Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By FrejaOff
Pojasnio si sto je, je :) Da, prilicito sam nova, i naivna ;) ali iz svojih ex veza kod mene ne postoji nista kao Mi. Nisam se izgradila kao osoba zbog ti veza i osoba sa kojim sam bila, i nije ili nisu te veze, osobe , utjecale na moj duhovni razvoj kao osobe. To sto je bilo, osobito u ljubavi sad je nebitno za mene. Proslost za kojom se i ne osvrcem, niti si imam razloga za to. Mozda on tebe jednostavno ne voli... pa iz tog razloga ne postoji to "Mi" tj. Vi!? :astral2: Ili ti malo forsiras tu vezu da bi sto prije iz nje nastalo "ozbiljnije"? Daj si vrimena, i mozda ce se sve rijesiti najbolje bez pritisaka na nekoga. Bilo da je sa tvoje ili njegove strane :lija:
By barni
nisam napomenuo da je imao vec slican problem pre mene, pricao mi o nekoj svojoj prosloj vezi u kojoj se on bas trudio i zaista i materijalno i emotivno se bas davao
rekao mi da ga je momak ostavio jer ga je puno gusio,
ja sam zakljucio da ga je ostavio zato sto nisu imali to MI pa je on krenuo sve vise da uzima to njegovo postao ovisan o njemu i covek pobegao

Ne forsiram tu vezu, nisam takav tip uopste, niti sam neke zaljubljive prirode.Imao sam samo jednu vezu do sada od par godina, to je bila prava ljubav i bez obzira na ruzan kraj bila je to lepa veza koju cu pamtiti uvek.

U ovom slucaju mi se cini da pocinje to, da u nedostatku necega naseg zajednickog pocinje da gusi mene, urusava i oterace me.
A mislim da mu je stalo do mene(i meni do njega) ali nesto tu jednostavno fali
Korisnikov avatar
By Anhedonie
I kod mene mora da postoji to Mi za bilo sta ozbiljnije. A to odbijanje da se to napravi mi deluje kao klasican strah od obaveza i dubljih veza, sto je poprilicno cesto.
By Kragi
Skoro pa pune 3 godine kako se status single nije menjao :D
By Kragi
Nisam ni sumnjao, iako je nisam ni cuo. :B

Elem, navedoh to kao cinjenicu u skladu sa odgovorom na temu. Nisam se hvalio a svakako ni zalio jer sam jedini odgovoran za to.
Nekad mislim da je veza vise drustveno nametnuta nego realna potreba (nekih) ljudi te i da je vazno biti u vezi jer je single status nekako 'manje vredan'.
Pritom ne mislim da ljudu koji su u vezi obavezno podilaze tome. :D
Korisnikov avatar
By Anhedonie
bitno je biti srecan, single ili u vezi sve jedno je
Korisnikov avatar
By Mali-Princ19
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2640073#p2640073]Kragi napisao:[/url]Nisam ni sumnjao, iako je nisam ni cuo. :B

Elem, navedoh to kao cinjenicu u skladu sa odgovorom na temu. Nisam se hvalio a svakako ni zalio jer sam jedini odgovoran za to.
Nekad mislim da je veza vise drustveno nametnuta nego realna potreba (nekih) ljudi te i da je vazno biti u vezi jer je single status nekako 'manje vredan'.
Pritom ne mislim da ljudu koji su u vezi obavezno podilaze tome. :D
Da si ti meni ziv i zdrav, ostalo ce ici lako. :veverice:
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Single bells, single bells, single all the way.mp3
By Kragi
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2640100#p2640100]Anhedonie napisao:[/url]bitno je biti srecan, single ili u vezi sve jedno je
Jasno, nego ja sticem utisak da je pritisak drustva i okruzenja po tom pitanju veliki.
Od samog rodjenja imas planiran zivot te i nametnutu obavezu da se zenis/udas ili skoro po svaku cenu ostvaris na tom polju. I sacuvaj me boze da si neozenjen ili neudata sa 30+ :drama:
I nije to samo hetero standard vec se on preliva na sve pa tako ja imam sometimes 'problem' da ljudima oko sebe objasnim da je ok i nemati nekoga i da ne moram imati decka da bih se osetio ostvarenim, srecnim ili kako god drugacije. Ili da pak objasnjavam kako je kod mene sve u redi iako mi na pamet nije palo, u poslednjih nekoliko godina, da razmisljam o vezi kao takvoj.
Korisnikov avatar
By Zvonki
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2640603#p2640603]Kragi napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2640100#p2640100]Anhedonie napisao:[/url]bitno je biti srecan, single ili u vezi sve jedno je
Jasno, nego ja sticem utisak da je pritisak drustva i okruzenja po tom pitanju veliki.
Od samog rodjenja imas planiran zivot te i nametnutu obavezu da se zenis/udas ili skoro po svaku cenu ostvaris na tom polju. I sacuvaj me boze da si neozenjen ili neudata sa 30+ :drama:
I nije to samo hetero standard vec se on preliva na sve pa tako ja imam sometimes 'problem' da ljudima oko sebe objasnim da je ok i nemati nekoga i da ne moram imati decka da bih se osetio ostvarenim, srecnim ili kako god drugacije. Ili da pak objasnjavam kako je kod mene sve u redi iako mi na pamet nije palo, u poslednjih nekoliko godina, da razmisljam o vezi kao takvoj.
Slazem se sa ovim
Korisnikov avatar
By Anhedonie
pa da, drustveni normativ je biti u vezi jer inace ti nesto "fali". ali jebes drustvo i njihove normative. onaj ko ne shvata da je ok biti single nije vredan objasnjavanja.
Korisnikov avatar
By Zvonki
U stvari ovako ja to shvatam,ne moram da nadjem nekog da ne bi bio sam brze bolje da ne bih ostao baba devojka ali opet ne zelim da ceo svoj zivot tj vecinu svog vremena da provedem sam,u stvari ja jesam vec baba/devojka oh well...
Korisnikov avatar
By V25
Danas tačno godinu i po dana :love:
Korisnikov avatar
By Coryn Cral
Zadnji put sam bio u vezi tamo negde u januaru '09. I za divno cudo uopste mi to ne pada tesko. Zapravo, bas mi je prijao ovaj single status. Sta znam, mozda i nisam materijal za veze...:)
  • 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!