Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By Tungi
:lol:

Pa ne, stvarno.. Ti me znaš, znaš da se svakodnevno hranim na ulici. Pljeskavice, pizze, peciva i ostali junk. :)
Korisnikov avatar
By Madonna
ma znam... al eto, svi zajedno možemo da zaključimo da sve zavisi od metabolizma, genetike i na kraju ishrane :) tako da ova tema je mlaćenje prazne slame. neko se ugoji za 5 dana a neko nikad
By Kragi
Dobronameran predlog
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2616568#p2616568]Korak napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2374077#p2374077]Tungi napisao:[/url]
Dirrty napisao:
Naravno, ako želite samo salo a ne mišićno tkivo, smeće od hrane uz minimum fizičke aktivnosti je najdelotvornije rešenje.
Ja sam živi primer da to ne radi :D
Same here.

Pokusao sam jedno vreme da mehanicki gutam gomile testenina i bureka, fizicki ne bas uposlen, a napredak je bio minimalan.

Par ljudi savetovali pored zdranja (svega) dizati i tegove, tako se dodatno otvara apetit i jedes kao vo, valjda. Ali ne mirisem teretanu iz par razloga. Sad razmisljam o ovim kucnim treninzima. No cini mi se da bi oni + toliko zvakanje iziskivali puno vremena. (I verovatno bi najpre stradale posete forumu :radosnice:) I ograniciti trcanje ili brzi hod, a ja volim dugo da pesacim.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2616552#p2616552]EnMademoiselle napisao:[/url]evo što sam se šetala par dana prošle nedelje koštalo me 3KG!!!!111 ALO EJ SI NORMALNA TI

ako još smršam kad stanem na vagu opet samo će se otkucati 0 i prestaću da postojim

aupičumaterinu
Slicno primetim kad 2-3 dana zaredom pesacim bar 4-5 sati da sam laksi par kilograma (pri istom rezimu ishrane). Al ostanem na toj kilazi dok ne smanjim setnju , tj. imam izgleda i neku donju granicu vecu od 0. Dakle, necu nestati, jupi :radosnice:
Probajte da pre i posle neke fizicke aktivnost, ukljucujuci i dugo pesacenje, unesete secer sa visokim glikemijskim indexom. Dekstroza npr. Kasika, dve na 2-3 decija vode kako biste imali dovoljno energije za pomenutu aktivnost, odnosno kako ne bi doslo do gubitka mase :)

:sesir:
Korisnikov avatar
By ManToy
Gojenje ide sa godinama. Budi strpljiv a onda ces da zazalis sto si ikada ovo pitao.
A da jedi mango... ima dosta ugljenih hidrata. :)
Korisnikov avatar
By Hellas
surutka rules, gadna kao i sve zdravo ali pomaze :D E da i med, pre svakog obroka (ili svakog jutra, zaboravih) otvara apetit.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
ako ubacim kašiku meda u banana šejk ujutru sita sam do večere. next
Korisnikov avatar
By Hellas
Heh pa poenta je da posle toga pojedes jos nesto kako bi "prosirila" zeludac/creva. Jesi aktivna u toku dana? Koliko puta jedes?
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
ma ne mogu na silu da jedem kad nisam gladna i kad sam gladna jedva pojedem ceo obrok. pojedem par zalogaja utolim glad i onda ostalo razvlačim sat vremena

jedem meso jedem testo jedem kačkavalj sireve cigare sam smanjila jedem grickalice jedem slatko aktivnosti maltene nemam nikakve odustala sam od redovnog vežbanja jer mršavim još više

nema meni pomoći prebrz metabolizam imam + previše se nerviram
al dobro pomirila sam se sa tim bar uvek kad je rasprodaja znam da mogu da dođem zadnja i uvek će biti xs veličine da biram <3333
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Ja imam slične "simptome" i isto tako ne mogu da se ugojim nikako. Dijagnostifikovan mi je IBS, i nakon uzimanja lekova za ublažavanje simptoma, počeo sam da se gojim. Dobio sam nekih 15 kg, iako nisam menjao ishranu. Mada već duže vreme ne pijem lekove i ti kilogrami polako nestaju...
Korisnikov avatar
By Katengl
Jedno vreme sam radio bodyweight training kod kuce 3-4 puta nedeljno, pazio na ishranu (i kvalitet i kolicina) i efekti su bili zanemarljivi (sto se tice tezine), iako sam jeo znatno vise.

Ugojio sam se dok sam pio paroksetin, ali su ti kilogrami bili nekako cudno rasporedjeni. Kad sam prestao sa tim, vratio sam se na staru kilazu.

Tako da sam odustao od pokusaja da se ugojim, jer izgleda da imam neki setpoint za tezinu koji je do sada samo hemija uspela da promeni.
Korisnikov avatar
By Madonna
Nepravilna ishrana i 0 fizicke aktivnosti
Ili nepravilna ishrana i WoW
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
Stalno nešto čokoladno imati pri ruci, čips, vruć hljeb i kifle iz pekare, razne vrste tijesta, sendviči od pola kile hljeba sa dosta majoneze i punomasne pavlake oko ponoći, gazirani sokovi... :snupi:
By Kragi
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2637051#p2637051]EnMademoiselle napisao:[/url]ma ne mogu na silu da jedem kad nisam gladna i kad sam gladna jedva pojedem ceo obrok. pojedem par zalogaja utolim glad i onda ostalo razvlačim sat vremena

jedem meso jedem testo jedem kačkavalj sireve cigare sam smanjila jedem grickalice jedem slatko aktivnosti maltene nemam nikakve odustala sam od redovnog vežbanja jer mršavim još više

al dobro pomirila sam se sa tim bar uvek kad je rasprodaja znam da mogu da dođem zadnja i uvek će biti xs veličine da biram <3333
A je li vezbanje pratila adekvatna ishrana?
Ako vec imas ubrzani metabolizam i ako ti sve sto jedes ode ko zna gde onda je jedino resenje bukvalno to da vezbanjem pozoves misice da rastu a pravilnom ishranom im to i omogucis. Odnosno, jedina masa koju mozes da dobijes jeste misicna sto moze da bude i prednost.
Za razliku od vecine dijeta koje kontrolisu unos kalorija, ugljenih hidrata, masti i sl ti prakticno mozes da nastavis da jedes sve a adekvatnim suplementom samo nadogradis ishranu.
Moj predlog ti je brzo apsorbujuci secer pre i posle treninga i protein (visokoproteinska hrana).
Skoro da ne postiji sansa da nemas napredak.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2637422#p2637422]Kragi napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2637051#p2637051]EnMademoiselle napisao:[/url]ma ne mogu na silu da jedem kad nisam gladna i kad sam gladna jedva pojedem ceo obrok. pojedem par zalogaja utolim glad i onda ostalo razvlačim sat vremena

A je li vezbanje pratila adekvatna ishrana?
Ako vec imas ubrzani metabolizam i ako ti sve sto jedes ode ko zna gde onda je jedino resenje bukvalno to da vezbanjem pozoves misice da rastu a pravilnom ishranom im to i omogucis. Odnosno, jedina masa koju mozes da dobijes jeste misicna sto moze da bude i prednost.
Za razliku od vecine dijeta koje kontrolisu unos kalorija, ugljenih hidrata, masti i sl ti prakticno mozes da nastavis da jedes sve a adekvatnim suplementom samo nadogradis ishranu.
Moj predlog ti je brzo apsorbujuci secer pre i posle treninga i protein (visokoproteinska hrana).
Skoro da ne postiji sansa da nemas napredak.
da, imala sam program ishrane, ostavila cigare skroz, unosila sam dosta proteina i povećala dnevni unos kalorija i vežbala svaki dan jer kad vežbam podigne mi se apetit i
ništa.

najviše sam imala 48kg sad sam spala na 45. i kad bogznakako nekad podignem kilu dve a to je da bukvalno samo ležim i pijem pivo i grickam nešto non stop pored obroka što jedem, prošetam jednom makar i samo na pola sata i vratim se na isto.

kontala sam da probam još da uzimam neke gejnere pa ako ni to ne pomogne ne znam više zaista. doduše i ćale mi je uvek bio slab, kontam da sam povukla na njega i da teško tu nešto mnogo mogu da poboljšam
By Kragi
Ma to da. Genetika je tu presudna ali me cudi da trening uz preteine nije dao rezultate.
Radom moze da se poboljsa, to sigurno, te ako ti je stalo nemoj da odustajes.

A gaineri, koliko ja znam, uglavnom sadrze secer sa visIm glikemijskim indeksom 60-70% i 20-30% protein uz malo masti i neki mineral ili vitamincic, sto bi u sustini bilo ono sto sam ti rekao dekstroza/fruktoza + protein. Mozda je i bolje da pomenute uzmes tako suplementski. Probaj :)
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
trening je dao rezultate u snazi i izdržljivosti i to još može da se poboljša
nego mene nervira što sam tako sićušna i količinski slaba :lol:

hvala na savetima uglavnom, probaću to od sledećeg meseca kad budem imala vremena za sve
Korisnikov avatar
By Korak
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2637026#p2637026]Kragi napisao:[/url]Dobronameran predlog

Probajte da pre i posle neke fizicke aktivnost, ukljucujuci i dugo pesacenje, unesete secer sa visokim glikemijskim indexom. Dekstroza npr. Kasika, dve na 2-3 decija vode kako biste imali dovoljno energije za pomenutu aktivnost, odnosno kako ne bi doslo do gubitka mase :)

:sesir:
Hvala, Kragi!

Inace, nedavno sam trazio koja hrana ima najvise kalorija i isceprkao da ovi bademi, orasi, lesnici imaju poprilicnu "kalorijsku gustinu", a nisam ih nesto jeo dosad, pa razmisljam da ih ubacim u ishranu (tj poceo sam).
By barni
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2637040#p2637040]EnMademoiselle napisao:[/url]taman sam pomislila da ste mi našli način

:sigh:
mozak i ceo nervni sistem su najveci potrosaci energije neki ljudi ne mogu uneti hranom dovoljno energije, trebao bi im zeludac lava
srecom sada imas suplemente
ili jednostavno iskljuci mozak :D

ne znam jesi li primetila da su vecina naucnika bili suvonjavi ljudi a carevi i kraljevi gojazni :D

kontam da ti padne na pamet da se ovog moment menjas :lol:

reci mi jos nesto, jel se budis ujutru slepljenog stomaka a jela si uvece ok?
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
pa da težak je fizički život nas genija :sigh:

na šta misliš pod "slepljenim stomakom"?
By barni
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2637993#p2637993]EnMademoiselle napisao:[/url]pa da težak je fizički život nas genija :sigh:

na šta misliš pod "slepljenim stomakom"?
pa ono kada osetis da zeludac krene da ti vari creva :grin:

meni se to desava ponekad kada ustanem, pogotovo ako sam dugo spavao, bez razlike koliko sam pojeo pre nego sam legao
sve to mozak potrosi u snu a inace spavam nepomicno, kako zaspem tako se probudim
mnogi ljudi povezuju nervozu i nemir sa mrsavoscu ali to nije pravilo
takva stanja prate i spavanje

ne znam kako ti spavas
uradi jedan test sa posteljinom
uzmi carsav(posteljina) nesto manji sto laganiji, da pokrije samo dusek, ne zavlaci ga u ivice kreveta ali ga zategni, ujutru kada se probudis pogledaj koliko je zategnut ostao
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
meni stomak MALTENE UVEK nešto radi govori zavija no ništa ja tu ne razumem

čvrst mi je stomak dosta od vežbanja ništa se ne menja unošenjem hrane, kažem nije kod mene problem da ja razvijem mišićnu masu i snagu treningom nego u slabosti kao fizičkom izgledu
tanka sam i laka, da sam još tri puta snažnija malo jači vetar bi mi opet usporavao hod :lol:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!