Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Sa kojim znakom se NIKAKO ne slazete?

ovan
6
6%
bik
11
10%
bilzanci
14
13%
rak
7
7%
devica
10
9%
vaga
12
11%
skorpija
14
13%
strelac
3
3%
jarac
19
18%
vodolija
5
5%
ribe
6
6%
Sa kojim znakom vam "ne ide" nikako? dakle koji su to zodijaci koji vam "zagorcavaju " zivot.Moze da bude Ex tip/riba, mogu da budu clanovi porodice,mogu biti neki od (ne)prijatelja,sef,profan..itd.
Ili jednostavno koji znak vam je sam po sebi najvise odbojan? :bljak:
I zasto bas taj znak? kakvo je to lose iskustvo bilo?:jbg:
Kada bih krenula da nabrajam, pitanje bi bilo sa kim se slazem...ili je to samo do mene...

Sa bikovima imam lose iskustvo (emotivno), ali kao prijatelji su odlicni
Skorpije, vole da dominiraju a ne volim takav odnos
Ribe...jednostavno ne razumem njihova shvatanja, previse su porodicne, mirne osobe, zatvorene, i imaju po meni nerazumljiv stav da ako nije po njihovom, jednostavno se povuku u svoj zatvoreni svet
Device, mogu sa njima ali vecinom ne razumem neke njihove odluke
Jarac...nadmenost i egoizam je ono sto me odbija u njihovom slucaju
Korisnikov avatar
By 李香兰
nemam zaista vremena da izucavam horoskopske znake i uporedjujem ljude oko sebe. cak ne znam ni od kada do kada je 90% znakova. znam za svoj i onaj prethodni mesecu mog rodjenja.
Korisnikov avatar
By gossip
sa svim znacima se ok slazem
imam prijatelje iz svakog znaka
Korisnikov avatar
By Hys.
Fino se slazem sa zemljanim znacima, vagama, lavovima i ovčicama.

I ribice isto, iako im stalno govorim da su muljave ribice :lol:

Recimo da mi vodolije nisu bliske, a ja sama imam mesec u vodoliju u prvoj kuci na ascedentu.

Primetila sam da sam privlacna bikovima, jos od puberteta. Valjda jer vole zene sa velikom guzicom i sisama koje umeju da dobro kuvaju.
Zlobnici, ne dirajte mi melodramaticne Lavove. Nisu oni krivi sto prirodno gravitiraju ka najboljem u svemu. :durenje:

---
Opet mi Jarcevi vodimo, tu su nam i Skorpije. I srce mi se steglo, jer sam kombinacija oba znaka. :/

A bas smo mili, topli, dragi i iznimno socijalni, ni najmanje prepotentni i egoisticni, uvek spremni izici svima u susret. I nema govora da imamo jezicinu kao koplje i da ne pricamo mnogo, te da je i ono sto kazemo najcesce za druge nepodnosljivo. :/

Not.
Korisnikov avatar
By Trilian
pa ne mogu da kažem da postoji neki znak sa kojim se nikako ne slažem... ima predstavnika istog znaka sa kojima se slažem a i sa kojima se ne slažem...
Korisnikov avatar
By gossip
ju vidi stvarno nema lavova :lol:
iz mgog iskustva sa muskim lavovima mogu da kazem da su dobri samo za krevet i nista drugo

mada ovaj moj je u podznaku lav(u opozciji sa mojim podznakom) i cool smo for now
Korisnikov avatar
By gossip
sa jarcevima i skorpijama se super slaze
meni jako bliska osoba je dupla skorpija
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Horoskop smatram za jednu od većih zabluda na svetu, rame uz rame sa religijom.

Jedna osoba u mom životu koju ne podnosim do ivice mržnje, i koja mi zagorčava život iz dana u dan je jarac.
Najbolja prijateljica, koju volim više od bilo koga drugog, za koju bih sve uradio i koja mi ulepšava život je takođe jarac, i to rođena na isti dan kao i prethodna osoba.

I generalno poznajem ljude koji su ne samo isti znak, nego rođeni istog dana, a koji su kategorički različite osobe. Tako da - niđe veze sa tim horoskopom i astrologijom.
Korisnikov avatar
By gossip
imam i jednog i drugog...ali nemam vremena...mozda veceras ako stignem :)
Korisnikov avatar
By scout_finch
primetila sam da kad mi neko ide na zivce cesto se desi da je lav u horoskopu. ili vodolija.
^
^

Ja kad izdam nalog ocekujem momentalnu realizaciju, znas.
---

Nego, imamo recimo dva Ovna: onog Gorana :barf: koji, hvala Univerzumu, ne obitava vise ovdje i Gordana. Onaj prvi tipican, ovaj drugi atipican zahvaljujuci, izmedju ostalog, skrivenom broju, samim tim i superiorniji u svemu. :fancyklap:
By Summer_time
sve moje nocne more su imale znak skorpije, tad sam mislio ma tripujes nisu oni poremeceni govorio sam sebi tripujes ali ne to je crna rupa univerzuma
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!