Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Dark Walker
Jebena ravničarska monotonija. U Subotici žive različiti ljudi/različite nacije, ali jebeš ti to kad se svi osećamo potpuno isto jer ne postoji planinčina na koju bismo mogli da se popnemo. Osećamo se k'o Balaševićeva pesma koju peva Amy Winehouse.
Korisnikov avatar
By Madonna
Izgleda da sam ja jedini majmun koga uvek nasmeje kad pišu o koži ali ne koriste SRB keyb.lang.
"negujem kozu iznutra" prajsles
By Speculum Columbae
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2639532#p2639532]MDNA napisao:[/url]Izgleda da sam ja jedini majmun koga uvek nasmeje kad pišu o koži ali ne koriste SRB keyb.lang.
nisi, ja uvek lolnem, sećam se uvek one nesrećnice sa foruma što je na statusu imala "jos osecam miris te koze" (i zamišljam kako to izgovara karleušinim šapatom, ili karleuša/karamela šapatom)
Moja drugarica iz srednje, koja sada zivi u Londonu je pre tri, cetiri dana imala patetican status tipa 'Tata, zar si morao sad da odes tra,la,la' posto je covek riknuo ocigledno. Danas je vec happy tamo negde u UK a naravno ni da se nije udostojila da coveku dodje na sahranu. :awesome:

/\

E i Bojana se porodila, dobila 'cerkicu :sweet: a Topaloviceva je ista on. Preslikana. :D
Korisnikov avatar
By Madonna
Jheronim van Aken napisao:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2639532#p2639532]MDNA napisao:[/url]Izgleda da sam ja jedini majmun koga uvek nasmeje kad pišu o koži ali ne koriste SRB keyb.lang.
nisi, ja uvek lolnem, sećam se uvek one nesrećnice sa foruma što je na statusu imala "jos osecam miris te koze" (i zamišljam kako to izgovara karleušinim šapatom, ili karleuša/karamela šapatom)
to mi je omiljeno :radosnice:
Korisnikov avatar
By gossip
hajde sto veceram posle ponoci
nego sam uspeo i ceo hleb da pojedem :D
Korisnikov avatar
By Madonna
babo moja, predji kod drugoga!!!!!
Korisnikov avatar
By Madonna
čitam u milion postova svuda kako se narod žali na komarce a ja nijednog još da ugledam, ni kod kuće ni u gostima a u poslednje 2 ned sam bio kod 3, 4 osoby
  • 1
  • 606
  • 607
  • 608
  • 609
  • 610
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!