Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Dear Lucy
u principu ne volim turizam zbog sve te gužve..
verovatno ću opet na planinu sa devojkom. nije da smo lude i za planinama, ali smo bar na kakvoj takvoj osami
Korisnikov avatar
By deran
šta znači free-đabaka... :eevil:
Korisnikov avatar
By Delete
Pretpostavljam da znaci da je slobodno, a ne da je besplatno. :D
By Kragi
Malta.

Uz velike sanse da se nikada ne vratim ako Veleta bude bar upola lepa uzivo kao na netu.
By Sixto
Bice neki Munchen, a mozda se zavrsi i u Kataru na neodredjeno vreme. :D
Korisnikov avatar
By marrinija
pa leto uvek provodim u dzermaniju (pa odatle u neke druge drzave), ali ove god pravim neku pauzu i ostajem u srbiju pa s drustvom se organizovala da obilazimo gradove na dan i tako

nish posebno
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
poslednji put sam išla na letovanje kad sam bila valjda 6. razred. ne podnosim se sa suncem.
na bazen u dvorištu ili u stan sa klimom je verovatno najdalje što ću da odem.

eventualno na neki drugin bazen ili u akva park
By avgust
Idem da se zaljubim.
:romantika:
Korisnikov avatar
By mikeli
Ja cu neplanski na letovanje, posto dobih godisnji, pa odo' u centar Crne gore da se nadisem svezeg vazduha, pa ce se skociti do mora... Na more nebih, evo deceniju ... :tumble:
Korisnikov avatar
By FrejaOff
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2637844#p2637844]deran napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2637820#p2637820]FrejaOff napisao:[/url]Otok Korcula, ako je netko u blizini, dobro dosa/la na gemist ili bevandu :seaman:
meni ta korčula tako egzotično zvuči,al mi se ne da majati još nekoliko sati trajektom....:lenjguz:
Nije uopce tako daleko..Trajekt ne vozi uopce satima Iz Orebica za Korculu . Tocnije 20 minuta.Trebao bi doci, predivan je otok.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Nigde vrv. Mogu sa svojima na more al necu jer mi vrv nece dati kljuc od stana u hn da idem sa muzem. Third time.
Korisnikov avatar
By gossip
Njivice probably
avgust
can't wait
Korisnikov avatar
By 李香兰
u dosadni dubrovnik na dosadni stradun pa na dosadne mline, srebreno i ostalu okolinu gde idem od dosadne 4 godine svako ljeto. mozda se skokne i do dosadnog cavtata. jer mi je sve na dosadnih 20 minuta.

Da, i u Beograd.
By barni
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2638295#p2638295]Hys. napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2638275#p2638275]Anhedonie napisao:[/url]Nigde vrv. Mogu sa svojima na more al necu jer mi vrv nece dati kljuc od stana u hn da idem sa muzem. Third time.

Iznerviram kad vidim ove tvoje postove vezane za te roditeljske price - seti me koliko je homofobicnih roditelja ovde :( i imam potrebu da :hug:
i razmazene "dece"

@overload

nemoj me pogresno shvatiti, ali neki ljudi u tvojim godinama ce kopati kukuruz da bi otisli na more...
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Da, tako sam razmazen jer zelim da koristim dedin stan :roll: pogotovu sto prosle godine kada sam im rekao da cu onda iznajmiti neki apartman za koji sam ustedeo i zaradio zapretili da ce me manje vise izbaciti iz kuce u kojoj trenutno zivim.

Ej, namerno su sabotirali moje letovanje, za koje sam ja zaradio i ja ustedeo novac i nije imalo dodirnih tacaka sa njima, samo zato sto zelim da idem sa deckom a ne sa devojkom/prijateljima.
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 17
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!