru - pogotovu kada se gadja milijarderskim ciframa u svrhu politickog marketinga

4. nisam ulazio u ekonomsku analizu zaduzivanja nego rekao da smo se zaduzili a ne dobili ikakvu investiciju (sto se tvrdilo)

5. cimerova keva je tajlandjanka i zivela je tamo ceo zivot. mogao bih je pitati ali ne znam sta da pitam - jer ti si sad meni objasnio ne da je beograd potencijalni euro bangkok (kako sam ja prvobitno lose shvatio) nego:
-ima beograd to "nesto" slicno kao bangkok
-bangkok je ludilo od grada
-bangkok je srce tajlanda (ne znam kako je slican begradu kad svi znamo da je kosovo srce srbije a ne beograd)
-bangkok srce, provincija pluca, zemlja organizam - jako srce - dobro za razvoj
-zemlje su kao organizam - jako srce jednako razvoj - to je "razvojni model jugoistocne azije"

iz ovog svega sto si mi rekao ja stvarno ne znam ni kakve veze to ima sa razvojem ni sa beogradom a ne znam ni sta da pitam zenu ako bih je ista pitao o tajlandu

mimo toga u skandinaviji ima bas podosta visoko obrazovanih imigranata i dosta njih iz tog dela, engleski nabadaju kao ti argumente, pa mi je malo cudno da pored njih takvih manje obrazovani ljudi govore bolje (a i podjednako dobro)
1. spin je valjda rec koja se koristi kada zelis zavrteti neku pricu da bi javnost usmerio na nesto drugo od onoga sto joj je pred ocima
ta rec se pocela koristiti kad nas kada je Vucic dosao u vladu
no kako smo mi destruktivan narod ne vidimo da spinovanje radi u oba smera, da spin ne mora uvek ici na nesto pozitivno i lepo
u ovom slucaju zlatna tica je spinovao temu o Beogradu na vodi,
mi smo siromasni i bicemo jos vise, bicemo gladni,
pa zvonki, kuce, poplave...

2.
ko je rekao da smo imali investiciju od 4 milijarde iz Emirata?
daj link
ako niko nije rekao da smo imali vec da cemo imati onda mi daj link gde dokazujes da necemo imati i ko je rekao da cemo imati
daj nesto
ti bar volis cinjenice i trazis dokaze za sve

3.
ta izjava je data dok je covek koji ce te pare uloziti stajao do njega
potpuno je nebitno ko je vest preneo
ja ne znam sta je Vucic trebao uraditi, fizicki da nagovori tog coveka da izlozi 3 milijarde evra na trgu republike?
pazi sve je moguce, da je taj zli arapin u dilu sa Vucicem i da ce sazidati taj Beograd na vodi pa GLADNI DA BUDEMO

4.
u situaciji u kakvoj se mi nalazimo i kada ti neko pozajmi pare sa najnizom mogucom kamatom investirao je u tebi, za cudo veruje ti
ni jedna prosla vlada nije uspela dobiti 1 milijardu sa tavom kamatom ali bukvalno na rec.

5.
pa ako je drugarova keva zivela na Tajlandu i Srbiji i iskusila je bar priblizno obe zemlje pitaj je, ali koliko sam ja razumeo nije pa ne vidim kako ona moze uporediti dve stvari kad jednu nije videla.
Moj ti je savet da putujes i sam se uveris.
Nista ne moze da zameni zivo iskustvo.

i ne znam sto petljas Skandinaviju u ovakve diskusije, ok ti si tamo u nekoj zemlji...to je jedna tacka na planeti i nije merilo nicega, ti ces sada na osnovi 10-50 ljudi koje su upoznao iz Azije u Skandinaviji argumentovati meni koji sam bio u 10 zemalja Azije u jednoj cak i ziveo.
i jos me diskreditovati kao nemerodavnog da pisem o tim zemljama a ti nikada bio tamo!cuj pitaces drugarevu mamu...
O Skandinavskim zemljama ne znam nista, nisam bio i necu se petljati u to rekla, kazala.
aj cao
By barni
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2643223#p2643223]blenta napisao:[/url]ma opet sta pricas ti
putovati se mora da bi se prosirili vidici sto je tebi potpuno promaklo
a tebi se vidici sire tako sto ces pitati drugarevu kevu ili guglati po internetu
tako sto u zivotu nisi bio na mestima o kojima raspravljas i upoznao drustva o kojima ja ovde pisem

i ovde se zavrsava nasa diskusija
ajd cao, cao, cao :kolo:
Korisnikov avatar
By blenta
a to si hteo reci
-dakle bgd na vodi je super projekat i izvuci ce nas kao i zemlje SEA koje su primer razvoja i progresa
- i da je pozajmica ustvari invesicija ^^
btw vucic je rekao da ce neka firma iz UAE da pukne 3 milijarde na slepo pa posle jos jednu a ceo projekat ce kad se zavrsi da vredi 8 milijardi

pa kazi lepo da si SNS bot :)
da se ne ganjamo oko gluposti

btw i dalje ne znam sta da pitam (zena je tajlandjanka, nije bila u poseti, darvine)
kako procenjuje govorne sposobnosti vlastitiog naroda ili da li je bangkok srce tajlanda a provincija pluca
Barni nema nista od tog projekta ali oke ti se primaj i dalje Ovo je bre prica ko i za metro,i ako bude ovaj projeklat ikada izgradjen (u sta sumnjam} to ce biti elita tu ce npr stan kupiti,milo,pa kristijan,pa eto ceca ili cecin sin i tako,nije to za nas nepismene i siromasne duhom jadne i bedne.
A kao drugo svi koji se odusevljavaju tim projektom su glupi eto,mislim ne znam kako ce meni i ne znam kolikoj gomili ljudi popraviti zivotni standard taj projekat?
Ja ne kukam Barni jednostavno je takva cinjenica ovde
By barni
@blento
hehehe
neverovatno kako se covek drzi do zadnjeg posta onoga sto najbolje ume

on, on i samo on
svi ostali glupi ako iskacu iz gabarita njegove glave
izmanipulisani, ne umeju razmisljati
samo su njemu oci otvorene
samo cekam momenat kad ces se pozvati na svoju diplomu medicine
i mene nazvati neobrazovanim nekompetentnim da pricam o bilo cemu

da brojim do 5?
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2643245#p2643245]Zvonki napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2643239#p2643239]FrejaOff napisao:[/url]Beograd je nekada u Svedskoj opisivan kao metropola, nadan se da ce opet biti u ocima Skandinavaca :skijanje:
Tada smo imali velikog potencijala(kada je bila Jugoslavija)
da, to je bilo tada..osobno ne virujem u ovakve projekte. tu si nima nikakve proizvodnje a samo to moze oporaviti jedan grad.
Korisnikov avatar
By blenta
zvonki ne prica on da ce projekat tebi popraviti standard
(a kako bi jos jedan veci shopping centar u gradu sa paralisanom infrastrukturom
za koji ce neko da ti pozajmi pare pa posle naplati sa kamatom)
nego da je vucic/sns super

ni meni nije bilo jasno isprva
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!